Karın evde oturuyor calıstır

Eğer çalışıyor olsa idiniz eşiniz sizden isterdi parayı şimdi ablasından istiyor ve böyle laflar işitiyorsunuz haliyle...
Paramız var zaten bendede para var ben onun akrabalarına altın verdim hala yok lafını yapmıyorum. Bana deseydi ben annemden alırdım annemde dedi ben verirdim. Bide görümcem faiziyle veriyo verdiği zaman kac kere abisine de öyle yaptı

Özür dilemene gerek yoktu ben kendimi ifade edemedim o yüzden suan biraz gerildim herkes benim üstüme geldi hic beklemediğim tepkiler geldi ona şaşırdım

Faiziyle mi geri istiyor ?

Son düzenleme:
Benim eşimin is yeri olsa kosa kosa giderdim. Patronluk yapardım herkese:) yarim gün dahi olsa çalışmak bence size de artı katar, düşünmez misiniz?

Demek ki eşiniz ilk kez para istemiyor? Daha önce de borç alıp faiziyle ödediğine göre. İlk kez olmadığı için de görümcenizin böyle bir laf etmesi anormal gelmedi bana.
Ayrıca çalışmak sadece para ihtiyacından yapılan bir şey değiş bence. Üretmek, işe yaradığını hissetmek, bir erkeğe bağımlı kalmamak için çalışmalısınız. Çocuğunuzu büyütüp kreşe verince değerlendirin bence çalışma fikrini .

Hem sıkştık borç vardı para istedik abladan diyorsunuz hem kartta vardı da banka da vardı da eşim çekmedi diyorsunuz varsa ablasına neden el açıyor? ablasının laflarını bile bile üstelik. O kadar kısa sürede hamile kalmasaydınız ayrıca hamileliği neden öne sürüyorsunuz ki olmasanız da çalışmayacaktınız.Valla çalışmıyorum demeyi biliyorsanız kendiniz geçineceksiniz çocuk olunca masrafda artacak.Çalışan onca anne de keyfinden çalışmıyor yani hem de ilk değil daha öncede almışsınız faiziyle istiyor diyorsunuz şu an sizin hakkınız yok kızmaya istemese hiç vermez

valla sağdan soldan borç istemek yerine eşin de çalışsın demesini mantıklı buldum... ablası çalışmak zorunda mı sizin ev için? değil bence...

Siz niye bu kadar kendinizi yoruyorsunuz ki herkese cevap vermek için.
Kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz.

Hamilesiniz sizi üzmek istemiyorum.
Ama bu olayı annenize anlatmamalıydınız.
Aile içi her meselenizi anneye taşırsanız sonra canınız çok sıkılır ki; anneniz de benden alsaydınız vs şeklinde karışmamalı.
Bir diğer mesele de daha önce eşiniz sık sık borç istemiş demekli görümceden...
faiziyle almalar falan...
bankada paranız varsa harcayın, yoksa harcamayın.
Paranız varsa tatile gidin yoksa gitmeyin.
Görümceniz haklı ama üslubu çirkin.
‘Karını çalıştır’ denmez.
Dükkanda bir başkasının duyacağı şekilde hiç denmez.

Paraniz varsa neden istediniz ben kaçırdım orayı acikladiysaniz kusura bakmayın

Çalışır çalışmazsin, bu sana kalmış birşey. Gorumcenin haddine değil laf söylemek.!!!

Ama eşine birşey deme aradaki kıza ayıp edersin. Eşin gerekeni demiş. Hiç duymamış gibi davran.

Çalışmaya bayıldığımız için çalışmıyoruz
Veya sadece para için de değil
Yarının ne getireceği meçhul
35 40 yaşında çalışmak zorunda kaldığını düşün hiç bişi bilmiyorsun o yaşta sıfırdan başlamak ne kadar kötü hissettirir
22 23 yaşındaki insanlar sana yön gösteriyor
Zoruna gider insanın
Bankada param varsa bankadan çekerim ne diye ablamdan isteyeyim
Tuhaf açıkcası
Hamile olabilirsiniz Allah kucağında sağlıklı almayı nasip etsin ama bence evde yatıp kocaya bel bağlamak doğru değil
Elden ayaktan düşmemişken çalışmalı insan

Simdide niye annene söyledin cıktı :/ keske yazmasaydım.. Tekrar yazıyorum esime para haftalık geliyo bankadaki paraya cok ihtiyac olmadıkça dokunamıyoruz benim haberim yoktu borc istediğinden sadece 2 günlüğüne istemis haftasonu alıp parasını verecekti. Biz kimseden sürekli borc isteyen insanlardan değiliz. Durumumuz kötü değil eşimin benim calısmama ihtiyacı yok olsa zaten kendim giderim. Ben görümcem niye borc vermedi demiyorum. Niue beni öne sürüyo. Calısmak istemiyorum dedim diye neler neler dediniz yok calısmak sadece para icin değil falan. Para icin olmasa kim gidip milletin agız kokusunu ceksin evinde oturmak varken? Gercekten bazıları ne dediğini bilmiyor her dediğim lafın altından bisey arıyor ben kötü niyetli bi insan değilim benim derdim Niue borc vermediği değil gercekten

Hamilesin bir daha böyle konular açma. Çünkü burada bir bayan çalışmadığını söylerse bir ton laf yiyor maalesef. En azından yorumları okuyup strese girmezsin cnm.
Bilseydim acmazdım şok oldum gercekten. Esine bel baglama diyo esim o benim esim ben onun cocugunu tasıyorum ona bel baglamimde kime baglim bizim aramızda öyle seyler yok. Sırf calısmak istemiyorum dedim diye actıhım konuyla alakasız yorumlar yapıyolar bilseydim acarmıydım

Kadinin en buyuk dusmani yine kadin maalesef.. calisip calismaman kimseyi ilgilendirmez ki kadin evindede calisandir.bende calismiyorum neden durumumuz cok iyi oldugundan deil evle isi yurutemedigimden.zorlandigimdan.bide konu neden bu kada erken hamile kaldina kadar gelmis konu bu kimseyi ilgilendirmez.hamile insani tasa tutmussunuz burda yazik yahu.

Doğuma 3 hafta kala çalıştım, yeri geldi gece yarılarına kadar çalışmak zorunda kaldık, başım da döndü midem de bulandı, ev işini yapamadım, o kadar çok uykum geldi ki kahve bağımlısı oldum aman bebeğe zarar vermesin diye bir taneden fazla içemedim.
Sizinle empati kuramadığım için kırıcı yorum yapmadan yavaştan gideyim.
Ama genel olarak, her kadın kocasının keyfine kalmamak, babasının eline bakmamak için çalışmalı, hele ki kadının hakkının olmadığı bir yerde iki katı çalışmalı diye düşünüyorum.

Ben de çalışmıyorum. 10 senelik evliyim. İki çocuğuma bakıyorum. Bundan da gocunmuyorum. Hem kim çalışıyorsa, kendine çalışıyor. Getirip bana mı veriyorlar ki? Hesap soruyorlar. Sizinki de o misal. Salla gitsin. Takma kafanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…