- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 31
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Esimin suan benden öyle bi beklentisi yok benim calısma gibi bi zorunluluğum yok. Varsayımlarla konusuyosunuz yok bahane bilmem ne.Bu sizin yazdığınız. Varsayım değil.
Yani bazı insanlar böyle olabilir, ne yapabiliriz ki. Boşuna gerginlik yaratmaya gerek yok.
Ben 8 aylık evliyim bastan beri calısmayı düsünmüyorum düsünsem bile suan calısacak durumda değilim 2 aylık hamileyim evimin işini zor yapıyorum bugun mutfağa giriştim yarıda kaldı halılarım yıkamadan geldi onları bile seremiyorum halsizim yattıgım yerde uyuya kalıyorum uzun süre ayakta durunca basım dönüyor hamilelik beni cok zorluyor. Benim esimin is yeri var abisiyle birlikte. ablası yanında calısıyor bayramdan cıktık biraz sıkıştık elimizde nakit para yoktu esim ablasından borc istemiş ablasıda ortalığı ayaga kaldırms karın evde oturuyor calıstır falan demis esimde sanane benim karımdan calıstırmıyorum demis. Bunları bu gün esimin yanında calısan kız anlattı. O kadar zoruma gitti ki demek ki ben evde oturuyorum birilernin gözüne batıyo kimsenin bi kurusu da benim bogazmdan gecmiyo. Ben nişanlıyken de daha ilk konusmamzda bu kız bana sende calıs falan demsti bazı sorunlarımız oldu onunla cok tartstık simdi yüzüme karsı bisey diyemiyor babasının korkusundan mı bilmem. Simdi ben buna arkamdan dediklerini öğrendiğimi belli edeyim mi ne yapayım nasıl davranim hic bisey olmamıs gibi devam mı edeyim sizce.
Esim borc icin zorlamadı borc kısmını yanlıs anlamayın kartta kendi paramız var acil lazımdı esim 2 günlüğüne istedi.
Bazıları hemen saldırıya gecmis bahane yapma hamileliğini falan diye. Ben burda kimi tanıyorum ki kime bahane yapayım herseyi oldugu gibi anlatıyorum ev islerini yapamıyorum annem yardım edicek ve esim sürekli borc isteyen biri değil bankada paramız var esim cekmedi acil lazım olmus ablasından istemis. Parasını fazla fazla da veriyo zamanında esim onun ihtiyaclarnıda karsılamıs harclgınıda vermis sadece 2 günlüğüne borc istemis cok mu? Vermek istemiyorsa bile uygun bi dille anlatabilir hemen bana saldırmasına gerek yok
Burasi da dogru.Calisip calismamak size kalmis esinizin bile karismaya hakki yok bana gore. Kaldi ki ablasini ne ilgilendirir.
Borç istendi diye bu şekilde çirkinleşmesi ayıp olmus gerçekten.
Benim takıldığım konu borc vermemesi değil. Beni öne sürmesi sanki ben köleymisim gibi karını calıstır demesine kızıyorum ben.
Ne varsayımı ya başından beri çalışmak istemiyorum yazmışsınız orada eşşek kadarEsimin suan benden öyle bi beklentisi yok benim calısma gibi bi zorunluluğum yok. Varsayımlarla konusuyosunuz yok bahane bilmem ne.
Benim bahane ürettiğim varsayım değildirde ne?Ne varsayımı ya başından beri çalışmak istemiyorum yazmışsınız orada eşşek kadar
Ben çalışan biri olarak çalışmayan birileri benden borç istese git çalış derim o kadar
Eğer hamile değilken de çalışmayacaksınız "şimdi hamileyim çalışamıyorum" demek bahanedirBenim bahane ürettiğim varsayım değildirde ne?
Yahu arkadasım benim tercihim calısmamaktan yana o ayrı mesele. Şuanda hic calısamam evimin işini yapamıyorum neyin bahanesini yapim size niye bahane yapim?Eğer hamile değilken de çalışmayacaksınız "şimdi hamileyim çalışamıyorum" demek bahanedir
Anlamayacaksın. Tamam.Yahu arkadasım benim tercihim calısmamaktan yana o ayrı mesele. Şuanda hic calısamam evimin işini yapamıyorum neyin bahanesini yapim size niye bahane yapim?
Hayır sürekli bahane bahane diyosun ben zaten calısmak istemediğimi basta belirttim. Ama hamileliğimi asla bahane yapmıyorum yapmam da. Sen hamileliği bahane yapıyorsun diyorsun.Anlamayacaksın. Tamam.
Çalışmayı sevmeyen biriysen "hamileyim zaten çalışamam" demek bahanedir. Bahaneyi küfür falan mı sanıyorsun? Bahane bir şeyin gerçek sebebini gizleyerek öne sunulan başka bir şeydir. Yani senin çalışmama nedenin hamilelik veya yorgunluk değil ki çalışmak istememen.Hayır sürekli bahane bahane diyosun ben zaten calısmak istemediğimi basta belirttim. Ama hamileliğimi asla bahane yapmıyorum yapmam da. Sen hamileliği bahane yapıyorsun diyorsun.
Tamam arkadasım bisey demiyorum ben bahane yapıyorum hamileliğimi kullanıyorum görümcem haklı ben görümcemin agzına baglıyım o karın calıssın diyosa haklıÇalışmayı sevmeyen biriysen "hamileyim zaten çalışamam" demek bahanedir. Bahaneyi küfür falan mı sanıyorsun? Bahane bir şeyin gerçek sebebini gizleyerek öne sunulan başka bir şeydir. Yani senin çalışmama nedenin hamilelik veya yorgunluk değil ki çalışmak istememen. Niye bana konuyu uzattırıyorsun ya hala kendimi açıklamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?