Karışığım biraz

aksimelek

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
520
301
303
Kızlar merhaba,
Hemen konuya başlayayım 2 haftadır bir çocukla konuşuyorum arkadaşım tarafından tanıştırıldım. Çocuğu hiç görmedim resimlerini tabiki gördüm konuştuğumuz süre zarfında kendisi de attı. Benden 1 yaş büyük, tipi normal bende güzel olduğumu savunmam öyle ve de insan olması yeterli. Ama boyu benimle aynı ve askerliğini henüz yapmamış tecil ettirmiş bugüne kadar sıkıntıları yüzünden.
Hayatımda bir kez asker bekledim ve sonucunda hüsrana uğradım biliyorsunuz 6.5 senemi verdiğim adam el oldu evlendi gitti. Bunun üzerine bir daha asker bekleyebileceğimi, kaldırabileceğimi düşünemiyorum. Bu çocuğu üzmekten de çok korkuyorum. Çocuk dünya üzerinde türünün tek örneği diyebilirim. Bugüne kadar hiç öpüşmemiş inanabiliyormusunuz? Evet bana da yalan geliyor olamaz böyle birşey ama o kadar samimi, yalandan kaçınan, karşısındakini incitecek olsa bile onu söyleyebilecek bir insan. Kız arkadaşları istemezse elini tutmazmış, sarılmazmış, yanağından öpmezmiş.
Düşünüyorum ben böyle bir çocuğu hak etmek için ne yaptım? İnanın hak ettiğimi düşünmüyorum böyle temiz bir insanı. Bir defa ben kız olduğum halde bu kadar temiz değilim onu nasıl hak edebilirim ki? Ben onunla yapamam diye düşünüyorum, yanlışa sürükleyebilirim veya sıkılabilirim, sıka da bilirim bilmiyorum işte olumsuz şeyler düşünüyorum.
Dün telefonda konuşurken boyunu ölçmesini istedim ölçtü benden 1 cm kısa çıktı ağlayacaktı az kalsın sesi o kadar titriyordu. Artık boyumu da biliyorsun benimle görüşmezsin dedi. Neden görüşmeyeyim dedim artık bir heyecanı kalmadı merak ediyordun öğrendin kısaymışım işte konuşmazsın görüşmezsin benimle dedi. Evet gerçekten boy konusunda çok takıntım var sevgilimin benden kısa veya benimle aynı boyda olmasını istemiyorum. Bunu görmezden gelebilirmiyim bilmiyorum takıntılıyım işte. Ki daha askere gitmemiş birisi askerliği kaldırabilirmiyim onu hiç mi hiç bilmiyorum. Yine beklersem ileride ne olur bilmiyorum. Korkuyorum artık bu konularda ciddi bir ilişki yaşamaktan bile korkuyorum sonunda bozulacak diye. Ve bu çocuğu hak ettiğimi düşünmüyorum.
Yaşlarımızı soracak olursanız eğer bu sene ben 23 olacağım bahsettiğim çocuk ise 24 olacak. Kafam karışık yardımcı olun lütfen.

İyi biri demek iyi bir eş olması anlamına gelmiyor..
Bence bu çocuğun özgüveni yok..
Bir süre sonra sıkılırsınız, beğenmezsiniz..
Dimdik biri olmalı ki bu adam boyu bir cm kısa çıktı diye panikleyip, üzülen biri..
Bence daha fazla üzmemek için başlamadan uygun bir şekilde bitirin..

Bunu okuyan kör oldu
El degmemislik temizlik mi oluyor o kisim sacma olmus, bir de bu kadar acele etmeyin zamana birakin derim
Hele bir gorusun tanisin aradan zaman gecsin

Kalpler de karşılıklı!!!

Konuyu 23 yaşında bir genç kız mı yazdı yoksa 13 yaşında bir ergen mi emin olamadım...

Adam falsolu ama sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin. 24 yaşında kimseye dokunmamış adam normal değildir benim gözümde. Ölüşmek sarılmak sevişmek de kimseyi kirletmedi şimdiye kadar. Bunları yapmadı diye temiz olmuyor insanlar. Boyu kısa diye mızmızlanması, senin boy kısalığını takman falan zaten çok acayip. Nerden tutsam elimde kaldı sizin mesele..

kalkıp boyunu mu ölçtü
bu kadar entrika yerine yüzyüze görüşseniz...

Daha 1 kere görmediğin çocuk hakkında amma hesap yapmışsın konu sahibesi. Adamı 1 kere görmedin ne evlenmesi ne askerliği

Ayh bi de bu var. Görüşmeden yapılan planlar, evlilik hazırlıkları falan. 23 yaşında geride bırakılmış 6.5 yıllık sevgili. Üstüne toparlanıp yeni sevgili arayışına girmek falan. Nerden bakarsan bak acayip.

Evet iyi biri demek iyi bir eş olması anlamına gelmiyor. Bugüne kadar hayatına giren kızlara elinden ne geliyorsa yapmış. Onları mutlu etmek için uğraşmış yani. Diyeceksiniz ki evlenmeden önce öyle oluyor hep sonra değişiyorlar diye hak veriyorum çünkü kendim de öyle düşünüyorum herşey evlenene kadar güzel.
Bende sıkılmaktan korkuyorum işte bu yüzden kafam çok karışık. Bu kadar narin ve kırılgan olduğu için böyle üzülebiliyor işte. Aynı şekilde narin davranırsa bunu bir süre sonra kaldıramam kendimi biliyorum hayvan gibi davrananlardan hoşlanıyorum çünkü adam dediğin elini masaya vurdumu karşısındaki kız kadın susacak. Şimdi de sonra da bitse her türlü üzülecek yani.

Evet 23 yaşında bir kız yazdı bunları. Kimseyi kirletmiyor evet ama çocuğun düşünceleri bile temiz ve bunu kendi hayatımla onun hayatını kıyaslayarak söyledim. Evet bende temizim bir hata yapmadım bu hayatta çok şükür ama konumuz o anlamda değil. Herkesin nasıl birşeye takıntısı varsa benim de boy takıntım var bu elimde olan bir şey değil.

O yasina kadar bir seyler yasamamis biriyle olmazdim. Recep ivedik gibi patlama yasar kimse opmeyince kendini namuslu temiz sananlat var ya, onlardan olmasin?

Bu arada asker beklemeye zaten karşıyım, hic beklemedim. Benim goz gormeyince gonul direk fersah fersah uzaklasiyordu.

Boy meselesine gelince 1.57yim ben. 1.56 biriyle komik olurdum. Ama 170+ icin bu durum yok. Bu takinti sacma kaliyor.

En ilginci de tanismadigin insanla evlilik fikri?

Kız arkadaşı olmuş yani? Olmuş ve hiç öpüşmemiş? İlginç. Ayrıca kızlara nasıl davrandığını nereden biliyorsun, çocuğun anlatımından değil mi? Ben kızlara hayvanca davrandım diyecek hali yok herhalde, herkes kendini haklı görür, iyi taraflarını söyler zaten. Bu kadar karşındakini gözünde büyütme sonra feci hayal kırıklığı yaşarsın. Bu çocuk tırt, bence boş ver.

Çocuk tam bir özgüvensizmiş. Hiç öpüşmemesinin asıl sebebi de bence bu. Ayrıca evet hak etmiyorsunuz, bir insana git boyunu ölç derken onun kendini nasıl hissedeceğini hiç mi düşünmediniz ? Ben anlamıyorun insanlar nasıl böyle olabiliyor. Özetle bence bırakın ve daha fazla üzmeyin çocuğu.

Sen boyunu ölçmesini isteyene
kadar boy ölçüsünü bilmiyor muymuş.
Kalkıp ölçmüş bir de

Türünün son örneği oldugu konusunda sana katılıyorum.

Evet bugüne kadar boyunu bilmiyormuş sadece arkadaşımla aynı boyda olduğunu söylemişti ondan da emin değildi.
Baya son örneği türünün.

Boyum uzun değil 1,63tü birkaç sene önce ölçtürdüğümde.

Daha 1 kere görmediğin çocuk hakkında amma hesap yapmışsın konu sahibesi. Adamı 1 kere görmedin ne evlenmesi ne askerliği
Evlilikten bahsetmedim ki ciddi ilişkiden artık korktuğumu da belirttim orda lütfen dikkatli okuyun. Askerliği de arkadaşıma beni bekler mi dediği için ve 5 ay sonra falan gideceği için yazdım. Sonuçta aramızda birşey olursa askere benimleyken gidicek bunları da düşünmek gerekiyor ki ona göre karar verebileyim değil mi?

MissCherryBlossom'a yazdığım ilk cümleyi tekrarlamak istemiyorum okuyun lütfen. 6,5 yıllık sevgilimle ayrılalı 1,5 sene olacak evlendi etti ne yapabilirim oturup ağlayayım mı yapmıyor da değilim evet ama artık benim de hayatımı yoluna koymam gerekiyor ki ondan sonra düzgün bir insan çıkmadı zaten karşıma. Arayışta da değilim arkadaşım vesile oldu diye konuşmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…