Ben her gün baticonla siliyorum kurutup ince bi kat gazlı bez kapatıp korsemi takıyorum tekrar siz hiç baticonla falan silmediniz mi ben
Enfeksiyon falan bişey olmadı değil mi korse takarken peki korse acıtmasın diye bişey kapatıyo muydunben dikiş yerlerime ki boydan boya dikişliydim hiç bir şey sürmedimm.. sadece direnlerin takılı olduğu yeri batikonluyordum hepsi o kadar
hamdolsun olmadı. arada anneanne kilodu giyip üzerine korseyi giydim..Enfeksiyon falan bişey olmadı değil mi korse takarken peki korse acıtmasın diye bişey kapatıyo muydun
hamdolsun olmadı. arada anneanne kilodu giyip üzerine korseyi giydim..
şimdi de 2 korse var biri benim kendi dar olan korsem diğeri de doktorun aldırdığı.
çok tatlısın ya
ben de olmuyor kramplar.. normal rutin hayatımdayım.. ama yıl mutlak ve mutlak dikkat edeceğim yine de.. ://Hanımlar bu arada sizin karnıniza kramp giriyor mu ara ara?
Antibiyotiğimi içtim bitirdim ödem için de takviye kullanıyorum çok aşırı bi ödemim yok şuan her gün batikonla silip kurutup gazlı bez üzerine korsemi takmaya devam ediyorum ama yanlarda deri mi kalmış yoksa oralar ödemmi anlamadımMayalar takvimi arkadasim,bence dut suyu icmekten daha faydali seyler yapabilirsin,antibiyotigini icmis olmalisin zaten,enfeksiyon icin en onemlisi hijyen,ama iyilesme icin c vitamini cok onemli ve ananas haplarindan alirsan odeme cok iyi geliyor,benim odememim bu kisa surede inanilmaz azaldi..
Benim 1.5 ay oldu ödemim hala var. Bence doktorunuza sorun herkesin süreci farklı. Mesela ben hiç evde pansuman yapmadım. Doktora kontrole gıttıgımde o üzerindeki bantları değiştirdi. Elle muayene edip anlar ödem mi degil miAntibiyotiğimi içtim bitirdim ödem için de takviye kullanıyorum çok aşırı bi ödemim yok şuan her gün batikonla silip kurutup gazlı bez üzerine korsemi takmaya devam ediyorum ama yanlarda deri mi kalmış yoksa oralar ödemmi anlamadım
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek bende merak ediyorumBenim 1.5 ay oldu ödemim hala var. Bence doktorunuza sorun herkesin süreci farklı. Mesela ben hiç evde pansuman yapmadım. Doktora kontrole gıttıgımde o üzerindeki bantları değiştirdi. Elle muayene edip anlar ödem mi degil mi
gittiniz mi kontrole birsey dedi mi? Ben de hala ödemim olmasından dolayı uzgunum. Dumduz degil. Doktorum bekle zamanla gecek diyor.Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek bende merak ediyorum
Şimdi gidiyorum yoldayım iyileşeyim de inan ödemi falan geçtim artık çok sıkıldım rahat hareket edememektengittiniz mi kontrole birsey dedi mi? Ben de hala ödemim olmasından dolayı uzgunum. Dumduz degil. Doktorum bekle zamanla gecek diyor.
bana doktorum 8 hafta korse iyi olur 10 hafta da kullanılabilir dedi. Liposuction da var bende belki ondan uzundur süre.Bendede buna benzer bir goruntu var,bence surecin bir parcasi gecer diye dusunuyorum ama doktorunuzun yorumunuda merak ettimbenim 3.hafta doldu korsemi cikartabilecegimi soyledi ben yinede 1 hafta sonra cikarticam az kaldi,sanki korseden kurtulunca hersey normale donecek gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?