- 12 Şubat 2015
- 63
- 34
- 88
- Konu Sahibi sinsirella2020
-
Bunu istediğin kadar sıkabiliyorsun. Cırt cırtlar bütün yüzeye yapışıyor. Gün içinde 4 saat saat çıkartma suretiyele yatana kadar takıyorum. Bi önerim daha var Dagi nin korseli erkek atletini kullanıyorum içteki korsemin altına. Hem pamuklu, hemde basıncı arttırıyor.Bunu bende almayı düşünüyorum. Daha da sıktığını hissediyor musun? O baskı oluşsun diye ben havluyu 3 e katlayıp karın bölgeme korsenin içinden koyuyorum. Ama dikişlerime baskı yapıyor. Oturup kalkarken canım acıyor. Bu daha rahatsa bunu kullanayım.
Bunu istediğin kadar sıkabiliyorsun. Cırt cırtlar bütün yüzeye yapışıyor. Gün içinde 4 saat saat çıkartma suretiyele yatana kadar takıyorum. Bi önerim daha var Dagi nin korseli erkek atletini kullanıyorum içteki korsemin altına. Hem pamuklu, hemde basıncı arttırıyor.
altan yücetaş'tı doktorum. evet kavuştum çok şükür. kesinlikle çok çok çok kolay bir süreç değil sonuçta ameliyat ama benim 5 sene kaçtığım kadar da değilmiş. kesinlikle tavsiye ederim.Çok geçmiş olsun nasılsınız ameliyat sonrası istediğiniz görüntüye kavusabildiniz mi? Çok korkuyorum cesaret toplaya çalışıyorum
Ben de bugun cikardim valla egzama oldu belim cok aciyor.Herkese merhaba :) bugun isinan havalardan mutevellit korsem sebebiyle cinnet esigine geldim. Doktorun hemsiresini aradim sordum, cikarabilirsiniz artik dedi. Aninda cikardim :)) cok tuhaf hissediyorum..
En civcivli zamanda korse kullanmadin zaten, sonradan doktor niye kullanmani istedi hic anlamadim ben. Vardir bi bildigi tabi de degisik geldi bana.Ben de bugun cikardim valla egzama oldu belim cok aciyor.
Öncelikle çok geçmiş olsun İnşaAllah geçmiş bitmiş ol tez zamandaTeşekkür ederim. İlk defa aldırdığım sıvı çoktu. Doktorum 40 şırınga aldığını söyledi. En son dün 4. defa yine sıvı aldırdım. 4 şırınga alındı. Gittikçe azalıyor. Doktorum zamanla geçeceğini ve kesin istirahat etmem gerektiğini söylüyor. Karnımın şeklinden falan gayet memnunum. Dikişlerim de çok hızlı bir şekilde iyileşti ama bu durum çok can sıkıcı. Ben normale dönemedim kısaca...
Öncelikle çok geçmiş olsunBenimde sıvı birikmesi var birazGöbek deliğimin sağ tarafında avuç içi büyüklüğünde bir bölge. Doktorum zamanla geçecek dedi ve almaya gerek görmedi. Ama içeride kaşıntı, batma, yanma var biraz. Birde azda olsa sıvıyı hissetmek rahatsızlık verici. Bu arada mevcut korsenin üzerine birde cırt cırt cırtlı korse önerdi. Sizin doktorunuz çıkarın artık demiş galiba ama...Umarım çabucak iyileşiriz
Çok mu yoğun şişlik? Valla ben anlattım ve foto attım. “Endişelenmeyin, gerekirse ben müdahale ederim” dedi.Öncelikle çok geçmiş olsun
Ödem değilde seroma olduğunu siz yada doktorunuz nasıl anladı
Benimde ameliyat dikişimin altında su balonu var gibi hissediyorum ve ilk defa korkuyorum
Cevap yazdığınız için teşekkür ederimÇok mu yoğun şişlik? Valla ben anlattım ve foto attım. “Endişelenmeyin, gerekirse ben müdahale ederim” dedi.
Size de gelmiş geçmiş olsun inşallah. Elinizle yokladığınızda dalgalanıyor. İçi su dolu poşet gibi. Ödem gibi değil. Farklı bir hissiyatı var. İlk seroma olduğunda doktora giderken içimde oynadıklarını hissediyordum. Dediğim gibi ikisi çok farklı.Öncelikle çok geçmiş olsun İnşaAllah geçmiş bitmiş ol tez zamandasanırım benimde seroma oluyor doktoruma video attım ama ödem dedi
Özel bölgem ve dikiş altı sanki su balonu gibi geliyor bana
Ağrı sızıntı va yok
Siz nasıl anladınız
Rica etsem yazabilir misiniz
Benim 15 gün oldu göğüs toplama ve karın germe sırtıma da lipo yapıldı
Sevgiler
Evet, atlatıcaz inşallahCevap yazdığınız için teşekkür ederim
Video attım normal dedi
Yatarken sağ sola kayıyor yada yürürken dalgalanıyorsa seroma dır dedi
Sağ sola yatmıyor
Elimle masaj yaptığımda sağ sola gittiğini hissediyorum
Ödemle nasıl ayrılıyor onu anlamadım
sizinde benimde bitmiş gitmiş olsun
Ameliyattan daha stresli bu dönem benim için
Ve yaza zımba gibi gireceğizEvet, atlatıcaz inşallah
Sonu güzel olacak ruh sağlığımı korumamda ki en büyük etken buSize de gelmiş geçmiş olsun inşallah. Elinizle yokladığınızda dalgalanıyor. İçi su dolu poşet gibi. Ödem gibi değil. Farklı bir hissiyatı var. İlk seroma olduğunda doktora giderken içimde oynadıklarını hissediyordum. Dediğim gibi ikisi çok farklı.
Bana müdahale edildiÇok mu yoğun şişlik? Valla ben anlattım ve foto attım. “Endişelenmeyin, gerekirse ben müdahale ederim” dedi.
Merhaba seromanız geçti mi acabaTeşekkür ederim. İlk defa aldırdığım sıvı çoktu. Doktorum 40 şırınga aldığını söyledi. En son dün 4. defa yine sıvı aldırdım. 4 şırınga alındı. Gittikçe azalıyor. Doktorum zamanla geçeceğini ve kesin istirahat etmem gerektiğini söylüyor. Karnımın şeklinden falan gayet memnunum. Dikişlerim de çok hızlı bir şekilde iyileşti ama bu durum çok can sıkıcı. Ben normale dönemedim kısaca...
Size de çok geçmiş olsun. Kesin istirahat ve mümkün olduğunca sıkı korse kullanımı işe yarıyor. Ben bu şekilde kontrol altına alabildim. Hatta korsenin içine havluyu katlayarak koyuyorum. Karnımı daha da bastırıyor. Biraz rahatsızlık verici oluyor ama bu sorun çözülmeden normale dönülmüyor maalesef. Benimki oldukça azaldı. Bu hafta kontrolüm var. Doktorun güzel haberlerini bekliyorum.Merhaba seromanız geçti mi acaba
Benim 1. Cide 130 cc 2 .ci de 50 cc alındı
Şu anda yine var doktorum farklı şehirde hiç bir hastane almaya yanaşmıyor haftaiöi gidici doktoruma aldıracağım
Azalması yada bitmesi için ne yapabilirim tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim
Sizinde geçmiş bitmiş olsun İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?