Karın germe+ liposaction + meme dikleştirme

360 derece yapmadı. Yanlarda kulakçık var. O bölgeye liposuction yapmamis
Benim liposaksına ihtıyacım yoktu zaten 34 bedenle oldum karın germe önceden yanlarıö daha inceydi sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum ama hala şişim ödemliyim onunda etkisi var galiba yoksa yanlarım aynı hiç dokunmamış oralara dadece alt karnımdaki fazla derıyı çıkarmış kulakçık bendede var onun için bunları halledıcem çok basıt bi işlemle dedı kesiğini uzun yapsaydım bunlar olmazdı dedı ama geçmesse düzeltecegını söyledi tekrar ücret vericemmi dedım hayır ameliyatın devamı sayacagım dedı aslında doktorunuzun tekrar ücret istememesi lazım sonuçta onun hatası yada bastan söylemedimi lipo yapmassam yanlarınız güzel durmaz dıye ben 34 beden oldugum halde sormuştum lipo yapacakmısınız diye gerek yok size lipo yaparsam sonucu olumsuz etkiler daha kötü okur dedı

Daha sonra düzeltirim dedi sadece

Bende şehir değişikliği gündeme geldiği için iptal ettirme durumum var. Sizlerden ses çıkmayınca korkmaya başlamıştım. Bir yandanda eşim ne gerek var diyor, belki bir ömür şu halinki gibi esnek hareket edemeyeceksin, hareketlerini hayatını kısıtlayacak bir durum olursa diye benide korkutuyor( Benim yükseklerden denize atlama gibi aksiyonlarım olduğu için) Uff aklımda deli sorular Ameliyat olupta ameliyat olduğunu unutan her sporu yapabiliyorum diyen var mı acaba?

Herkese geçmiş olsun bayanlar eminim çok güzel oldunuz bnde kombine karın germe olanlardanım göğüs protez +karın germe Ağustos 2020de oldum bn göğüs için diklestirme istemistim lakin göğüs hacmin hiç olmadığı için Dr im kas zarı altı proteze ikna etti şimdilik memnunum inşallah dayım olur karın germeye gelince izler ve ödem için acele etmeyin sabırlı olun ve hafif spor yürüyüş beslenmenizi protein ağırlıklı yapın bayanlar ekmeği hayatınızdan azalta bilirsiniz ve akşam yemeklerini az ve erken yada tamamen çıkartabilirsiniz sevgiler

Benim karın germe + meme dikleştirme ameliyatım çok yeni. 4 gün sonra 1 ay olacak. O sebeple bu ameliyat için bir şey diyemeyeceğim ama Haziran 2020'de bel fıtığı ameliyatı oldum. Sırt kaslarımı sporla güçlendirdikten sonra ameliyat olduğumu hatırlatacak hiç bir şey kalmadı, ameliyat olmamış gibiyim.

Benim de ameliyatım çok yeni. İki ay kadar hareket anlamında kısıtlı olacağım. Doktorum sonuçları tam anlamıyla görmek ve bedenen iyileşmek için 6 ay beklemem gerektiğini söylüyor. 1 yıl sonra da hiç olmamış gibi olursun diyor.
Seni vücudunda rahatsız eden bir yerin varsa hiç vakit kaybetmeden yaptır. Ameliyat ve iyileşme sürecim zorlu geçiyor ama hiç pişman olmadım. Çünkü bu geçici bir süre. Şu hali bile beni çok mutlu ediyor. 6 ay sonrasını düşünmek rüya gibi.

Liposakşın yok bende yinede olurmu bide dikiş üstü ödemli şiş orası dümdüz olur inşallah ödem gidince
Benimde karnımda liposuz germe var ama yine de göbek deliği üstü hala acıyor ve şiş, bir de alt dikiş sag taraf hafif şiş. Bekliycez dagılmasını cogunlukla bünye kendisi hallediyormus. Üç aydan önce iniyor falan hikaye ya

Benım şuan canımı sıkan tek şey dikişim baya yukarda ama dikiş üstü aşırı ödemli bombeli alt karın düz degıl umarım sıslik inşnce dıkıslerımın yerıde biraz daha aşlagı ıner sezeryan kesımden yapmamış biraz daha yukardan olmuş dikişlerim şuan çok kötü geliyor gözüme yaaa şiş ve sertler kızarıklar ondan sanırım cok sabır gerektıren bıseymış bu karın germe asırı sarkmam olmadıgı için bazen mutlu olmuyorum bu ameliyatı oldugum için dikişlerim kapalıyken hersey süper ama dıkıslerımı görünce canım çok sıkılıyor görenler çok begenıyor karnımı şu dıkışlerim inşallah zamanla daha güzel bi hal alır

Hayatı akışına bırakın öyle böyle akıp gidiyor ben aynaya bakınca iyiki olmuşum diyorum cooookkkk kararsız kalmıştım cok korkmuştum ama korkulacak hicbirsey yaşamadım iyi ekip +guvenilir hastane +basarili doktor=mutluluk+ozguven

Merhabasislik olabiliyormuş doktorum bunlar normal hatta hat boyuncada olabilir sakın korkma dedi hepsi iyilesme süreci iyi olmanıza cok sevindim

Merhabasislik olabiliyormuş doktorum bunlar normal hatta hat boyuncada olabilir sakın korkma dedi hepsi iyilesme süreci iyi olmanıza cok sevindim
İnsan bilse de huzursuzlanıyor işte. Tek yapacagımız sey beklemek aslında. Senin iyi olmana da sevindim. Dr un sürec olarak ne dedi yani kac ay sürermiş canım bu düsensizlikler

Ben de cok korkmustum sorma, şimdiden unuttum bile süreci, ancak hayal meyal hatırlıyorum çok garip ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…