- 18 Kasım 2020
- 204
- 18
- 48
- 38
Merhaba görüştüm doktorla baktı gayet iyi gözüküyor dedi artık kapatma açık kalsın dedi antibiyotikli krem yazı geceleri korseyi çıkarabilirsin dedi yan yatabilirmişim silikon bant kullanabilirmişim birde iz için krem sormuştum onu da kullan dedi iki hafta sonra tekrar gel dediBendede buna benzer bir goruntu var,bence surecin bir parcasi gecer diye dusunuyorum ama doktorunuzun yorumunuda merak ettimbenim 3.hafta doldu korsemi cikartabilecegimi soyledi ben yinede 1 hafta sonra cikarticam az kaldi,sanki korseden kurtulunca hersey normale donecek gibi..
Her şey çok iyi dedi güzel bakmışımmm dikişlerime göbek deliğimdeki kabuklar düşsün diye krem verdi iki hafta sonra tekrar gel dedi gece korseyi çıkarabilirsin dedi ama ben takarım korsesiz rahat hissetmiyorum kendimi2 ay 8. günümdeyim halen korseyi takıyorum.. hafta sonu bir çıkardım var ya ağrıdı resmen yanlarım.. korsenin dikişini ve kaynamayan yerlerin acımasını önler demişlerdi doğruymuş.Heaven79 süreciniz baya baya iyi geçiyor maşaallah.. daim olsun... halen dikişlerime iz için krem yağ vs kullanıyorum. onun dışında ben de kendimi şiş hissediyorumya.. ben de bakalım bir gitseydim kontrole.. hiç gitmedim daha. ben de merak ediyorum seni M Mayalartakvimi ne dedi anlat bakalım..
çok sevindim sizin için insan bir geriliyor çunku maalesef görüntü biraz tedirgin edici oluyor. Ben bir süre bakamadım aynaya. Su an morluklarım gecti, kabuklar düştü daha iyi hissediyorum. İz kremi kullanıyorum. piyasada ne varsa aldım değiştire değiştire sürüyorum.Merhaba görüştüm doktorla baktı gayet iyi gözüküyor dedi artık kapatma açık kalsın dedi antibiyotikli krem yazı geceleri korseyi çıkarabilirsin dedi yan yatabilirmişim silikon bant kullanabilirmişim birde iz için krem sormuştum onu da kullan dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi
Enfeksiyon korkusu beni mahvediyor. Morardınız mı siz bende morarma olmadı lipo yapılmadı bana çünkü.çok sevindim sizin için insan bir geriliyor çunku maalesef görüntü biraz tedirgin edici oluyor. Ben bir süre bakamadım aynaya. Su an morluklarım gecti, kabuklar düştü daha iyi hissediyorum. İz kremi kullanıyorum. piyasada ne varsa aldım değiştire değiştire sürüyorum.
Enfeksiyon korkusu beni mahvediyor. Morardınız mı siz bende morarma olmadı lipo yapılmadı bana çünkü.çok sevindim sizin için insan bir geriliyor çunku maalesef görüntü biraz tedirgin edici oluyor. Ben bir süre bakamadım aynaya. Su an morluklarım gecti, kabuklar düştü daha iyi hissediyorum. İz kremi kullanıyorum. piyasada ne varsa aldım değiştire değiştire sürüyorum.
Benide haberdar eder misiniz benin aldığım bant 8 saat duruyor yarada ben gece yapıştırır sabah çıkarır kremi sürerim diye düşündümM Mayalartakvimi Senin adina cok sevindim,sanada erken cikarttiriyor bak korseyi bence alismaya zorla kendini,daha cabuk iyilesilecegine eminim... yalniz hem krem hem bant hersey ayni anda nasil olacak o bantlar en az 2 gun durabiliyor,bende bana nasil onerecegini merak ediyorum haftasonu randevum ...
ben bantı krem süremeyecegim seyuahat vs olunca takıyorum. Kremleri sabah aksam masaj yaparak sürüyorum. Daha önce mememe bant kullanmadım krem ile oldukça kaybettim izleri. Ama hemen kaybolma beklemeyin yavas yavas 2 seneyi buluyor.Enfeksiyon korkusu beni mahvediyor. Morardınız mı siz bende morarma olmadı lipo yapılmadı bana çünkü.Bende başlıcam şimdi evime döndüm duş alıp sürerim
Benide haberdar eder misiniz benin aldığım bant 8 saat duruyor yarada ben gece yapıştırır sabah çıkarır kremi sürerim diye düşündüm
M Mayalartakvimi artık enfeksiyon olacagini sanmam,korkma bence riskli donem bitti,evet benim karnimda morluk olmadi ama bacagimda oldu hemde cok fena daha gecmedi,tabii soylerim bende
Benim sezeryan izim de hemen beyaza dönmüştü inşallah buda öyle olursa çok dert etmem. Hayırlısıyla bi iyileşseydikben bantı krem süremeyecegim seyuahat vs olunca takıyorum. Kremleri sabah aksam masaj yaparak sürüyorum. Daha önce mememe bant kullanmadım krem ile oldukça kaybettim izleri. Ama hemen kaybolma beklemeyin yavas yavas 2 seneyi buluyor.
Ama işte herkesin bünyesi farklı bana sorsa ol derim hayatımda olduğum en kolay ameliyat diyebilirimyeni yeni memnunum2 ay bitecek :)neler çektim.. anlatılmayan çk şey var olduğunu bilmeden gözü kapalı girdim ameliyata.. ama bana böyle anlatılmadı.. çok kolay denildi.. aslaa değil aslaaa.. sezeryan halt etmiş... hoş iyiki anlatmamışlar girmezdim olmazdım bu ameliyatı net. . ama emeksiz de yemek olmuyor.. değiyor mu kesinlike evet. Allah hakkınızda hayırlısını versin. . hocayı iyice araştırın referansınsları muhakak olsun. kolaylıkla olsun inşaallah
Merhaba geçmiş olsun,ben de çok küçük var aldırmak istiyorum ama spor yapamam diye korkuyorum spor yapma dediler mi sizeAma işte herkesin bünyesi farklı bana sorsa ol derim hayatımda olduğum en kolay ameliyat diyebilirim1 ay sonra spora başlayıp 150 kilo halter kaldiriyordum kasıklarimda :) 6 ay oldu benim 2 hafta öncede lokal ile yanlarda potluk vardi yaptirdim öteki gün spordaydım gene
Bu potluklarin olduğu kismın fotosu bayada dikiş vardi gene geçen carsamba alindi dikisler
Kenarlarda çok az fazla deri var baya küçük benimki alınmasa bile olur ama ben aldırmak istiyorumMerhaba geçmiş olsun,ben de çok küçük var aldırmak istiyorum ama spor yapamam diye korkuyorum spor yapma dediler mi size
Drlara kalsa yapma dedi tabi 2 hafta ama 1 gün sonra gittim ustüne yatip hareketler yapmadim sadece bi sıkıntı olmadı 2 hafta sonra aldirdim çok güzel tutmuş dedi hatta drMerhaba geçmiş olsun,ben de çok küçük var aldırmak istiyorum ama spor yapamam diye korkuyorum spor yapma dediler mi size
Kesinlikle en başından beri bunu söylerim bende farklı elbette.. dedim ya olan arkadaşa bakınca kendimden utandımAma işte herkesin bünyesi farklı bana sorsa ol derim hayatımda olduğum en kolay ameliyat diyebilirim1 ay sonra spora başlayıp 150 kilo halter kaldiriyordum kasıklarimda :) 6 ay oldu benim 2 hafta öncede lokal ile yanlarda potluk vardi yaptirdim öteki gün spordaydım gene
Bu potluklarin olduğu kismın fotosu bayada dikiş vardi gene geçen carsamba alindi dikisler
Teşekkürler
Merhaba ben de burada korse çıkardım 3. haftada drum çıkar dedi gibi yorumlar okuyunca doktoruma sordum dün. 8. haftanın içnideyim şu an korseli 10 haftaya tamasmla ama sonrasında da çıkar dedi. 10 haftadan fazla takmayı da önermiyor.Kesinlikle en başından beri bunu söylerim bende farklı elbette.. dedim ya olan arkadaşa bakınca kendimden utandım
eminim o da öyle her aktiviteyi yapmıştır.
valla benim canım tatlıymış bunu keşfettim kendimde ben :)
6 ay dolmadan bir hal yapmayacağım..
hafta sonu kordeyi çıkarayım dedim 2 gün korsesiz gezdim yanlarım acıdı ya hu..
sanırım 6 ay ben bu korseyi de çıkarmam.
ama yoook ben de iyi ki binlerce kez iyi ki olmuşum bu ameliyatı diyorum..
öncesi mi şimdi mi kesinlike şimdiki hali..
cesaretimden dolayı kendimi tebrikler ediyorum :)
hepimize geçmişler olsun.. iyileşcek geçecek elbette ama çabuk ama yavaş normele döneceğiz Allah ın da izniyle. sağlığıız yerinde olsun önemli olan bu
Geçer geçer zamanla neler geçmiyor şuan tek derdim dik yürüyebilmekInsallah,biz ne surersek surelim aslinda tek ilaci zaman malesef... iz konusuda kisiden kisiye degisiyor,umarim hafifler cabuk,benimde onceki ameliyat izlerim 1 yilda anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?