Benimkiler düzgün tatlım,tam orta kısmına da dövme yaptırdım zaten,bana göre gayet iyi duruyor.Canım gecmş olsun dkişlerinin dıkımı nasıl bnde oldum 11.gunum zor surec ama dikişlerımı begenmedım ben cok buzgulu
İzmir de kime oldun canım?? Ben de izmirdeyim.Merhaba..bende tam karın germe oldum 11.gunum ızmırde oldum dktrum tam bır fıyasko 10 bın tlye oldum dktrun hasta ilişkisi sıfır dıkışlerımı begenmedım buzgulu buzgulu duruyor dıkışın bıtıs sonucu dugumlenmi ve cıkıntılı kızlar lütfen bılgı verın başına gelen oldu boyle bır durum duzelmesse şikayet edecgım onada duzeltmeyı düşünmüyorum dktr secımı karın germede cok onemlı
Özelden yaz adını..artı bir ay çok erken bir süreç bu kadar karamsarlığa kapılma..haa şu da var oldu gerçekten kötü çok kolay dönüşü var..tabii yine ameliyat,yine iyileşme süreci çekeceksin , o ayrı..Bugun başka bır dktrla görüştüm ümlülerın doktoru cok donanımlı gercek anlamda dktr bu işte dktr farkı olurmu oluyor işte ve arada 2 bn tl farkla daha ıyı karın yapıyor 1 ay brkleyelım dedı sonrakı surece gore harekt edecgız duzelmesse ona olacgım bşka carem yok o dktruda şikayet edecm bakanlıga kontrole gdecm cnm 1 ay sonra kabul etmesse soyleyecgım ısmını
Canım bende izmirdeyim yaptırmayı düşünüyorum banada ismini özelden yazar mısınBugun başka bır dktrla görüştüm ümlülerın doktoru cok donanımlı gercek anlamda dktr bu işte dktr farkı olurmu oluyor işte ve arada 2 bn tl farkla daha ıyı karın yapıyor 1 ay brkleyelım dedı sonrakı surece gore harekt edecgız duzelmesse ona olacgım bşka carem yok o dktruda şikayet edecm bakanlıga kontrole gdecm cnm 1 ay sonra kabul etmesse soyleyecgım ısmını
Onu bizde biliyoruz,bu opu olalı benim 1.5 yıl oldu..soruların hiçbirine cevap vermediğin gibi daha 10 günlük ameliyatlısın ha bire yazıyorsun..yapma,insanları korkutma!haa bir sorunun varsa da açık açık yaz,yazamıyorsan özelden sorulara cevap ver..veremiyorsan sus..zaten daha çok erken birşeyler için.Sadece uyarım karın estetıgı sıradan bı estetık degıl bunu anladım a zye ıncelık ıstyor
hayır degıl sadece göbek seklı ve dıkış için iyice konuşun korkutmak için degıl uyarmk için yazıyorumMrb ben de izmirde doktor araştırıyorum doktorunuz Fatih UYGUR değildir umarım ben onda karar kildim
Sızdemı karın germe oldunuzÖzelden yaz adını..artı bir ay çok erken bir süreç bu kadar karamsarlığa kapılma..haa şu da var oldu gerçekten kötü çok kolay dönüşü var..tabii yine ameliyat,yine iyileşme süreci çekeceksin , o ayrı..
Evet..artı daha sonra meme dikleştirme,neden sordunuz,ve neden hiçbir soruma cevap vermiyorsunuz?Sızdemı karın germe oldunuz
Bende 30 mayıs sabah 10.30 da karın germe için randevu aldım çok heyecanlı ve korku içindeyim. Şuanda durumun nasıl? Birde bende çalışıyorum kaç gün rapor veriyorlar cevaplarsan çok sevinirimBugun ameliyatimin 1. Haftasi:) gecen hafta bu zamanlar ameliyattaydim. Simdi cok sukur ayaktayim. Normal hayatima dondum diyebilirim. Hatta daha dik durabiliyorum artik. Eger isyerinde izin sorununuz varsa ve masa basi bir isse ise donulebilir. Ben izin hakkimi sonuna kadar kullanmayi dusunuyorum:)
süper. fakat istanbulda degıl sanırım..!? istanbulda var mi acaba Devlet hastanesinde bi ameliyati yapan
Merhaba bende orada gögüs diklestirme ve karin germe ameliyati yapmayi düsünüyorum. Dikisleriniz nasil hastane ilgi alaka biraz bilgi verebilirmisiniz1 buçuk ay önce flora klinikte karın germe ameliyatı oldum şikayetim 130 kilodan 2 yılda 60 kiloya düştüm sarkmalar oluştu haliyle ayrıca çatlaklarım da vardı ameliyatı olduktan sonra 20 gün dinlendim sonra iş başı yapmak zorunda kaldım.Zor oluyor iyileşme süreci biraz ağrılı geçiyor korse kullanıyorum 2 ay bitiminde çıkarıcam ilk hafta ağrı kesiciler olmasa zor geçerdi.Yaptırcak arkadaşların sorularını cevaplayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?