Karın germe+ liposaction + meme dikleştirme

Benim klasik yerinde idi. Dikiş bana da atmadı çekince ama hızla kapanıyor kabuk oluyor cabuk dusuyor

Cnm bişey sorucam benim sol tarafımda dikişin bitim yerındr biraz büzüşüklük var deride doktor geçicek dedı ama burda bazılarında gördüm tekrar operasyon falan oluyolarmış morolim bozuldu yaa geçmezmi o büzüşüklükler çok yukarı çıkmıyo büzüşüklük senin ne durumda dikişler merak ettim böyle olması normalmi yoksa olmamasımı gerekiyor

Liposuction yapmadanda karın germe yapılabiliyor mu? Mini karın germe mi?

Liposuction yapmadanda karın germe yapılabiliyor mu? Mini karın germe mi?
Hayir tam karinn germe gobek deligim de yeniden yapildi zaten cok zayifim cok sarksn bi derimde yoktu doktorum sana liposaksin yaparsam sonuc kotu olur dedi gayet guzel.oldu sis oldugu halde gayet guzel duruyor karnim ama dikislerim su asamada cok kotu zamanla nasil olur bilmiyorum sol yanda dikisimde biraz buzusukluk var ona takildim biraz doktorum gececek diyor umarim oyle olur sizin dikisler ne durumda

Bende büzüşük bölge hic yoktu karnım büyük degildi çünkü. bildigim kadarıyla Karnın üst kısmı zamanında cok esneyip bollaştıysa alt kısma büzüştürerek yediriliyor. Sonra da deri kendisini toparlıyor. Benim meme revizyonum da muhtemelen öyle görünecekmiş ama iyileşirken düzelecek dedi doktorum. Bu gibi şeyler için vucuda biraz zaman tanımak lazım. Benim de mesela karnımın sol dikiş üstü daha kalın ve çıkıntılı diger tarafı dümdüz görünüyor. Merak ediyorum o ne olcak zamanla nasıl bir aşama gecirecek. Mesela düne kadar göbek deliğim yusyuvarlak ve dümdüz görünüyordu üzülüyordum bugünse ortası içeri girmiş daha naturel şirin bir görüntüsü var. Sürec cidden uzun bu işin cok sabır istiyor

Anladım umarım öyle olur iyileşirken düzelir büzüşüklük çok sevindim göbek deliğinizin günden güne daha güzel olmasına göbek deliği çok önemli çünki benim göbek delimde istedıgım gıbı genç kızki göbek deliğimin Aynısı olmuş küçük ve kibar duruyor...

Ben yaptırmadım. Araştırma aşamasındayım.İki hekimle görüştüm biri mini karın germe diğeri tam karın germe dedi. Kafam karıştı.Haftaya bir görüşmem daha var

Merhaba sizede geçmiş olsun yeni görüntünüz hayırlı olsun yazınızı okudum diren yerinde dikiş bende de olmadı çekildikten sonra gazlı bez baticon kapattı sonra hemen kapanmıştı kabuk bağlayıp dikislerin bittiği yerde katlanma hafif buzusme bence normal çünkü ödem topluyoruz daha vücudumuz cok değişecek şekil alması 6 ay 1 yılı bile bulabilir doktorunuz geçer dediyse başka biseye takılmayın bence siz çok işlem yaptirmissiniz buna rağmen iyiyim diyorsanız direnciniz yüksek size sadece nacizane kendinizi yinede cok yormayın derim bende karin germe göğüs toparlama oldum sol tarafıma cok yükledim galiba kolumda sizi yorgunluk hissi oldu göğsümde sızlıyor ara ara dinlendiriyorum ameliyatlar ne kadar sorunsuz gibi ağrım acim az gibi hissetsekte vücudunuzun içini göremiyoruz orda taze yardıma ihtiyacı olan bir bölge daha var

Ben zaten sen hemen iyileşirim bence dediğinde bi dur gibi şeyler demek istemedim:)) ameliyatın kötü günleri kısa ama iyileşmesi biraz uzun. Ama degiyor mu evet:))

Çok sagolun ben çok işlem yaptırmadım bitek karın germe liposakşın yapılmadı benım bugün 23. Günüm karnımın içinde hala agrılarım oluyor sizdede oluyor mu ara sıra agrılar özellikle sag tarafımdaki dikişlerin oldugu bölgede bi basınç varmış gibi hissediyorum bütğn bunlar normalmi bilmiyorum ilk başlarda çektiğim agrıyı hiç önemsemedim ama gün geçtikçe agrı hıssetmem moralimi bozugır bıraz 1 ıkı gune geçmessr doktoruma söylicem öne çekicem kontrolumü hiç kimseyede bişey diyemiyorum eşim kendin ettin kendin buldun diyo o zaten başından beri hep gereksiz görüyordu şu süreçler hayırlarla geçseydi inşallah ....

Hic korkmayın vesvese yapmayın size bu süreçte manevi yardımı olmayan herkesle sikintilarinjz paylaşmayın sizi sadece üzer çünkü istediğiniz cevabı vermeyecek o bende de oluyor neden hersey bitti şimdi bu ağrı neden sızı neden hadi bisey olursa korkusu benim sol gigsum iğne batar gibi ağrıyor bugün dışarıda doktorumla karşılaştım sinirler işlem görüyor bu yüzden bunlar çok normal 1 1.5 aya bisey kalmaz dedi karnımın alt kısmında ödem var doktor ödem yavaş yavaş aşağı iner orda toplanır bol sıvı al dedi bende dokununca urperiyorum dikiş yerlerine bakim yaparken bi hoş oluyorum bi tanıdığım oldu 6 ay ödemi olmuş karnı cok güzel şimdi vesvese yapmayın hersey güzel olacak yada herseyin çözümü var canı nizi sıkmayın ben koluma ağrısı vurunca sabaha kadar panikte yatamadım uyuşma gibi şuan hala var doktor geçici deyince sabır ediyorum s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…