- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 667
- 73
- Konu Sahibi sinsirella2020
-
Canim cok tesekkur ederim daha iyiyim. Bir iki asama sonrasinda yasadiklarimi yol gosterici olmasi acisindan sizlerle paylasacagim.Merhaba nslsiniz hafiflemistir umarım agrilariniz surecinizi cok merak ettim
Cok sevindim benimde haftaya salı kismetse biran önce olmak istiyorum ertelenmesi stresimi katladı maalesef ameliyat süreniz kısa olmuş bana meme toparlama karin toplam 6 saat denildi Evet müsait olduğunuzda bilgi verirseniz ne guzel olurbeklerimCanim cok tesekkur ederim daha iyiyim. Bir iki asama sonrasinda yasadiklarimi yol gosterici olmasi acisindan sizlerle paylasacagim.
Evet ayarladım babamla ilgilenecekler küçük 2 yaşında beni gormezse cok merak edecek ama hazırım artık kaç günden sonra rqhatladiniz ameliyat sonrası ağrı kesicilerle cok acı hissedilmiyor deniyor ama birde sigara özellikle karin germede cok tehlikeli diyorlar yara iyileşmesi içtiniz mi siz ben son 6 gün kaldı bıraktım şuan cok korkuyorum ilk anestezi çabuk uyandınız mıBen de bekledikce stresimin arttıgını farketmiştim hem sigaraya hem yemeye vermeye başladım kendimi. Düşün düşün olmuyor bir yerde netleşip ne olacaksa olsun demek lazımmış. Bugün düne göre çok daha iyiyim. Bakacak birini ayarladınız mı? Refakatcisiz ameliyatın hayalini bile kurmamak lazımmış.
Evet ayarladım babamla ilgilenecekler küçük 2 yaşında beni gormezse cok merak edecek ama hazırım artık kaç günden sonra rqhatladiniz ameliyat sonrası ağrı kesicilerle cok acı hissedilmiyor deniyor ama birde sigara özellikle karin germede cok tehlikeli diyorlar yara iyileşmesi içtiniz mi siz ben son 6 gün kaldı bıraktım şuan cok korkuyorum ilk anestezi çabuk uyandınız mı
Ne güzel anlattın umarım bundan sonraki sürecinde çok rahat geçer bıraktım evet içmiyorum günlük islerini yapmaya başladınız mıAmeliyat cıkışı ilk iki gün zor sana yalan söyleyemem. Agrı kesicilerini aksatmazsan iyi olur. Girene kadar sigarayı azalttım, ameliyat gününden beri de hiç içmedim. 20 -30 gün kadar da içmeyecegim inşallah. Bana sorarsan hemen bugün kes inan degmez, ameliyat sonrası minik öksürük krizleri bile canına okuyor insanın.
Günlük işler derken bu sabahtan beri yataktan artık tek başıma yavas olarak yatıp kalkmaya başladım. Ama ilk dört hatta beş gün biri gelip sırtımdan kaldırmasa mümkün degil kalkamazdım. Çayımı taşıyabiliyorum, kısa süreli oturabiliyorum. Evde de yürüyorum sürekli. Yastıgımı yanımda getirip götürebiliyorum, agrı yaşamadan film seyredebilecek seviyeye geldim. Sanırım yarın direnlerim çıkacak inşallah daha da rahatlarım diye umuyorum. Ama sert kapı kolu acamam, dolu çaydanlıgı, tencereyi kaldıramam, yemek yapamam. Meme dikleştirme de oldum aynı anda o hic sıkıntı yaratmıyor bana.Ne güzel anlattın umarım bundan sonraki sürecinde çok rahat geçer bıraktım evet içmiyorum günlük islerini yapmaya başladınız mı
Bende meme diklestirme olacağım ayni zamanda silikon istemedim 2 işlem var yani sert kapı kolu falan yazmışsınız ama bu durum karinla mi alakalı gogusle mi acaba dirençler çıkınca herkes cok rahatlıyor insallah sizde de öyle olacak siz ameliyat toplam 4.5 yazmistiniz eli hızlıymış doktorunuzun bana 3 3.5 saat karin 1.5 saat gogus dedi 5 6 saatten bahsediyor boyum 1.60 kilo 58Günlük işler derken bu sabahtan beri yataktan artık tek başıma yavas olarak yatıp kalkmaya başladım. Ama ilk dört hatta beş gün biri gelip sırtımdan kaldırmasa mümkün degil kalkamazdım. Çayımı taşıyabiliyorum, kısa süreli oturabiliyorum. Evde de yürüyorum sürekli. Yastıgımı yanımda getirip götürebiliyorum, agrı yaşamadan film seyredebilecek seviyeye geldim. Sanırım yarın direnlerim çıkacak inşallah daha da rahatlarım diye umuyorum. Ama sert kapı kolu acamam, dolu çaydanlıgı, tencereyi kaldıramam, yemek yapamam. Meme dikleştirme de oldum aynı anda o hic sıkıntı yaratmıyor bana.
Bana genelde bütün dr lar 4-5 saat demişti. Zannediyorum yapılan işlemlerin detayları kişiye göre değişiyor. Karnım üst kısımdan az sarkıktı yaglı da değildi. Kapı kolu acamama hem meme hem karından dolayı. Fazla da zorlamamak lazım zaten söyledigim gibi refakatci şart olmazsa olmaz bir durumBende meme diklestirme olacağım ayni zamanda silikon istemedim 2 işlem var yani sert kapı kolu falan yazmışsınız ama bu durum karinla mi alakalı gogusle mi acaba dirençler çıkınca herkes cok rahatlıyor insallah sizde de öyle olacak siz ameliyat toplam 4.5 yazmistiniz eli hızlıymış doktorunuzun bana 3 3.5 saat karin 1.5 saat gogus dedi 5 6 saatten bahsediyor boyum 1.60 kilo 58
Bugün muhtemelen drenleri çekerler bakalım nasıl olacakBana genelde bütün dr lar 4-5 saat demişti. Zannediyorum yapılan işlemlerin detayları kişiye göre değişiyor. Karnım üst kısımdan az sarkıktı yaglı da değildi. Kapı kolu acamama hem meme hem karından dolayı. Fazla da zorlamamak lazım zaten söyledigim gibi refakatci şart olmazsa olmaz bir durum
Cok güzel olacak inşallahBugün muhtemelen drenleri çekerler bakalım nasıl olacak
Çıktı direnler bantlarda sadece orta bölümde var yanlardaki dikişleri bantlamadı açık bıraktı sanki kesi yeri yanlarda yüksek gibi geldi bana operasyon öncesi cizimde böyle görünmüyordu. Genelde böyle mi oluyor acabaCok güzel olacak inşallah
Odem vardır belki hala sordunuz mu ic çamaşıra göre izi ayarliyor normalde dikişler nsl görüntüsüÇıktı direnler bantlarda sadece orta bölümde var yanlardaki dikişleri bantlamadı açık bıraktı sanki kesi yeri yanlarda yüksek gibi geldi bana operasyon öncesi cizimde böyle görünmüyordu. Genelde böyle mi oluyor acaba
Kulakcik olusmasin diye kesiyi uzun tutuyorlar yukarıya doğru oda olabilir operasyonda karar vermiştir belkiÇıktı direnler bantlarda sadece orta bölümde var yanlardaki dikişleri bantlamadı açık bıraktı sanki kesi yeri yanlarda yüksek gibi geldi bana operasyon öncesi cizimde böyle görünmüyordu. Genelde böyle mi oluyor acaba
Yok kesi uzunlugu oldukca kısa ama ucları kasıktan cok yüksek belime yukselmiş gibi görünüyor gerci inanılmaz ödemliyim bidona benziyorum şu an. Ben korse kullanmıyorum çünkü sigara içme gecmişim yüzünden doktorum korseyi önermiyor. Yara kapanması ödemden daha öncelikli bu evredeKulakcik olusmasin diye kesiyi uzun tutuyorlar yukarıya doğru oda olabilir operasyonda karar vermiştir belki
O zaman mutlaka ödemden hic caninizi sıkmayın bol su yürüyüş atarsınız ödemi sigara şuan iciyormusunuz öyleyse çok azaltın yara izi gecikme kötü iyileşme yapıyormuş .Bugün nslsiniz diren sonrası rahatlamissinizdirYok kesi uzunlugu oldukca kısa ama ucları kasıktan cok yüksek belime yukselmiş gibi görünüyor gerci inanılmaz ödemliyim bidona benziyorum şu an. Ben korse kullanmıyorum çünkü sigara içme gecmişim yüzünden doktorum korseyi önermiyor. Yara kapanması ödemden daha öncelikli bu evrede
O zaman mutlaka ödemden hic caninizi sıkmayın bol su yürüyüş atarsınız ödemi sigara şuan iciyormusunuz öyleyse çok azaltın yara izi gecikme kötü iyileşme yapıyormuş .Bugün nslsiniz diren sonrası rahatlamissinizdir
Vok sevindim sizin adınıza göğüsler nasıl toparlama vardi sizde de değil mi.Memnun musunuzHayır içmiyorum dr’um on beş gün kesin yasakladı ama direnip sigarasız süreyi daha da uzatmayı düşünüyorum. Drenlerden sonra iki bin adımlık yolu rahat tahat yürüdüm hic sıkıntı çıkmadı meger baya kısıtlıyormus beni. Artık rahatca yatıp kalkıyorum sadece egik yürümeye gayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?