Karın germe ameliyatı oldum

ben dikiş yerlerime ki boydan boya dikişliydim hiç bir şey sürmedimm.. sadece direnlerin takılı olduğu yeri batikonluyordum hepsi o kadar

Evet ayni ameliyat ve hatta bende uyluk germe de var... dren suresi gercekten sasirtici,demek ki sizde oyle olmasi gerekiyormus ama dedigim gibi hic duymadim, dik durma meselesine gelince,ben hep burdan yorumlar okuyup girdigim icin doktoruma kac gun kambur yuruycem diye sordum,hic dedi daha hastaneden cikarken eliyle beni bir diklestirdi,o an neye ugradigimi sasirdim tabii ama iyilesmek icin dik durman sart korkma,istesende patlatamazsin dikislerini dedi,biraz dirayetli davranmak lazim tabii,acidan korkmamak lazim.. o yuzden dik durmakla derdim yok ama hareketlerimi yinede yavas agirdan aliyorum hep,birde bu iz kremlerine gecmeden evvel bir antibiyotikli krem surme asamasi var,sadece batikon yetmez bence.... su an izlerime bakmak bile istemiyorum,kremimi bile bakmadan el hissiyati ile suruyorum,iz kremi safhasinda cekerim bende resmini... eskiden birbirini izleyenler album paylasirlardi,simdi o sistem kalkti mi,herkes ortada paylasiyor,onu anlayamadim...

Mayalar takvimi arkadasim,bence dut suyu icmekten daha faydali seyler yapabilirsin,antibiyotigini icmis olmalisin zaten,enfeksiyon icin en onemlisi hijyen,ama iyilesme icin c vitamini cok onemli ve ananas haplarindan alirsan odeme cok iyi geliyor,benim odememim bu kisa surede inanilmaz azaldi..

Antibiyotiğimi içtim bitirdim ödem için de takviye kullanıyorum çok aşırı bi ödemim yok şuan her gün batikonla silip kurutup gazlı bez üzerine korsemi takmaya devam ediyorum ama yanlarda deri mi kalmış yoksa oralar ödemmi anlamadım

Eklentiler

• 1000053212.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 1000053215.webp
    48 KB · Görüntüleme: 55
Benim 1.5 ay oldu ödemim hala var. Bence doktorunuza sorun herkesin süreci farklı. Mesela ben hiç evde pansuman yapmadım. Doktora kontrole gıttıgımde o üzerindeki bantları değiştirdi. Elle muayene edip anlar ödem mi degil mi

Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek bende merak ediyorum

Bendede buna benzer bir goruntu var,bence surecin bir parcasi gecer diye dusunuyorum ama doktorunuzun yorumunuda merak ettim benim 3.hafta doldu korsemi cikartabilecegimi soyledi ben yinede 1 hafta sonra cikarticam az kaldi,sanki korseden kurtulunca hersey normale donecek gibi...

2 ay 8. günümdeyim halen korseyi takıyorum.. hafta sonu bir çıkardım var ya ağrıdı resmen yanlarım.. korsenin dikişini ve kaynamayan yerlerin acımasını önler demişlerdi doğruymuş. Heaven79 süreciniz baya baya iyi geçiyor maşaallah.. daim olsun... halen dikişlerime iz için krem yağ vs kullanıyorum. onun dışında ben de kendimi şiş hissediyorumya.. ben de bakalım bir gitseydim kontrole.. hiç gitmedim daha. ben de merak ediyorum seni M Mayalartakvimi ne dedi anlat bakalım..

bana doktorum 8 hafta korse iyi olur 10 hafta da kullanılabilir dedi. Liposuction da var bende belki ondan uzundur süre.

Tesekkurler masallah diyeyim siz ağır geciriyorsunuz gercekten ama yinede zor kismi bitmis,ama korsenin fazlasida zarar diye biliyorum,benim odemim gecti korseyi cikarttigimda huzursuzluk hissetmiyorum cok,vucudun sesini dinlemek lazim kotu hissetsem cikartmam zaten,ama benim biran evvel is basi yapmam lazim belki o yuzden guclu olmaya motivasyonum var :) Ama izler kotu tabii vucudum benim gibi degil,normal hissetmek belliki zaman alacak... ben hala antibiyotik suruyorum haftasonu iz kremlerine gecicem

Bendede var lipo.. valla anlamadim ben bu işi,bence korse sıktığı surece kalabilir sanki,bollasinca bir espriside kalmiyor zaten,minimum 3 hafta maksimum 6 diye biliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…