ayyy hem nasılll vardı.. Hep istedim hem niyet içindeydim.. çok sarkıktı çok.. boydan boya kesiğim var zaten.. Rahatsız ediyorsa sürekli olarak yaptırın.. ama doktor araştırması refreransı olsun o çok önemli..Allah size de kolaylıkla keyifle nasip etsin inşaallahCok sevındım sızın adınıza zor olmuş ama sonucu güzel. Bende düşünme asamasındayım bilemiyorum ne karar veririm. Çok sarkma varmıydı sızde?
Acaba benımkı kadar varmıydıayyy hem nasılll vardı.. Hep istedim hem niyet içindeydim.. çok sarkıktı çok.. boydan boya kesiğim var zaten.. Rahatsız ediyorsa sürekli olarak yaptırın.. ama doktor araştırması refreransı olsun o çok önemli..Allah size de kolaylıkla keyifle nasip etsin inşaallah
seninkinden daha fazladır eminimAcaba benımkı kadar varmıydı
Kaç kılodan kaç kıloya dustunuzseninkinden daha fazladır eminim
Size de geçmiş olsun kaçıncı gününüzdesiniz ağrı durumunuz nasıl çok ödem var mı sizde deMerhaba,benimde cok yeni ben batikonla silip antibiyotikli krem surup gazli bezle kapatiyorum,bana oyle soyledi doktorum,gecmis olsun sizede
Fotoğraf atma şansınız var mı bende atayım bende aşırı dikkat ediyorum yiyip içmeme özellikle dut kaynatıp suyunu içiyorum enfeksiyona aşırı iyi geliyormuş olmaması için10 gun gecti benim,kasinti daha yeni ara ara oluyor,agrim yok,ama karinda rahatsiz etmeyen bir kas acısı var tabii,odemin buyuk kismini attim ama su ve beslenmeme deli dikkat ediyorum,korse kullanimi ve izler iste en buyuk problem simdilik...
Etiketleme nasil olur unuttum harikamo arkadasa cevabim,strip bant ameliyat sonrasi yara ustune takilan bir bant... sizde kullanilmamis demek,zaten yazinizi okuyunca inanamadim,evet hepimiz hemfikiriz hastaya,doktora ameliyata gore degisiyor surecler,ama 15 gun diren hic duymamistim,ben ustelik hem uyluk hem karin oldum,benim hikayemde diren aksamdan sabaha durdu,ertesi gun dirensiz eve ciktim,ve ilk gun itibariyle dik duruyorum, sadece hareketlerim yavas,ilk 2 gun acili evet ama 3.gun basit ev islerine basladim,bugun masabasi bir isim olsa cok rahat giderim,ama full korse kullandigimdan tuvalet olayi iskence hakikaten,odem yuzunden bol su icince de...bence korkulacak surec degil,kuzenimde oldu 3 gun zorlandi 1 hafta sonra yurtdisina dondu rahatca... artik bikac gunde acı cekilsin zorluk olsun o kadar...
M Mayalartakvimi öncelikle size de çok geçmiş olsun. korse devamlı gece gündüz 2 ay sizinle.. arada bir evet açıp havalandırma yapın karnınızı.. evet gazlı bezle kapadılar. ama 4. gün olmuş sizin, ben dikişlerime hastane sonrası müdahalede bulunmadım. ta ki doktorum iz için kreme başlayabilirisn diyene kadar.Karın germe oldum kızlar bugün 4. Günüm dikiş bakımlarınızı nasıl yaptınız hergün baticonla sildiniz mi yada konseyi takarken yaranızı gazlı bezle kapattınız mı doktorum artık açık kalsın dedi ama korseyi nasıl takıcam açık yaranın üstüne
iyileşiyor demek hızlıca :) kaşınması iyileşmesi kaynaması demekKızlar ya 5. Günüm karnımın içi her yeri sadece dikiş bölgeleri değil inanılmaz kaşınıyor sizde de oldu mu aynı durum
ben müsait olunca özelden iletebilirim fotoğrafFotoğraf atma şansınız var mı bende atayım bende aşırı dikkat ediyorum yiyip içmeme özellikle dut kaynatıp suyunu içiyorum enfeksiyona aşırı iyi geliyormuş olmaması için
Ben her gün baticonla siliyorum kurutup ince bi kat gazlı bez kapatıp korsemi takıyorum tekrar siz hiç baticonla falan silmediniz mi yaniM Mayalartakvimi öncelikle size de çok geçmiş olsun. korse devamlı gece gündüz 2 ay sizinle.. arada bir evet açıp havalandırma yapın karnınızı.. evet gazlı bezle kapadılar. ama 4. gün olmuş sizin, ben dikişlerime hastane sonrası müdahalede bulunmadım. ta ki doktorum iz için kreme başlayabilirisn diyene kadar.
Ay hadi inşallah öyledir ya eğik yürümekten çok ağrıdı belim sırtım ne zaman dik yürüyeceğim aslında dik dursam dururum gibi ama dikişlerim açılır diye korkuyorumiyileşiyor demek hızlıca :) kaşınması iyileşmesi kaynaması demek
Çok sevinirim bende size atarımben müsait olunca özelden iletebilirim fotoğraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?