- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 667
- 73
- Konu Sahibi sinsirella2020
-
Vok sevindim sizin adınıza göğüsler nasıl toparlama vardi sizde de değil mi.Memnun
Görebildigim kadarıyla şekil olarak güzeller ama bir meme başında dikiş yerinde sanki kücük bir kanama gibi koyu bir alan var doktorum direk sigara mı içtin yoksa diye sordu, ameliyat sonrası hic içmedim dumana bile maruz kalmadım, ya demekki bir de içsem ne olacaktı, bu bölüm gec iyileşebilir izleyelim dedi. Karnımın dikişlerinin yanlara uzanan kısmını ise acıkta bıraktı o bölüm temiz sıkıntısız görünüyor baya. Pazartesi daha net bir fikir elde ederim herhalde. Sen sigara içme lütfen. Keşke haftalar önce bırakabilseydim ama yapamadım. Senin Salı günü degil mi operasyonun?
Şaka bir yana ben ameliyathanede cizim sırasında bile acaba Vaz mı gecsem Diyordum çünkü narkoz korkum coktu. Ben ameliyat olduysam herkes olur yani :)) karar aldıgım günden narkozdan bayıldıgım saniyeye kadar her gün gün içinde her saat başı fikir degiştirdim:)) resmen cevremdekilere utanıp bişey diyemeyip ameliyata girdim diyebilirim o derece ameliyat ve narkoz korkusu vardı üzerimde. Bak 11 gün gecti üzerinden şaka gibi. Sakin ol duanı et kendini Allah’a emanet edip gir ameliyata canımYa evet böyle gercekle yuzlesince keşke diyoruz pişman oluyoruz ama süreç stresli sigarayı bırakmak bir taraftan yaşamadan anlaşılmıyor ben icmemeye çalışıyorum ama yakıp 1 nefes alıp atıyorum ne bilim ertelenince cok yiprandm yqrin covid yqptiracqm birtek kan almicaklar bu sefer 1 ay dolmadigi için sali sabah ameliyat kismetse pandemi cok agirlasmadan olup bitirmek istiyorum dua edin lütfen anne olmak helede biri küçükse yavrunun stresi cok oluyor Allah herkese kolaylıklar versin
Bende şuan aynı durumdayım vazgeçmeyi cok istiyorum ama vazgeçmekte hic istemiyorumŞaka bir yana ben ameliyathanede cizim sırasında bile acaba Vaz mı gecsem Diyordum çünkü narkoz korkum coktu. Ben ameliyat olduysam herkes olur yani :)) karar aldıgım günden narkozdan bayıldıgım saniyeye kadar her gün gün içinde her saat başı fikir degiştirdim:)) resmen cevremdekilere utanıp bişey diyemeyip ameliyata girdim diyebilirim o derece ameliyat ve narkoz korkusu vardı üzerimde. Bak 11 gün gecti üzerinden şaka gibi. Sakin ol duanı et kendini Allah’a emanet edip gir ameliyata canım
Canim senin yazılarını takip ediyorum,çok geçmiş olsun hersey gönlünce olur inşallah. Doktorun kimdi? Nerede? Memnun kaldin mi? Ben bir doktorla anlaştım bunun için de yurtdışından geliyorum,hersey düzgün olsun istiyorum. Foton var mi hiç?Şaka bir yana ben ameliyathanede cizim sırasında bile acaba Vaz mı gecsem Diyordum çünkü narkoz korkum coktu. Ben ameliyat olduysam herkes olur yani :)) karar aldıgım günden narkozdan bayıldıgım saniyeye kadar her gün gün içinde her saat başı fikir degiştirdim:)) resmen cevremdekilere utanıp bişey diyemeyip ameliyata girdim diyebilirim o derece ameliyat ve narkoz korkusu vardı üzerimde. Bak 11 gün gecti üzerinden şaka gibi. Sakin ol duanı et kendini Allah’a emanet edip gir ameliyata canım
Yani şimdi vazgecsen bir ay sonra keşke diyeceksin bir kere bu fikir kanına girince huzur kalmıyor en iyisi yaptırıp kurtulmak sakin ol ve ne olacaksa olsun deBende şuan aynı durumdayım vazgeçmeyi cok istiyorum ama vazgeçmekte hic istemiyoruminşallah bende olurum biter
Ben İstanbulluyum ama İzmir’e gelip Dr. Ahmet Aksoylar’a ameliyat oldum. Kuzenlerim ve arkadaşları meme kücültme yaptırmıştı ve çok memnunlardı Ahmet bey’le tanışınca ben de güven duydum. İlgiden alakadan memnunum şu ana kadar iyi herşey iyi gitti Ahmet beye ne zaman istersem ulaşıyorum mesela hic kendim pansuman yapmak durumunda kalmadım dikişlerime, iki üç günde bir gidiyorum ve kontrol edip kendisi pansuman yapıyor.Canim senin yazılarını takip ediyorum,çok geçmiş olsun hersey gönlünce olur inşallah. Doktorun kimdi? Nerede? Memnun kaldin mi? Ben bir doktorla anlaştım bunun için de yurtdışından geliyorum,hersey düzgün olsun istiyorum. Foton var mi hiç?
Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim. Ailemle geleceğim onlarda işlem yapacaklar,ve işlem yapacakları doktorlar istanbulda,bu durumda İzmir'e gelmem imkansiz. Benim planım aslında Nisan-Mayıs gibiydi ama Haziran 27 ye erledim,Altan Yücetaş'in sekreteriyle konuştum fotolarımı gördü ve 6000 euro fiyat verdiler karın germe,kol germe,bel,sırt,göbeğe liposection ile beraber hastanede 2 gün kalacağım. Ama kesin kararımı vermeden önce başka doktor önerilerine de açığımBen İstanbulluyum ama İzmir’e gelip Dr. Ahmet Aksoylar’a ameliyat oldum. Kuzenlerim ve arkadaşları meme kücültme yaptırmıştı ve çok memnunlardı Ahmet bey’le tanışınca ben de güven duydum. İlgiden alakadan memnunum şu ana kadar iyi herşey iyi gitti Ahmet beye ne zaman istersem ulaşıyorum mesela hic kendim pansuman yapmak durumunda kalmadım dikişlerime, iki üç günde bir gidiyorum ve kontrol edip kendisi pansuman yapıyor.
Pansuman sırasında fotograf cekemedim cünkü hep yatar pozisyonda pansuman yapıldı ancak aynayla bakabildim. Nasıl görünüyor dersen korsem olmadıgı için baya baya ödemliyim göbeksiz ama kapkalın görünüyorum. Karnımdaki kasları her hareketimde hissediyorum git gide oturup kalkmak cok kolay olmaya başladı. Umarım düzgün bir sürecle iyileşmeye devam ederim. Senin planın ne zaman ve dr kararın kimdir?
Cok teşekkürler bu süreçte çok motive oldum sizle ameliyatim sagsagl im bitsin yorumlarimi yazarım inşallah hoscakalinYani şimdi vazgecsen bir ay sonra keşke diyeceksin bir kere bu fikir kanına girince huzur kalmıyor en iyisi yaptırıp kurtulmak sakin ol ve ne olacaksa olsun de
olmaz bisey sadece sigara icme ve surecin gecici olduguna odaklanCok teşekkürler bu süreçte çok motive oldum sizle ameliyatim sagsagl im bitsin yorumlarimi yazarım inşallah hoscakalin
Evet oluyor ben esas gobek deligimden rahatsizdim o yuzden istedim karnim yagli degildi cok sarkik bile degildi ama butun sarkma ust kisimday oldugundan gobek deligim beni uzuyordu. Simdi pansumani aralayip baktim guzel gorunuyormerhaba, karın germe liposuction operasyonunun göbek deliğinin estetik anlamda düzelmesine faydası oluyor mu? yani daha gergin ve hoş duruyor mu ameliyat sonrası?
Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim. Ailemle geleceğim onlarda işlem yapacaklar,ve işlem yapacakları doktorlar istanbulda,bu durumda İzmir'e gelmem imkansiz. Benim planım aslında Nisan-Mayıs gibiydi ama Haziran 27 ye erledim,Altan Yücetaş'in sekreteriyle konuştum fotolarımı gördü ve 6000 euro fiyat verdiler karın germe,kol germe,bel,sırt,göbeğe liposection ile beraber hastanede 2 gün kalacağım. Ama kesin kararımı vermeden önce başka doktor önerilerine de açığım
ooo süper :) gecmis olsun ne diyim bolca göbek acık tişörtlerle keyif sürmenizi dilerim:)))))Evet oluyor ben esas gobek deligimden rahatsizdim o yuzden istedim karnim yagli degildi cok sarkik bile degildi ama butun sarkma ust kisimday oldugundan gobek deligim beni uzuyordu. Simdi pansumani aralayip baktim guzel gorunuyor)
ooo süper :) gecmis olsun ne diyim bolca göbek acık tişörtlerle keyif sürmenizi dilerim:)))))
iyilesme tamamen kac ayda oluyo
Doktorum gayet iyi,ben 120 kilodan 85 kiloya düştüm kendim diyet yaparak,kollarım çok sarktı göbeğim hep sarkikti,biliyorum 85 kilo hala çok ama benim vücudum bunu kaldırıyor 85 değilde 75 gibi duruyorum,bir aralar 78 düştüm yüzüm çok çok çöktü çok çirkin oldum aynaya küstüm ,ve doktorum yapıyor benim kilomdaki insanlara,Bülent Tekerekoglu'na yazdı arkadaşım benim yerime 75 kilo olması lazım yoksa yapmayız demişIcine sindiyse dr una ok verdinse artik inceleme ben oyle yapa yapa kafayi yiyecektim en son tamam yeter dedim tarihimi aldim. Altan Yucetas’ı buradaki yorumlardan duydum olumsuz bir deneyim yazan yok sanirim. Yüzyüze görüşmediysen her ihitmale karsı ikinci bir isim daha olsun aklında bazen görüşme ters gidebiliyor. Gerci daha baya zamanın var başka dr öneris gelecektir illaki. Erdem Güven’i araştır nedense işinde ciddi ve ehil geliyor bana o isim
Icine sinen dr la devam etmelisin en mantiklisi o, ben de bir suru oneri okudum hatta uzmanla gorustum ve sonunda herkes doktor icin Istanbul’a gelirken ben kalkip Istanbul’dan Izmir’e geldim. Cunku icime sinen guven duydugum plastik cerrah buradaydi, bu ameliyatlar kolay degil ve ameliyat sonrasi da sabir isteyen hayli mesakatli bir surec. O yuzden doktoruna guvenmeli sana iyi bakacagina inandigin kisiyle yola devam etmelisinDoktorum gayet iyi,ben 120 kilodan 85 kiloya düştüm kendim diyet yaparak,kollarım çok sarktı göbeğim hep sarkikti,biliyorum 85 kilo hala çok ama benim vücudum bunu kaldırıyor 85 değilde 75 gibi duruyorum,bir aralar 78 düştüm yüzüm çok çok çöktü çok çirkin oldum aynaya küstüm ,ve doktorum yapıyor benim kilomdaki insanlara,Bülent Tekerekoglu'na yazdı arkadaşım benim yerime 75 kilo olması lazım yoksa yapmayız demiş
Haklısın canım,bende şaşırdım İstanbul'dan İzmir'e gitmene ama dediğin gibi insanın içine sinmesi çok önemli,yoksa pozitif olup pozitif düşünemezIcine sinen dr la devam etmelisin en mantiklisi o, ben de bir suru oneri okudum hatta uzmanla gorustum ve sonunda herkes doktor icin Istanbul’a gelirken ben kalkip Istanbul’dan Izmir’e geldim. Cunku icime sinen guven duydugum plastik cerrah buradaydi, bu ameliyatlar kolay degil ve ameliyat sonrasi da sabir isteyen hayli mesakatli bir surec. O yuzden doktoruna guvenmeli sana iyi bakacagina inandigin kisiyle yola devam etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?