Karın germe+ liposaction + meme dikleştirme

Vaat verip parayi almis ama soylediklerini yapmamis oyle mi? Gaz vs alti ay surer mi ne kadar sacma bir savunma. Heleki kulakcik onun sorumlulugunda cunku direk kesi hatasi. Ne demek baska turlusu olmazmis ya. Kimdir Allah askina bu doktor hangi sehirde buradan yazamazsaniz bile ozelden yazin. Kalpsiz birisiymis gercekten

Kulakçıkları düzeltti eski göbek deliğimde ortadaydı üstelik ben söyledim ben aradım bunları yapması için. Genelde böyle bir ameliyattan sonra 3. Ve 6. Ay kontrolü olur randevu verilir hiç vermediler kendim arayıp gittim. Karnımda alacağıını söylediği yağları almamış ve gevşek yanlardan sarkın bir karınla kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Meme küçültme de olabiliyormuş. Doku alındığı için. Geçer inşallah

Aslinda plastik cerrahi konusunda bir kurul falan olmali, hastalara oluru olmazi soylemeli bos hayal kurdurmamali ve sonucu da check etmeli. Yakinlarda bir arkadasim burun ameliyati oldu sonuc konusunda kaygilari vardi cunku vaad edilen gerceklesmedi, doktora sormasiyla doktor birden bagirmaya baslamis. Kadin aglamaya baslayinca da ozur dilemis vs. duyunca nutkum tutuldu.

merhaba toplam fiyat ne verildi size öğrenebilir miyim

Merhaba bu karın germe +meme büyütme+yağ aldırma gibi ameliyatları devlet hastanesinde olamıyor muyuz acaba

Mrb sen ameliyat oldunmu
1 gece önce iptal ettik regl oldum 12 gun sonraya attık maalesef karin için evet zor diyorlar bende coknkorkuyorum ondan ama 5 6 gün sonra rahatlarsın diyorlar genelde ne güzel olmuşsun darısı bana sen benden önce oldun neler yasadin paylasirmisin şuan nslsin bak ne dicem agrin çoksa sonucu düşün kendini istediğin gibi hayal et dua et bolca ve Allahin izniyle rahatlarsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…