- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 667
- 73
- Konu Sahibi sinsirella2020
-
Vaat verip parayi almis ama soylediklerini yapmamis oyle mi? Gaz vs alti ay surer mi ne kadar sacma bir savunma. Heleki kulakcik onun sorumlulugunda cunku direk kesi hatasi. Ne demek baska turlusu olmazmis ya. Kimdir Allah askina bu doktor hangi sehirde buradan yazamazsaniz bile ozelden yazin. Kalpsiz birisiymis gercektenKarın germe ameliyatı olmadan önce doktorunuzu iyice araştırın . Ben 6 ay önce ameliyat oldum karın germe ve yağ alımı işlemi yapılacaktı fakat sonuç çok kötü oldu ameliyat sonrası karnımda hiç bir incelme olmadığı gibi yanlarda kulakçıklar çıktı onları aldı dr ödem ve gaz ya da kabızlıktan karnın var gibi duruyor dedi ki hiç biri yoktu . Karnımdan hiç yağ alınmadığı gibi doğru bir germe işlemi olmaması kaynaklı halen sarkma mevcut dr a söylediğimde olabileceği bu fazlası olmaz gibi şeyler söyleyip kaçtı bana vaad ettiği hiç bir şeyi yapmadı ciddi bir parada ödemiştim şimdi yasal yoldan hakkımı aricam
Kulakçıkları düzeltti eski göbek deliğimde ortadaydı üstelik ben söyledim ben aradım bunları yapması için. Genelde böyle bir ameliyattan sonra 3. Ve 6. Ay kontrolü olur randevu verilir hiç vermediler kendim arayıp gittim. Karnımda alacağıını söylediği yağları almamış ve gevşek yanlardan sarkın bir karınla kaldım.Vaat verip parayi almis ama soylediklerini yapmamis oyle mi? Gaz vs alti ay surer mi ne kadar sacma bir savunma. Heleki kulakcik onun sorumlulugunda cunku direk kesi hatasi. Ne demek baska turlusu olmazmis ya. Kimdir Allah askina bu doktor hangi sehirde buradan yazamazsaniz bile ozelden yazin. Kalpsiz birisiymis gercekten
Teşekkür ederim. Meme küçültme de olabiliyormuş. Doku alındığı için. Geçer inşallahAaa gercekten mi ya cok uzgunum bunu yasadiginiz icin. Neden olmus bir aciklama getirdi mi size? Hematom kan sizintisi manasindadir sanirim zamanla dagilir diye umuyorum. Sanirim meme de kist diger bolgelerde hematom oldu? Dogru mu anladim. Cok cok gecmis olsun o kadar aci cekiyoruz ve sonuc boyle olmamali ya
Sanirim zamana ihtiyaciniz var dagilmasi icin. Cok gecmis olsun umarim cabucak dagilir hematom siz de sagliginiza kavusursunuz bir an once.Teşekkür ederim. Meme küçültme de olabiliyormuş. Doku alındığı için. Geçer inşallah
Amin. Teşekkür ederim. Zor surecSanirim zamana ihtiyaciniz var dagilmasi icin. Cok gecmis olsun umarim cabucak dagilir hematom siz de sagliginiza kavusursunuz bir an once.
merhaba toplam fiyat ne verildi size öğrenebilir miyimSelam arkadaşlar. Şubat ayında karın germe+meme dikleştirme+sırt bel bölgesi lipo kombin ameliyatlarını olacagim. Ama iki doktor dahası iki yöntem arasında çaresiz kaldım. Bir tanesi klasik lipo yapıyor digeri vaser lipo. Vaser yapan İstanbul’dayken klasik yapan içinse İzmir’e gitmem gerekecek kalacak yer sorunum yok. İkisi arasında 20 bin fiyat farkı var. Sırt ve bel bölgesi veya başka bölge için lipo yaptıranlara bir sorum olacak. Sizce vaser lipo yöntemi icin 20 bin daha fazla ödemeye deger mi? Fiyatı yüzünden klasik olanı secersem pişman olur muyum? Revizyon gerekirse diye cok korkuyorum tek atımlık barutum var. Fikir verin ne olur! Sevgiler
teşekkürlerPazartesi son muayenede ogrenecegim net rakami gecen yaz fiyat almistim ama biraz zam gelmis size yazarim ogrenince
Ozel mesaj attim canimteşekkürler
Yazarim canim sag salim cikayim cok stresliyim ya:)) nerdeyse vazgececgimAmeliyat olunca sürecinizi nurdan yazar mısınız sinsirella
Ameliyat sürecimiz nsl insallah hersey yolundadirYazarim canim sag salim cikayim cok stresliyim ya:)) nerdeyse vazgececgim
Mrb sen ameliyat oldunmuAmeliyat sürecimiz nsl insallah hersey yolundadir
Dundu operasyon dort bucuk saat surdu aksam sekizde Ciktim. Cok agrim vardi, sonrasinda resmen pismanlar oldum. Meme hic sikinti degil ama karin fenaAmeliyat sürecimiz nsl insallah hersey yolundadir
Merhaba gecmiş olsun hangi doktora ameliyat oldunuzDundu operasyon dort bucuk saat surdu aksam sekizde Ciktim. Cok agrim vardi, sonrasinda resmen pismanlar oldum. Meme hic sikinti degil ama karin fena
Merhaba gecmiş olsun hangi doktora ameliyat oldunuz
Ahmet Aksoylar canim.
1 gece önce iptal ettik regl oldum 12 gun sonraya attık maalesef karin için evet zor diyorlar bende coknkorkuyorum ondan ama 5 6 gün sonra rahatlarsın diyorlar genelde ne güzel olmuşsun darısı bana sen benden önce oldun neler yasadin paylasirmisin şuan nslsin bak ne dicem agrin çoksa sonucu düşün kendini istediğin gibi hayal et dua et bolca ve Allahin izniyle rahatlarsın insallahMrb sen ameliyat oldunmu
Merhaba nslsiniz hafiflemistir umarım agrilariniz surecinizi cok merak ettimDundu operasyon dort bucuk saat surdu aksam sekizde Ciktim. Cok agrim vardi, sonrasinda resmen pismanlar oldum. Meme hic sikinti degil ama karin fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?