- 1 Ağustos 2015
- 272
- 192
- 18
- Konu Sahibi prettymamyy
-
denıyecegum canım Sagol:) tarcin koyun hayatim . 2gune evi terk ediyorlar .
Aynı canim bizde de huylandim bide sorma resmen onlar bizi kovalıyor nasıl kurtulmaz. O reid midir nedir karınca ilacı beş para etmezyok canım yok bende ılk geldıklerınde hıc dokunmayayım dedım valla su an uzerımde dolanıyorlar :)
valla canım bunu da denıyecegım Insallah ya :)limonu 2'ye kesin üstüne tane kuru karanfil batırın karıncaların yoğun olduğu bölgelere koyun gidiyorlar, böylelikle öldürmemiş olursunuz.... bizim ofiside basmışlardı bu şekilde kurtulduk.
nasıl yaptın canım telve sekılde mı yoksa Baska bır formul mu buldun sen ?Ben bi tek Türk Kahvesi ile çözüm buldum. Dadanmislardi, her denilenden koydum hemen geri geliyorlardi, bunu doktukten sonra bir gittiler bi daha gelmediler
Telve olarak değil, direkt kuru şekilde çıktıkları yerlere döktüm. Gidiş o gidiş.nasıl yaptın canım telve sekılde mı yoksa Baska bır formul mu buldun sen ?
esım resmen uyum oldu Dun gece ya saat 2 buçukta davulcu gelince sesinden istifade edıp spurgeyı alıştırdı ya :) tık oldu tık duvarı yıkıcam yakında :) oradan suphelenıyoruz ıcıne mı yuva yaptılar neyseAynı canim bizde de huylandim bide sorma resmen onlar bizi kovalıyor nasıl kurtulmaz. O reid midir nedir karınca ilacı beş para etmez
benim evide bastılar yorumları okuyacağım hemenIste yonetıcelerı lutfen bır muddet kaldırmadın konumu. Bu da benım derdım ..
Kızlar ılk baharda bu yana evımı karınca bastı. Kafayı yıcem. Delıklerı kapıyoruz Baska yol buluyorlar. Supurgeyle cekıyorum Belkı yuzlercesını sonra resmen savas acıyorlar bınlercesı gelıyor. Ne yapıcam ben ya.yardım edın bana.
Ayy gerçekten mı canım ya . Valla bır denemek lazım . :)Annemde vardı aynı sorun senelerce bu dediğiniz doğal yöntemler ve daha neler neler denedik kar etmedi. Gitmediler. Yataklarda bile geziyolardı artık.
En sonunda eczaneden karıncaları uzaklaştırmak için bir toz aldım. Adını hatırlamıyorum ama böyle birşey var mı diye sorduğumda hemen verdiler yaygın demek ki.
Bıçak gibi kesti o toz. Tek 1 adet karınca dahi olmadı ondan sonra. Hiç uğraşma git al sen de yorma kendini.
Dur arayıp adını öğreneyim evde vardır kesin annem onsuz oturmaz çünkü :)Ayy gerçekten mı canım ya . Valla bır denemek lazım . :)
bu sene salgın mı ne :)benim evide bastılar yorumları okuyacağım hemen
Bizim evde de aynı olay var kızlar her gün temizliyoruz kapatıyoruz her yeri ama yine çıkıyorlar Mutfağı dipten temizledik yine var ya insanı çıldırtıyorlar, birde öldürünce çok kötü oluyorum vicdanım acıyor ya sonuçta Onunda canı var diyeIste yonetıcelerı lutfen bır muddet kaldırmadın konumu. Bu da benım derdım ..
Kızlar ılk baharda bu yana evımı karınca bastı. Kafayı yıcem. Delıklerı kapıyoruz Baska yol buluyorlar. Supurgeyle cekıyorum Belkı yuzlercesını sonra resmen savas acıyorlar bınlercesı gelıyor. Ne yapıcam ben ya.yardım edın bana.
valla canım bır makbule gecerkı anlatamam :) :)Dur arayıp adını öğreneyim evde vardır kesin annem onsuz oturmaz çünkü :)
ee tabıı canım keske oldurmeye kadar gitmese ıslerBizim evde de aynı olay var kızlar her gün temizliyoruz kapatıyoruz her yeri ama yine çıkıyorlar Mutfağı dipten temizledik yine var ya insanı çıldırtıyorlar, birde öldürünce çok kötü oluyorum vicdanım acıyor ya sonuçta Onunda canı var diye
valla canım coook Sagol :) not aldım ınsallah ıse yarar :) :)TOX muş adı. Pire ve karınca tozu yazıyomuş üstünde de sarı silindir bi kutusu varprettymamyy
sanırsam bir de toplu gezmiyorlar işi de öğrenmişler 3er 5 er kişilik ekipler halinde dolanıyorlar.bu sene salgın mı ne :)
Iste yonetıcelerı lutfen bır muddet kaldırmadın konumu. Bu da benım derdım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?