Karışan insanlar

Başınız sağolsun.Eşinizin ailesiyle torunlar dışında bir bağlantınız yok artık, karışmaya etmeye hadleri yok.İnsan gibi sevsinler torunlarını destek olmak istiyorlarsa evlatlarının emanetlerine destek olsunlar ama siz artık bekar bir bireysiniz.Kimseye verilecek bir hesabınız yok.Evlatlarinizla sağlıklı,huzurlu bir ömür diliyorum.

Her halta karışınca şey oluyor. Ben sahip çıkıyorum iyiyi kötüyü anlatıyorum.
Kardeşim subay olarak askere gittiğinde herkes fikir beyan etti orda kalsın orda kalsın. La size soran mı var hayırdır? Bu küçük bi örnek

Karışmaya hakları yok. Eski eşinizin soyadını kullanıyor musunuz hala? Kızlık soyadınıza geçebilirsiniz belki buna da takılıyorlardır eski kaynanam vefat eden eşinin soyadına devam ediyordu hayatına birini alamıyordu

Karışmaya hakları yok. Eski eşinizin soyadını kullanıyor musunuz hala? Kızlık soyadınıza geçebilirsiniz belki buna da takılıyorlardır eski kaynanam vefat eden eşinin soyadına devam ediyordu hayatına birini alamıyordu
Bekarlık soyadımı kullanıyorum

Kendinizi dul vs diye sıfatlamayın siz artık bekar bir insansınız. Siz vefat etmiş olsaydınız yana yakıla eş ararlardı erkek olduğu için.. Hayatınıza bakın

Basiniz sagolsun. Birkac sene sonra cevresel baskılar azalıyor. Bu hasta zihniyetle basetmek cpk zor, Allah yardimciniz olsun
Bende inş azalır diye düsünüyorum insan takmayim dese de taķiyor. Ama daha keskin olmak gerekiyor demek ki

Back
X