Karıncalar resmen savas actı..

yok canım yok bende ılk geldıklerınde hıc dokunmayayım dedım valla su an uzerımde dolanıyorlar :)
Aynı canim bizde de huylandim bide sorma resmen onlar bizi kovalıyor nasıl kurtulmaz. O reid midir nedir karınca ilacı beş para etmez

Annemde vardı aynı sorun senelerce bu dediğiniz doğal yöntemler ve daha neler neler denedik kar etmedi. Gitmediler. Yataklarda bile geziyolardı artık.
En sonunda eczaneden karıncaları uzaklaştırmak için bir toz aldım. Adını hatırlamıyorum ama böyle birşey var mı diye sorduğumda hemen verdiler yaygın demek ki.
Bıçak gibi kesti o toz. Tek 1 adet karınca dahi olmadı ondan sonra. Hiç uğraşma git al sen de yorma kendini.

limonu 2'ye kesin üstüne tane kuru karanfil batırın karıncaların yoğun olduğu bölgelere koyun gidiyorlar, böylelikle öldürmemiş olursunuz.... bizim ofiside basmışlardı bu şekilde kurtulduk.
valla canım bunu da denıyecegım Insallah ya :)

Ben bi tek Türk Kahvesi ile çözüm buldum. Dadanmislardi, her denilenden koydum hemen geri geliyorlardi, bunu doktukten sonra bir gittiler bi daha gelmediler
nasıl yaptın canım telve sekılde mı yoksa Baska bır formul mu buldun sen ?

Aynı canim bizde de huylandim bide sorma resmen onlar bizi kovalıyor nasıl kurtulmaz. O reid midir nedir karınca ilacı beş para etmez
esım resmen uyum oldu Dun gece ya saat 2 buçukta davulcu gelince sesinden istifade edıp spurgeyı alıştırdı ya :) tık oldu tık duvarı yıkıcam yakında :) oradan suphelenıyoruz ıcıne mı yuva yaptılar neyse

benim evide bastılar yorumları okuyacağım hemen

Ayy gerçekten mı canım ya . Valla bır denemek lazım . :)

Bizim evde de aynı olay var kızlar her gün temizliyoruz kapatıyoruz her yeri ama yine çıkıyorlar Mutfağı dipten temizledik yine var ya insanı çıldırtıyorlar, birde öldürünce çok kötü oluyorum vicdanım acıyor ya sonuçta Onunda canı var diye

Bizde de çoktu.Bir parça pamuğu mazota bandırıp çıktıkları yerlere koydum. Tamamen kesildiler. Kokusunu sevmiyorlar.

ee tabıı canım keske oldurmeye kadar gitmese ısler

Camadır yuMuşatıcısı varya hani,susuz bir şekilde geldikleri yere dokuncsilin durala ma yın daha gelmezler,bi m deki markette de tabletler varmış herkez onlarada iyi diyodu ,

Eczaneden borik asit alin. Toz halinde satiliyor. Guzergahlarina biraz pudra sekeri ile karistirip kagit uzerinde birakin. Seker oltaya gelmelerini saglar, cogalirlar der cekinirseniz koymayin sart degil. Sagliga zarari olmayan dogal bir madde. 2-3 lira gibi bir sey.
Karinca tebesiride var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…