Karın germe+ liposaction + meme dikleştirme

Nekadar rahatladım çok sagolun öyle güzel şeyler yazmışsınızki biraz vesvese yapıyorum dedıgınız gıbı ya şöyleolursa ya bi sıkıntı çıkarsa diye benim karnımdada uyuşma gibi tuhaf bı hıs oluyor sag tarafta ama doktorunuzunda söyledıgı gibi sonuçta sinirler işlemgörüyor kolay degıl agrı acı çekmeden güzellik olmuyor malesef napalım Sizinde bu süreçleri en kolay şekilde atlatmanızı diliyorum siz ameliyat olalı kaç gün oldu ...

Rica ederim hepimiz aynı hissediyoruz estetik olunca kendimizi ekstra sorumlu hissediyoruz benim 18 oldu bende teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Çok geçmiş olsun Nereye dikiş atıldı tekrardan umarım önemli bişey degıldır
Meme başıyla lolipop cizgisi arasında yara kötü iyileşme yaptı kalın kabuklandı. Doktorum onu temizleyip dikiş attı tekrar. Şu an büzülmüş bir görüntüsü var mecburen ama bir iki ay içinde deri açılacak düzgün görünümde olacak dedi. Görüntüsü olur da mutsuz ederse altı ay bir yıl sonra o da düzeltilebiliyormus ama olmasını beklemiyor. Normalde yolunda gitmeyen her şeye kafayı takan ben, nedense canımı hic sıkmıyorum, insanın doktoruna güvenmesi önemliymiş gercekten, sağolsun kendimi emin ellerde hissediyorum. Sonucta büyük bir şey atlattık ufak tefek seyler de olsun artık napalım ya.

sizler korse içine pamuklu atlet giyiyor musunuz? bugun 6. günüm ben henüz giymiyorum ama burada okudum giyenler olmuş.
Tahriş ediyorsa veya cok terliyorsan ince pamuklu giyebilirsin. Ben giymiyorum, üst kısımdaki sütye açıp kapamak zorlaşıyor diye pansuman için yani.

Agrı derken harekete durusa baglı agrı mı yoksa durduk yere mi oluyor. Açıkcası bir ay dolana kadar bir gün göbek deliği üstü diger gün altı kasılıp gerilip duruyordu. Agrıdan kasıt harekete veya durusa baglı ise bu cok normal benim bir ay bugün doldu hala mide üst bölge yatıp kalkarken gerilip acıyor. Hala hapşırma veya öksürmeden canım yanıyor. Karın germe estetik operasyonlar içinde en agır olanı deniyor. Ama kontrole mutlaka git yine de için rahatlasın en azından.

Evet ben de ona çok takıktım şirin görünüyor şu an

Ya maşallah sana gercekten. Popoya yag enjeksiyonunun cok sıkıntılı oldugunu okumuştum şaşırdım şimdi

Hareket edip yürüyunce artıyor yatınca geçiyor bugun daha iyi sanki düne göre

Arkadaşlar herkese merhaba :)

30 Mart Salı günü öğlen saat 12:30 civarı ameliyathaneye indirildim. Tekrar saate baktığımda saat 18:10 gösteriyordu :)
Hiç üşüme hissetmedim ama çok titredim. Bedenimle ilgili pek bir şey hissetmiyordum zaten. Saat 21:00 civarı yiyecek birşeyler getirdiler. Karnımda, daha doğrusu pubiste 3 tane, iki koltukaltımda 1er tane olmak üzere 5 tane dren ve bir sondam vardı.

Karnımı doyurduktan sonra doktorum geldi ve korselerim açıldı. Memelerimi görünce şok oldum! Silikonlu gibi öylece duruyorlardı. Doktor ona bakışımı görünce, ben de bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim dedi :)) Karnımda ise çok fazla sargı vardı pek anlayamadım. Doktor beni gördükten sonra hemen kaldırıldım ve ilk yürüyüşümü yaptım. Çok yavaş bir yürüyüştü çünkü çok başım dönüyordu. 1 saat sonra falan tekrar yürümek istedim, dönüşte de serum ve uyudum zaten 00:00 civarı.

Çarşamba sabah kahvaltıdan sonra tekrar yürüdüm ve hemşire tatmin olunca sondam çıktı. Huzur buldum resmen :) O günü normal yiyip yatarak, her tuvalete kalkışta yürüyüş yaparak geçirdim. Aşırı bir ağım olmadı açıkçası ama akşam üstü acayip huzursuz bir his beni sardı. Durabildiğim kadar durdum ama akşam 22:00 gibi bir serum aldım ve akabinde uyuyup sabahı buldum.

Perşembe sabahı 05:00 gibi uyandım. Drenlerimi toplayıp tek başıma tuvalete gittim. Refakatçim uyuyordu, uyandırmamak için odadan dışarı çıktım. Hemşireyle karşılaştık ve beraber hem yürüdük hem sohbet ettik. Kahvaltıdan sonra doktorum geldi, kontrol etti beni. Gayet iyi buldu. İlaçlarımı reçete etti ve çıkışımı onayladı. Drenlerim de çıktı. Öğlen 12:00 gibi eşim geldi beni aldı ve eve döndüm.
Gece evde uyuyabileceğim bir pozisyon bulmak, ya da yatıp kalkmak zor geldi. Ama Cuma günü uyandığımda herşey gayet yolundaydı.

Cuma günü daha dik durabiliyordum ama hala eğiktim. Buna rağmen, çocukları giydirmek, yere çömelip kalkmak, oturmak, salata yapmak gibi basit işleri yapabilir durumdaydım. Ve gece yattığımda daha az oturur pozisyonda bacaklarımı daha rahat uzatabildiğimi farkettim. Cuma akşamı banyomu da yaptım.

Şu an bir sızıntı vs gibi durumum yok. aşırı ödem varmış gibi de gelmiyor ama bilemem tabi. Duruş bozukluğundan dolayı tabi ki sırtım hunharca ağrıyor ama en çok ağrıyan yerim sırtım. Karnımdaki ya da memelerimdeki hiç bir dikiş ağrımıyor. Kasıklarıma doğru ve midemde kasların gerginliğini hissediyorum sadece. O his olmasa dik durabilirim gibi geliyor ama acelem yok.

Pazartesi günü kontrolüm var 16:00'da. Eğer doktorumun onayını alırsam Salı günü araba kullanmaya başlamayı, dolayısıyla çocukları okula bırakıp işe dönmeyi düşünüyorum. Şu an bunu yapabilirmişim gibi geliyor.

Çok şükür sorunsuz geldim bugüne kadar. Bundan sonrasında neler olur bakacağız artık. :)

Destekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederim. Çok hızlı gelişen bu süreçte her bir kelimeniz çok değerli oldu benim için

Bakalım sonrasında revizyon gerekecek mi inşallah gerekmez bir süre dikiş falan göresim yok
Gerekmez gerekmez doktor ihtimali söylemiştir onlar her ihtimali söylemek zorunda görüşmeye gittiğimde neler dedi bana çok korkmuştum sindi diyorum onca stresi boşa cekmsim hayatimiz kısıtlanıyor ama Allah o gücü veriyor dayaniyoruz insallah sende bunla kurtulur yeni görüntünle güzel günler görürsün

Tekrardan merhaba cok cok sevindim herseyin yolunda olduğuna korkulacak bisey olmadigini başımıza gelmeyene kadar anlamıyoruz egik yürüyün lütfen siz yinede sonuçta dikişler taze bende dogrulurum Diyordum doktor sabret dedi 6.gun direnlerim çıktı 10.gun bantlarim banyomu yaptım ödem bende 10 günde arttı hareketler artınca yeme hissi çoğalınca odemde tabi oldu haliyle bol bol su içiyorum kendinize yinede hassas davranın ben göğsümü hiç anlamamıştım bir koluma cok yüklediğim için sızlamaya başlamıştı 14 günde sonuçta 1 1.5 ay ağır işler yok diyor doktorlar madem bu kadar geldik az sabır edelim sizde artık deneyimle deneyimlendiniz umarım bundan sonraki süreçte sizde hep böyle rahat geçer anlatırsınız

Aa cook sevindim. Acıkcası ufaktan kasvet ve panige girmiştim, senden ses mes gelmeyince korkmadım desem yalan olur. Aman aman en zor kısmı bitti gitti artık kuzum ya, şimdi ameliyat stresi gecti acaba nasıl oldu diye merak kısmı başlıyor. Bundan sonrası da su gibi akar gider merak etme. Yakında iyiki yaptırdım demeye başlarsın. Cok gecmiş olsun bizi haberdar ettiğin için de teşekkür ederim. Maşallah sana

Inanin hic zorlamiyorum. Kontrolu bedenime biraktim. Arada sanki icimde bebek oynuyormus gibi hareketler hissediyorum, demek ki dokular ve kaslar toparlaniyor diye dusunuyorum. Agir islerde valla gozum yok, araba kullanayim yeter :)

Yazmak icin sakin bir ani kollamak istedim acikcasi :) yok hic pisman degilim, simdi iyilesmeye calisiyorum sadece. Simdiden iyi ki diyorum. Hastaneden cikmadan su gecirmez bantlar yapistirdilar dikislerime, dun yikandim. Soyundugumda memelerime bakmaya doyamadim resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…