Karindaki siyah cizgi

umutlardunyasi

sydney
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
288
7
96
- Yurtdışı
Arkadaslar 16 haftanin baslarinda karinda gobekten asagiya dogru siyah cizgi olurmus bazi anne adaylarinda. Eskiler zamaninda hamilligin devam ettigini guya o cizgiden anlarlarmis. Ben 17+3 haftaligim ama bende siyah cizgi falan yok. Baska aranizda olmayan varmi?

canim bende yeni yeni cikmaya basladi o cizgi,sanirim 27.haftamdaydim ilk fark ettigimde ve oyle koyu bir cizgi seklinde de degil,acik kahverengi bir cizgi.Bazilari gittikce koyulasir diyor,bazisi erkek bebek bekleyenlerde daha erken cikar ve daha koyu olur diyor,bazi hamilelerde hic olusmuyor,yani bu cizginin hamileligin saglikli gidisatiyla ilgili bilgi verecegini sanmiyorum.Hayirli ve sorunsuz bir gebelik diliyorum.

Benim ilk hamileliğimde olmuştu kapkara bi çizgi ama bu hamileliğimde oluşmadı o çizgi. 8. ayımdayım. dahada oluşmaz herhalde.

Canim bende de 7.ayin sonunda cikti, hafif kahverengi cok belirgin degil. bebekten bebege degisiyor, benimde oglum olacak insh. kizi olacak bir arkadasimin daha ilk aylarinda cikmisti, sasirmistim gorunce.

benim de var ilk aylardan beri, kızım olck inşl. acik kahverengi bir cizgi... doğumdan sonra geçiyormuş, bakalım oyle olur inşl....

canım bende hala yok ve kısmetse oğlum olacak:ecrin_bebek:
herkeste olmayabiliyor demek ki.. sonradan çıkarsa bilemem tabi. ben şimdi 32. haftadayım:emir_bebek:

17 . haftamdayım açık kahv bi çizgi var ilk kızımdan hatırlıyorum ondada doğuma yakın bi zamanda çok koyu bi hale gelmişti o çizgi ama geçiyo sonra..

Back
X