- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 667
- 73
- Konu Sahibi sinsirella2020
-
Yine lolipop cizgisi üzerinde ama aerolayla birleştigi bölgeden aşağıya dogru sertlik oldu, aerolayla birleşme yerinde de minik ama kalın bir kabuklanma gelişti. Doktor boşaltmak için bir kac defa sıkarak sıvı boşalttı öyle devasa bir sıvı değildi tabii ama dogal olarak kabuklanma acıldı ve alan genişledi işteÖyle mi aleoranin orda sanıyordum sizinkini benim lolipop yerinde boydan çizginin yanında var minik top gibi sertlik var cok doğru dun bugün çok yükledim kendime tüm gün iğne batar gibi ağrı var
İyileşmedi derken ne anlamda iyileşmedi? Dikişlerine baticon sürmüyor musun kabuklar dökülene kadar sürdüm ben ne olur ne olmaz diye. Beyaz şeyin iltihap oldugundan emin misin öyleyse hemen bactroban tarzı bişey sürmeye başlaDikişimin üzerinde minik biyerde iltihap olmuş galiba biraz önce farkettım çok cnm sıkıldı beyaz bişey var minik biyerde umarım ilerlemeden iyileşir3 hafta oldu hala iyileşmedi dikiş yerlerim anlamadım gitti
Sabah akşam mikrop öldürücü sprey verdi doktor onu sıkıyorum baticın yerine sabah sprey den sonra antibiyotikli kremım var onu sürüyorum akşamda yara toparlaması için kremim var bunları yaptıgım halde yaramın küçük binyerunde kızarıklık var üzerındede beyazlık minik bişey korseyı çok sıkı sarıyordum omu tahriş ettı dikişleri acaba şimdi gevsettım korseyı valla gecene kadar sıkmayacagım okadar çok rahatsızlık verıyor korsede şu süreçler bi bitseydi sorunsuz bi şekilde siz antıbıyotıklı kremı gunde kaç kez suruyorsunuz iz kremımıde bugun bıkerr surebıldım iltıhap görünce sürmek istemedımİyileşmedi derken ne anlamda iyileşmedi? Dikişlerine baticon sürmüyor musun kabuklar dökülene kadar sürdüm ben ne olur ne olmaz diye. Beyaz şeyin iltihap oldugundan emin misin öyleyse hemen bactroban tarzı bişey sürmeye başla
Kapandı dikişlerim ama hala kabuklar var üzerinde bugündr böyle kızarıklık ve beyazlıj görünce moralim bozuldu acaba korseyı bıkac gün sıkmadan taksam sorun olurmukiİyileşmedi derken ne anlamda iyileşmedi? Dikişlerine baticon sürmüyor musun kabuklar dökülene kadar sürdüm ben ne olur ne olmaz diye. Beyaz şeyin iltihap oldugundan emin misin öyleyse hemen bactroban tarzı bişey sürmeye başla
Bende liposakşın yok sadece germe korse kullanıyorum benimkide cırtcırtlı ama çok sıkı takıyordum dikişimin bi tarafında kızarıklık oluştu Agrıda var bıraz çok sıkı sardıgım için tahriş ettı sanırım dünden beri çok gevsek sardım oyuzden gerçekten de ameliyat sonrasıymış zorlu süreç ameliyat sonrası agrılarımı hiç sıkıntı etmedım dikşlerim sıkıntısız iyileşseydı inşallahKorse kullanıyorsunuz değil mi ben cirtli korse kullanıyorum banyo dışında hiç çıkarmıyor um ama ödem cidden beklediğimden uzun süren bi durummus tabi hep ameliyata odaklanıyor uz asıl sonrasiymis siz sadece karin mi oldunuz lipo var mii
Yine lolipop cizgisi üzerinde ama aerolayla birleştigi bölgeden aşağıya dogru sertlik oldu, aerolayla birleşme yerinde de minik ama kalın bir kabuklanma gelişti. Doktor boşaltmak için bir kac defa sıkarak sıvı boşalttı öyle devasa bir sıvı değildi tabii ama dogal olarak kabuklanma acıldı ve alan genişledi işte
Sabah akşam mikrop öldürücü sprey verdi doktor onu sıkıyorum baticın yerine sabah sprey den sonra antibiyotikli kremım var onu sürüyorum akşamda yara toparlaması için kremim var bunları yaptıgım halde yaramın küçük binyerunde kızarıklık var üzerındede beyazlık minik bişey korseyı çok sıkı sarıyordum omu tahriş ettı dikişleri acaba şimdi gevsettım korseyı valla gecene kadar sıkmayacagım okadar çok rahatsızlık verıyor korsede şu süreçler bi bitseydi sorunsuz bi şekilde siz antıbıyotıklı kremı gunde kaç kez suruyorsunuz iz kremımıde bugun bıkerr surebıldım iltıhap görünce sürmek istemedım
Kızarıklık sorun olmaz bende de oluyor tabi bakın ben ince penye askılı atlet giyiniyorum sonra korseyi sarıyorum hemşire böyle yaparsan tahriş olmaz dedi böyleyken bile kızarıyor ama çok rahat ediyorum tavsiye ederimBende liposakşın yok sadece germe korse kullanıyorum benimkide cırtcırtlı ama çok sıkı takıyordum dikişimin bi tarafında kızarıklık oluştu Agrıda var bıraz çok sıkı sardıgım için tahriş ettı sanırım dünden beri çok gevsek sardım oyuzden gerçekten de ameliyat sonrasıymış zorlu süreç ameliyat sonrası agrılarımı hiç sıkıntı etmedım dikşlerim sıkıntısız iyileşseydı inşallah
Yine lolipop cizgisi üzerinde ama aerolayla birleştigi bölgeden aşağıya dogru sertlik oldu, aerolayla birleşme yerinde de minik ama kalın bir kabuklanma gelişti. Doktor boşaltmak için bir kac defa sıkarak sıvı boşalttı öyle devasa bir sıvı değildi tabii ama dogal olarak kabuklanma acıldı ve alan genişledi işte
Cok rahatladım suan kızarıklıgımın uzerınde bıraz agrı var umarım çabuk gecer oda bende atletın üzerine takıyorum korsemı olacak bu tarz şeyler sanırım Sınuçta bıçak yarası kolay bi iyileşme süreci olmuyor sonu güzel olsunda .....Kızarıklık sorun olmaz bende de oluyor tabi bakın ben ince penye askılı atlet giyiniyorum sonra korseyi sarıyorum hemşire böyle yaparsan tahriş olmaz dedi böyleyken bile kızarıyor ama çok rahat ediyorum tavsiye ederim
Günde bir kez baticon ve bactroban sürdüm. Ufak tefek kızarıklıklar falan olur sıkma canını. Bakımına devam et korseyi o bölgede gevset hava alsın biraz eminim hızla düzelirSabah akşam mikrop öldürücü sprey verdi doktor onu sıkıyorum baticın yerine sabah sprey den sonra antibiyotikli kremım var onu sürüyorum akşamda yara toparlaması için kremim var bunları yaptıgım halde yaramın küçük binyerunde kızarıklık var üzerındede beyazlık minik bişey korseyı çok sıkı sarıyordum omu tahriş ettı dikişleri acaba şimdi gevsettım korseyı valla gecene kadar sıkmayacagım okadar çok rahatsızlık verıyor korsede şu süreçler bi bitseydi sorunsuz bi şekilde siz antıbıyotıklı kremı gunde kaç kez suruyorsunuz iz kremımıde bugun bıkerr surebıldım iltıhap görünce sürmek istemedım
Tmm teşekkür ederimGünde bir kez baticon ve bactroban sürdüm. Ufak tefek kızarıklıklar falan olur sıkma canını. Bakımına devam et korseyi o bölgede gevset hava alsın biraz eminim hızla düzelir
Okyanusu gectik dereden mi korkacagızTmm teşekkür ederim
Dimi yaa asıl zorlu kısmı atlattıkOkyanusu gectik dereden mi korkacagız
Dimi yaa asıl zorlu kısmı atlattıkay nebilim ameliyat agrılarıni hiç tınlamamıştım 3 hafta oldu agrım olsa korkar oldum ya iltıhap olurs dikişlerim vs. Diye Bunalımamı girdim ne bide bikaç olumsuz şeyler okudum karın germe sonrası onlardan
Şeklini begenmeme derken nasıl oluyorki kötü oldugu zaman şuan şiş oldugum için anlayamıyorum arkadan falan belim kalın duruyor normalde çok ince bi belim vardı 66 cm di ameliyat öncesi belim ama şiş oldugum için öyle oldugunu düşünüyorum eskisine göre daha şekilsiz daha kötü olma ihtimali nasıl oluyor bilemedimÖyle ya da böyle kapanacak o yaralar. Enfeksiyon olsa bile zaten o kadar minik bir alan önemli değil eni sonu kapanır gider. Esas bundan üç ay sonra şekline şemailine bakıp ne düşünüyor olacagımızı merak ediyorum ben. Gayet sorunsuz iyileşme gecirip aylar sonra şeklini begenmeyen de var cok sorunlu iyileşip zamanla karnına bayılan da var. Bu sonuc olarak uzun soluklu bir ameliyatmış onu anladım
Bazı şikayetler var burada daha önce operasyon gecirenlerin yorumlarında, yeterince gergin olmaması veya oturunca katlanması gibi gibiŞeklini begenmeme derken nasıl oluyorki kötü oldugu zaman şuan şiş oldugum için anlayamıyorum arkadan falan belim kalın duruyor normalde çok ince bi belim vardı 66 cm di ameliyat öncesi belim ama şiş oldugum için öyle oldugunu düşünüyorum eskisine göre daha şekilsiz daha kötü olma ihtimali nasıl oluyor bilemedimallah pişman etmesin valla benim normalde dışarıdan fazla derim asla belli degıldi karnım dümdüzdü sadece ben biliyordum kıyafetler çıkınca bel oyuntumfalan iyiydi yani ameliyattan önce dahada ince duraragını düşünüyorum kaslarda dikildi çünki bakalım bekleyıp görücez ozaman
Anladım cnm umarım olmaz böyle şeyler iyi düşenelim iyi olsun çok güzel olcak göbişler ben inanıyorum bakmaya doyamıcaz inşallahBazı şikayetler var burada daha önce operasyon gecirenlerin yorumlarında, yeterince gergin olmaması veya oturunca katlanması gibi gibi
Benim direnim cikinca diren yerlerim bi tuhaf geligor gozume sanki orası dikilmemis atlanmis gibi diren yerlerini dikmiyorum dedi doktorum normalde direni hep vajinanin ust kismina takildigini gormustum fotolarda benim karnimda kesigimin bittigi yere koymustu saga ve sola cok cirkin duruyor umarim zamanla duzelir diren yerleri sizin diren yeriniz kapandımi nereye koymustu direnleriÇıktı direnler bantlarda sadece orta bölümde var yanlardaki dikişleri bantlamadı açık bıraktı sanki kesi yeri yanlarda yüksek gibi geldi bana operasyon öncesi cizimde böyle görünmüyordu. Genelde böyle mi oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?