- 29 Mart 2021
- 106
- 39
- 48
- 38
- Konu Sahibi sinsirella2020
-
Yan taraflari germedimi sizde benim yanlara uzanmiyor dikisler midem sirtima yapistikca yanlarimda daha iyi oluyor sankiBenim 10 ay oldu yan taraflarda şişli'deki var revizyon yapacak doktor ama ücret istedi
360 derece yapmadı. Yanlarda kulakçık var. O bölgeye liposuction yapmamisYan taraflari germedimi sizde benim yanlara uzanmiyor dikisler midem sirtima yapistikca yanlarimda daha iyi oluyor sanki
Benim liposaksına ihtıyacım yoktu zaten 34 bedenle oldum karın germe önceden yanlarıö daha inceydi sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum ama hala şişim ödemliyim onunda etkisi var galiba yoksa yanlarım aynı hiç dokunmamış oralara dadece alt karnımdaki fazla derıyı çıkarmış kulakçık bendede var onun için bunları halledıcem çok basıt bi işlemle dedı kesiğini uzun yapsaydım bunlar olmazdı dedı ama geçmesse düzeltecegını söyledi tekrar ücret vericemmi dedım hayır ameliyatın devamı sayacagım dedı aslında doktorunuzun tekrar ücret istememesi lazım sonuçta onun hatası yada bastan söylemedimi lipo yapmassam yanlarınız güzel durmaz dıye ben 34 beden oldugum halde sormuştum lipo yapacakmısınız diye gerek yok size lipo yaparsam sonucu olumsuz etkiler daha kötü okur dedı360 derece yapmadı. Yanlarda kulakçık var. O bölgeye liposuction yapmamis
Daha sonra düzeltirim dedi sadeceBenim liposaksına ihtıyacım yoktu zaten 34 bedenle oldum karın germe önceden yanlarıö daha inceydi sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum ama hala şişim ödemliyim onunda etkisi var galiba yoksa yanlarım aynı hiç dokunmamış oralara dadece alt karnımdaki fazla derıyı çıkarmış kulakçık bendede var onun için bunları halledıcem çok basıt bi işlemle dedı kesiğini uzun yapsaydım bunlar olmazdı dedı ama geçmesse düzeltecegını söyledi tekrar ücret vericemmi dedım hayır ameliyatın devamı sayacagım dedı aslında doktorunuzun tekrar ücret istememesi lazım sonuçta onun hatası yada bastan söylemedimi lipo yapmassam yanlarınız güzel durmaz dıye ben 34 beden oldugum halde sormuştum lipo yapacakmısınız diye gerek yok size lipo yaparsam sonucu olumsuz etkiler daha kötü okur dedı
Keşke böyle bir ameliyatı olan varsa fikrini alsam veya buraya yazsa nasıl bir işlem Zor mu kolay mı bizi neler bekliyorKulakçık düzeltme zor bi işlemmi acaba
Valla böyle şeylerin bırakın başıma gelmesını ihtımali oldugunu bıle bılseydım asla olmazdım bu ameliyatı bilmiyordumKeşke böyle bir ameliyatı olan varsa fikrini alsam veya buraya yazsa nasıl bir işlem Zor mu kolay mı bizi neler bekliyor
Bende şehir değişikliği gündeme geldiği için iptal ettirme durumum var. Sizlerden ses çıkmayınca korkmaya başlamıştım. Bir yandanda eşim ne gerek var diyor, belki bir ömür şu halinki gibi esnek hareket edemeyeceksin, hareketlerini hayatını kısıtlayacak bir durum olursa diye benide korkutuyor( Benim yükseklerden denize atlama gibi aksiyonlarım olduğu için) Uff aklımda deli sorularMerhaba bende hersey yolunda şükürçocuğumu bile uzun süre olmadan kucaklıyorum sanki hiç olmamışım gibiyim süreç istiyormuş bu işler biraz zamana bırakmak gerekiyor şuan dikislerime bakım yapıyor um biraz odemim var gogus ucumun toparlanmaya ihtiyacı var doktorum 2.5 ay gibi dedi onun dışında rahatım cok şükür Allah herkese kolaylık versin arkadaşlar bunlar meşakkatli süreçler siz nslsiniz
Benim karın germe + meme dikleştirme ameliyatım çok yeni. 4 gün sonra 1 ay olacak. O sebeple bu ameliyat için bir şey diyemeyeceğim ama Haziran 2020'de bel fıtığı ameliyatı oldum. Sırt kaslarımı sporla güçlendirdikten sonra ameliyat olduğumu hatırlatacak hiç bir şey kalmadı, ameliyat olmamış gibiyim.Bende şehir değişikliği gündeme geldiği için iptal ettirme durumum var. Sizlerden ses çıkmayınca korkmaya başlamıştım. Bir yandanda eşim ne gerek var diyor, belki bir ömür şu halinki gibi esnek hareket edemeyeceksin, hareketlerini hayatını kısıtlayacak bir durum olursa diye benide korkutuyor( Benim yükseklerden denize atlama gibi aksiyonlarım olduğu için) Uff aklımda deli sorularAmeliyat olupta ameliyat olduğunu unutan her sporu yapabiliyorum diyen var mı acaba?
Benim de ameliyatım çok yeni. İki ay kadar hareket anlamında kısıtlı olacağım. Doktorum sonuçları tam anlamıyla görmek ve bedenen iyileşmek için 6 ay beklemem gerektiğini söylüyor. 1 yıl sonra da hiç olmamış gibi olursun diyor.Bende şehir değişikliği gündeme geldiği için iptal ettirme durumum var. Sizlerden ses çıkmayınca korkmaya başlamıştım. Bir yandanda eşim ne gerek var diyor, belki bir ömür şu halinki gibi esnek hareket edemeyeceksin, hareketlerini hayatını kısıtlayacak bir durum olursa diye benide korkutuyor( Benim yükseklerden denize atlama gibi aksiyonlarım olduğu için) Uff aklımda deli sorularAmeliyat olupta ameliyat olduğunu unutan her sporu yapabiliyorum diyen var mı acaba?
Olma mıı hem de nasılArkadaşlar 40 gun oldu karın germe olalı bel hattının oralar yanlarda şişlik olurmu hala
Liposakşın yok bende yinede olurmu bide dikiş üstü ödemli şiş orası dümdüz olur inşallah ödem gidinceOlma mıı hem de nasıl
Benimde karnımda liposuz germe var ama yine de göbek deliği üstü hala acıyor ve şiş, bir de alt dikiş sag taraf hafif şiş. Bekliycez dagılmasını cogunlukla bünye kendisi hallediyormus. Üç aydan önce iniyor falan hikaye yaLiposakşın yok bende yinede olurmu bide dikiş üstü ödemli şiş orası dümdüz olur inşallah ödem gidince
Benım şuan canımı sıkan tek şey dikişim baya yukarda ama dikiş üstü aşırı ödemli bombeli alt karın düz degıl umarım sıslik inşnce dıkıslerımın yerıde biraz daha aşlagı ıner sezeryan kesımden yapmamış biraz daha yukardan olmuş dikişlerim şuan çok kötü geliyor gözüme yaaa şiş ve sertler kızarıklar ondan sanırım cok sabır gerektıren bıseymış bu karın germe asırı sarkmam olmadıgı için bazen mutlu olmuyorum bu ameliyatı oldugum için dikişlerim kapalıyken hersey süper ama dıkıslerımı görünce canım çok sıkılıyor görenler çok begenıyor karnımı şu dıkışlerim inşallah zamanla daha güzel bi hal alırBenimde karnımda liposuz germe var ama yine de göbek deliği üstü hala acıyor ve şiş, bir de alt dikiş sag taraf hafif şiş. Bekliycez dagılmasını cogunlukla bünye kendisi hallediyormus. Üç aydan önce iniyor falan hikaye ya
Hayatı akışına bırakın öyle böyle akıp gidiyor ben aynaya bakınca iyiki olmuşum diyorum cooookkkk kararsız kalmıştım cok korkmuştum ama korkulacak hicbirsey yaşamadım iyi ekip +guvenilir hastane +basarili doktor=mutluluk+ozguvenBende şehir değişikliği gündeme geldiği için iptal ettirme durumum var. Sizlerden ses çıkmayınca korkmaya başlamıştım. Bir yandanda eşim ne gerek var diyor, belki bir ömür şu halinki gibi esnek hareket edemeyeceksin, hareketlerini hayatını kısıtlayacak bir durum olursa diye benide korkutuyor( Benim yükseklerden denize atlama gibi aksiyonlarım olduğu için) Uff aklımda deli sorularAmeliyat olupta ameliyat olduğunu unutan her sporu yapabiliyorum diyen var mı acaba?
MerhabaBenimde karnımda liposuz germe var ama yine de göbek deliği üstü hala acıyor ve şiş, bir de alt dikiş sag taraf hafif şiş. Bekliycez dagılmasını cogunlukla bünye kendisi hallediyormus. Üç aydan önce iniyor falan hikaye ya
Kulakçık düzeltme zor bi işlemmi acaba
İnsan bilse de huzursuzlanıyor işte. Tek yapacagımız sey beklemek aslında. Senin iyi olmana da sevindim. Dr un sürec olarak ne dedi yani kac ay sürermiş canım bu düsensizliklerMerhabasislik olabiliyormuş doktorum bunlar normal hatta hat boyuncada olabilir sakın korkma dedi hepsi iyilesme süreci iyi olmanıza cok sevindim
Ben de cok korkmustum sorma, şimdiden unuttum bile süreci, ancak hayal meyal hatırlıyorum çok garip yaHayatı akışına bırakın öyle böyle akıp gidiyor ben aynaya bakınca iyiki olmuşum diyorum cooookkkk kararsız kalmıştım cok korkmuştum ama korkulacak hicbirsey yaşamadım iyi ekip +guvenilir hastane +basarili doktor=mutluluk+ozguven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?