Karın Germe (Abdominoplasti) Ameliyatım

İzmir de kime oldun canım?? Ben de izmirdeyim.

Bugun başka bır dktrla görüştüm ümlülerın doktoru cok donanımlı gercek anlamda dktr bu işte dktr farkı olurmu oluyor işte ve arada 2 bn tl farkla daha ıyı karın yapıyor 1 ay brkleyelım dedı sonrakı surece gore harekt edecgız duzelmesse ona olacgım bşka carem yok o dktruda şikayet edecm bakanlıga kontrole gdecm cnm 1 ay sonra kabul etmesse soyleyecgım ısmını

Özelden yaz adını..artı bir ay çok erken bir süreç bu kadar karamsarlığa kapılma..haa şu da var oldu gerçekten kötü çok kolay dönüşü var..tabii yine ameliyat,yine iyileşme süreci çekeceksin , o ayrı..

Canım bende izmirdeyim yaptırmayı düşünüyorum banada ismini özelden yazar mısın

Mrb ben de izmirde doktor araştırıyorum doktorunuz Fatih UYGUR değildir umarım ben onda karar kildim

Sadece uyarım karın estetıgı sıradan bı estetık degıl bunu anladım a zye ıncelık ıstyor
Onu bizde biliyoruz,bu opu olalı benim 1.5 yıl oldu..soruların hiçbirine cevap vermediğin gibi daha 10 günlük ameliyatlısın ha bire yazıyorsun..yapma,insanları korkutma!haa bir sorunun varsa da açık açık yaz,yazamıyorsan özelden sorulara cevap ver..veremiyorsan sus..zaten daha çok erken birşeyler için.

Ben ınsanları korkutmak için degıl uyarmk için yazdım tabıı kişinin kendı bılecegıı dikişlerin durumundan bellı erken farkettım dıkışlerın kötü olacgını dugum dugum yapmş her halde ınsan üzülür daha iyi ınce bı dıkış atmak varken kıı bn dktra gosterdgınde surec verdı boyle kalır ise tekrar duzeltecgız dedı ve bu vakalarda ılk ben degılım cok böyle sorum yaşayan var

Bende 30 mayıs sabah 10.30 da karın germe için randevu aldım çok heyecanlı ve korku içindeyim. Şuanda durumun nasıl? Birde bende çalışıyorum kaç gün rapor veriyorlar cevaplarsan çok sevinirim

Ankara da ameliyat olan arkadaşlar durumlarını nasıl sonucda memnun üstünüz? Hangi hastane ve doktora oldunuz bu kış bende düşünüyorum aydınlatırsanız sevinurum

Merhaba oncelikle gecmis olsun.cok güzel bir karar .bende düşünüyorum 35 yaşındayım.2 çocuğum var.sarkik ve bolca çatlaklı bir karnım var.gobek deliğinin üstünde de ataklarım var.nette fotolara baktığımda.eger üstte çatlak varsa ameliyat sonrasında kalıyor canim.aman olsun şimdiki halinden bin kat iyi olur herhalde size 2 sorum var.
Nerde oldunuz ameliyatınızı ve dikiş iziniz nasil güzel dikmişler mi
süper. fakat istanbulda degıl sanırım..!? istanbulda var mi acaba Devlet hastanesinde bi ameliyati yapan

Merhaba karın germe ameliyatı sonrası tekrar kilo alma olasılığı Var mı. Yanı eski kiloya dönülür mü

Merhaba geçmiş olsun üzerinden yıllar geçti. Kilo aldınız mı diyet spor fln yaptınız mı yapıyorsunuz mu. Yani bnm sadece göbek sorunum var çatlak fln Yok karın germe ameliyatı olursam aylar yıllar sonra tekrar göbeğim olurmu 5kl fazlam Var. Teşekkürler

Merhaba bende orada gögüs diklestirme ve karin germe ameliyati yapmayi düsünüyorum. Dikisleriniz nasil hastane ilgi alaka biraz bilgi verebilirmisiniz

Konumun üzerinden 5 sene geçmiş. Hayatın koşturmacası derken bir daha girememişim buraya. Şöyle özet geçeyim. Karın germe ameliyatı olalı 5 sene oldu. ilk zamanlar çok zordu. Ama sonrası için değer diye düşünüyorum. şimdi olsa yine olurum. Ben devlet hastanesinde oldum özeller beni aştığı için. devlet hastanesinde olsanızda dikişler ve korse için bir miktar ödeme yapmanız gerekiyor. ayrıca yağlarınız varsa bel bölgesinde onun içinde liposuction ücreti ödüyorsunuz. şu an güncel fiyatları bilmiyorum. tamamen düzelme 1 sene içinde oluyor sabretmek gerekiyor. göbek üstünde de çatlaklarınız varsa onlar göbek altına iniyor yani onlardan kurtulamıyorsunuz. doktorum bana eğer onlardan da kurtulmak istiyorsan bir kaç yıl sonra yeniden olabilirsin demişti. ama ben olmadım. çünkü gergin durduğu için gözüme rahatsızlık vermiyor. ameliyattan sonra midem küçülmüş gibi olmuştu o aralar bayağı kilo verdim:) tabi dikkat etmeyince o kilolar geri alınıyor maalesef. ama şu var ne kadar kilo alırsanız alın karnınız düz duruyor. ama göbeğin üst kısmı şiş duruyor kilo alınca maalesef( onun haricinde dikiş izleri sadece yanlarda var. o da oraya normal dikiş atmıştı o yüzden. onun haricinde dikişlerde iz yok. yani kimse anlamaz:) sonuç olarak ben memnun kaldım. iyi ki olmuşum diyorum ama ufukta ikinci bir evlilik görünüyor bana:) ve erkek arkadaşımın da çocuğu yok. şimdiki araştırmam karın germe tekrar hamileliğe engel mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…