Karın germe ve lipo olanlar bi bakabilirlermi

Gercek degil.yalan inanma hayir inanmayacaksan daha niye resim resim diyon ben acmıyım vazgectim
Pardon foto göremedim diye yazdım size ama diger mesajınızı yeni gördüm ben inanamıyorum muhteşem olmuş yaZmışım dikkatli okursan görürsün zaten ben açıkcası kendimin bole olacagıma inanamıyorum olsamda yine inanmam heralde sanorım ben çok büyütüyorum gözümde orda kötü bişey yazdımı düşünmüyorum ama yinede ilgin ve berdigin bilgiler için yeşekkürler

valla ben beleşe yada az para verip olanlara pek gıcığım ondan yani :)))) hadi hayırlısı olsun kuzu çok başarılı geçsin
Ayyyy cok güzel olsunda para mara hiççççç umrumda deil yani yeterli olsun çünkü hayal gibi geliyor bana yaaaa zuzununki ne baktım fevkalade seninde şişlikler gitsin super hafi inşallah bende sizin gibi olurum

yok yok ben geyik yaptım ya anladım espirini :)))) beni tanımıyın daha yenisin acayip geyik yaparım ciddi pek takılmam :) kilon kaç senin boyun ne

Ayyyy cok güzel olsunda para mara hiççççç umrumda deil yani yeterli olsun çünkü hayal gibi geliyor bana yaaaa zuzununki ne baktım fevkalade seninde şişlikler gitsin super hafi inşallah bende sizin gibi olurum

hadi alım seni izlemeye gör eski halime pek benziyon herkese ağlıyordum al izlemeye foto diye

yok yok ben geyik yaptım ya anladım espirini :)))) beni tanımıyın daha yenisin acayip geyik yaparım ciddi pek takılmam :) kilon kaç senin boyun ne
:)))))) ben cok sewerim eglenceli insanlatı bende oylwyimdir de tanımadıgım için anlamadım ben. 165 ve 58 kg yim

: )))))aslında sewerim bende eglenceli insanları tanımadıgım için anlamadım : )))) ben 58 kg 165 boyum yani kilom fazla deilde göbek iki seZeryandan sonra sarktı
hahhahah sen bizim geyiğe takıl ameliyat steresin kalmaz :)))) zayıfısın be boyda aynı 1.64 benimde

çok tşkler doktorum ve benim cabam diyelim :))) çok memnunum bende darısı başına en süperi de senin olsun
Yani sonuc seninki ve zuzununki gibi olucaksa valla razım üç ayda acı çekmeye seninki tam karın germemi mini mi yoksa benim dr mini yeter diyo ama ben yam olsun istıyom

Yani sonuc seninki ve zuzununki gibi olucaksa valla razım üç ayda acı çekmeye seninki tam karın germemi mini mi yoksa benim dr mini yeter diyo ama ben yam olsun istıyom
tam ol ya tam daha iyi sonuçlar ne bilim bence fikirim bu ; ama doktorun ne der bilemem sağol canım inan sana çok gerçek yazıyorum %80 olan memnun bu ameliayatı sorun çoksa ol kurtul

inan şoklardayım görmez olaydım yahu zuzunun 3 katıymışsın Ercan bey valla çok şişkolara torpil geçiyor bunu bir daha anladım bana gelince yag çekiminde cimri neyse severim kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…