Karın Germe (Abdominoplasti) Ameliyatım

Doktora neler sormalıyım acaba düşünüyorum bulamıyorum görüşmeye gideceğim tecrübeli olanlar yardım edebilirmi

3.500demişti değiimiş olabilir.
Hem devlet hastanesi deniyor hemde ücret ödeniyor. Devlet hastaneleri ücret alıyorumu. Bide her devlet hastanesinde yapılır mı mesela özel kilo yada belli ölçüde sarkıklık gibi bi şart varmı acaba. Ben ücret görünce şaşırdım.

Devlet karşılamıyor malesef.

Merhaba ben cuma günü olacağım.cok korkuyorum.isyerinden 10 gün izin aldım..ameliyat olacağımı söylemedim..sizce 10 gün sonra işbaşı yapabilirmiyim

1 buçuk ay önce flora klinikte karın germe ameliyatı oldum şikayetim 130 kilodan 2 yılda 60 kiloya düştüm sarkmalar oluştu haliyle ayrıca çatlaklarım da vardı ameliyatı olduktan sonra 20 gün dinlendim sonra iş başı yapmak zorunda kaldım.Zor oluyor iyileşme süreci biraz ağrılı geçiyor korse kullanıyorum 2 ay bitiminde çıkarıcam ilk hafta ağrı kesiciler olmasa zor geçerdi.Yaptırcak arkadaşların sorularını cevaplayabilirim.

Merhaba..bende tam karın germe oldum 11.gunum ızmırde oldum dktrum tam bır fıyasko 10 bın tlye oldum dktrun hasta ilişkisi sıfır dıkışlerımı begenmedım buzgulu buzgulu duruyor dıkışın bıtıs sonucu dugumlenmi ve cıkıntılı kızlar lütfen bılgı verın başına gelen oldu boyle bır durum duzelmesse şikayet edecgım onada duzeltmeyı düşünmüyorum dktr secımı karın germede cok onemlı

Ankarada degilim canim. Ankarada yasadigim donemde ordada doktor arayisim olmustu.
Maalesef benim catlaklarim gobek ustundede vardi. Simdi o catlaklar gobek altina inmis oldu. Eldeki malzeme bu olunca
Merhaba cnm gecmş olsun şu an nasıl bnde oldum 11.gunum usttekı catlaklar asagı indi gobek delığım degıştı yanlız dıkışlerım cok buzgulu duruyor begenmedım gonek delıgımı de catlaklarada tedavı dedı dktr ıcon lazer cnm su ankı goruntunu merak ettım

Üzüldüm senin adına belki senin cildinle ilgilidir. Çünkü kiminin dikişleri büzgülü kalıyo. Doktorun kimdi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…