Karın germe ve lipo olanlar bi bakabilirlermi

Bu sefer ne yazcan merak ettim Jelesec zanaxtan diye not düşmeyi unutma
Ama ameliyattan sonra narkozun etkisinden dolayı yemek hissi çok oluyormuş..yalnız deyilsin ..

hahhahahha yemez onu uzun zaman oldu etkisi kalmaz hadi küfür ettiğim de narkoz zanaks dedik hocam hahahhahah

ay ne yapım bir zuzu53 ve sen olamam benim pis atarım oluyor elimde değil

Biri Jelesec i durdursuuuun!

Bak şöyle düşün, bu işin daha yüz germesi var, yeni lipolizleri var, hatta bakarsın en alttaki kaburga kemiğimizi aldırırız ilerideBu adam bize lazım. Akıllı ol
hahhaha kız iki whatsup grubu da beni durduruyor la bekle 3 ay geçmeden doktora giydirme sonra diyorsun adam yüzüme bakmayacak toparladım ama durumu hemen dedim kusura bakmayın yazım dilim iyi değil çikolata aldım lacos aldım ay desin sevmesem zuzu53 iyi bilir para verdim birde hediyemi alacam derim cimriyim
ay lazım tabi vücutta başka dr aramam bitmez diyorsun işlemler sen eşine arkadaşına da bulaştırdın estetiği işiniz çok dr ile

Lütfen sen artık hiç bir şey yazma Jelesec

Selam bende 9 martta vaser liposuction oldum ama çok zor bi süreçti ki hala öyle . Acaba senin için de öyle mi paylaşabilir misin ??
Selam ben daha olmadım eşimin ani iş degişkligi nedeniyle taşınmk zorunda kaldıkcok istemiştim ama nisan gibi inşşşşş bi sorun cıkmazsa neden senin zor bir sırecti ne kadar yag alındı neler yaptırdın anlatabilirmisin

İç bacak basen diz kapağı üstü popo altı popo üstünden yağ alındı ve popoya enjekte edildi ... bu kadar zor olduğunu tahmin bile etmedim 2.5 kilo yağ alındı 900 gr tekrar enjekte edildi .. bir de kolumdan biraz alındı . İki gün hastaneden çıkamadım hala inanılmaz ödemim var ağrım desen öyle .. kaldı ki ben 34-36 bedendim daha güzel olsun istedim herşey ama şimdilik sadece pişmanlık .... insallah sonucu güzel olur bari diyorum ama İnan'ın o kadar ağrı çektim ki hergün dua ettim allahım bu Ağrı ne zman geçecek hangi gün ağrısız uyuyup uyanıcam :/ o yüzden çok iyi düşünün derim ben . Kaldı ki iyi bi doktora da oldum .... ve acı eşiğim yüksekti .

Çook geçmiş olsun ama bacak heleki diz kapagı oynar eklemlerin oldıgu yerler zaten cokk acıyormus ki kaldıki siz kaç yerden olmuşsunuz iyi cesaret aslında Zayıfmışsında neden oldunki benim karnım cok kötü kilom ideal kalca gln bacaklarım çok ince sedece gobek sarkmış iki sezeryandan sonr a herseyi gözel aldım valla olucam

Günaydın ; bende 2 hafta sonrasına randevu aldım mini karın germe (göbek deliğimim altı malesef cilt artık sarktığı için liposuction yapamam dedi doktor) ve basenden simitlerinden ve sütyen hizasından liposuction olcam .Çok karışık duygular içersindeğim hem mutlu hem endişeli hemde sonuçdan şüpheli .Boyum 155cm kg 65 bütün yağlar söylediğim bölgelerde .iyileşme dönemi çok korkutuyor ve uzun sanırım incelmek için yaptırıp sonucu hemen görememek can sıkıcı şimdiden ödemden çok korkuyorum daha fazla şişince korseyle normal hayata dönüp neler giyebilirim kıyafetlerim hep dar pantalon tarzımda benim korsem birde diz altına kadar olcakmış alt kısmı açık tuvalet ihtiyacı için onu kullanm

Haklısın aslında ama ben bu kadar zor bi işlem olduğunu bilmiyordum çok kolay anlatılmıştı bana :) ve inanılmaz sabır işi kızlar bunu bilin benim yarın iki hafta olucak ameliyat olalı ... ödemlerim yavaş yavaş gitse de 4-5 kilo kadar ödemim var . Dün radyofrekansa girdim o ödemleri azaltıyormuş ama o da inanılmaz acılı bisey ısı veriyor cünkü ... bir de yüzmeye çalış dedi o da ödem atmasına yardımcı oluyormus bugün yarım saat yüzdüm ... benim korsemde diz altına kadar . Kıyafet konusunda bende tayt eşofman sadece giyebiliyorum cünkü normal kilomun üstünde olduğum icin kıyafetlerim olmuyor sabırla ödemimin ve ağrılarımın tam anlamıyla geçeceği günü bekliyorum bakalım ... ama iyi düşünün derim olmak isteyenlere

Çok geçmiş olsun ve tşk ederim verdiğin bilgi için . Estetik demek ameliyat olup güzelleşmek demeksede süreçleri hiç ama hiç kolay değil ben 1 yıl önce dudağıma dolgu yaptırdığımda 3-4 gün dudak kenarlarım morarmıştı sadece onu aklıma getirdiğimde liposuctionın ne kadar zor bir süreç olacağını tahmin ediyor gibiyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…