Kalpler de karşılıklı!!!İyi biri demek iyi bir eş olması anlamına gelmiyor..
Bence bu çocuğun özgüveni yok..
Bir süre sonra sıkılırsınız, beğenmezsiniz..
Dimdik biri olmalı ki bu adam boyu bir cm kısa çıktı diye panikleyip, üzülen biri..
Bence daha fazla üzmemek için başlamadan uygun bir şekilde bitirin..
Emin ol ben daha çok seviyorum seni...Seviyorum seni :)
Düşünüyorum ben böyle bir çocuğu hak etmek için ne yaptım? İnanın hak ettiğimi düşünmüyorum böyle temiz bir insanı. Bir defa ben kız olduğum halde bu kadar temiz değilim onu nasıl hak edebilirim ki? Ben onunla yapamam diye düşünüyorum, yanlışa sürükleyebilirim veya sıkılabilirim, sıka da bilirim bilmiyorum işte olumsuz şeyler düşünüyorum.
Daha 1 kere görmediğin çocuk hakkında amma hesap yapmışsın konu sahibesi. Adamı 1 kere görmedin ne evlenmesi ne askerliği
İyi biri demek iyi bir eş olması anlamına gelmiyor..
Bence bu çocuğun özgüveni yok..
Bir süre sonra sıkılırsınız, beğenmezsiniz..
Dimdik biri olmalı ki bu adam boyu bir cm kısa çıktı diye panikleyip, üzülen biri..
Bence daha fazla üzmemek için başlamadan uygun bir şekilde bitirin..
Konuyu 23 yaşında bir genç kız mı yazdı yoksa 13 yaşında bir ergen mi emin olamadım...
Adam falsolu ama sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin. 24 yaşında kimseye dokunmamış adam normal değildir benim gözümde. Ölüşmek sarılmak sevişmek de kimseyi kirletmedi şimdiye kadar. Bunları yapmadı diye temiz olmuyor insanlar. Boyu kısa diye mızmızlanması, senin boy kısalığını takman falan zaten çok acayip. Nerden tutsam elimde kaldı sizin mesele..
Evet iyi biri demek iyi bir eş olması anlamına gelmiyor. Bugüne kadar hayatına giren kızlara elinden ne geliyorsa yapmış. Onları mutlu etmek için uğraşmış yani. Diyeceksiniz ki evlenmeden önce öyle oluyor hep sonra değişiyorlar diye hak veriyorum çünkü kendim de öyle düşünüyorum herşey evlenene kadar güzel.
Bende sıkılmaktan korkuyorum işte bu yüzden kafam çok karışık. Bu kadar narin ve kırılgan olduğu için böyle üzülebiliyor işte. Aynı şekilde narin davranırsa bunu bir süre sonra kaldıramam kendimi biliyorum hayvan gibi davrananlardan hoşlanıyorum çünkü adam dediğin elini masaya vurdumu karşısındaki kız kadın susacak. Şimdi de sonra da bitse her türlü üzülecek yani.
Sen boyunu ölçmesini isteyene
kadar boy ölçüsünü bilmiyor muymuş.
Kalkıp ölçmüş bir de
Türünün son örneği oldugu konusunda sana katılıyorum.
boyunuz kaç ?
Evlilikten bahsetmedim ki ciddi ilişkiden artık korktuğumu da belirttim orda lütfen dikkatli okuyun. Askerliği de arkadaşıma beni bekler mi dediği için ve 5 ay sonra falan gideceği için yazdım. Sonuçta aramızda birşey olursa askere benimleyken gidicek bunları da düşünmek gerekiyor ki ona göre karar verebileyim değil mi?Daha 1 kere görmediğin çocuk hakkında amma hesap yapmışsın konu sahibesi. Adamı 1 kere görmedin ne evlenmesi ne askerliği
Ayh bi de bu var. Görüşmeden yapılan planlar, evlilik hazırlıkları falan. 23 yaşında geride bırakılmış 6.5 yıllık sevgili. Üstüne toparlanıp yeni sevgili arayışına girmek falan. Nerden bakarsan bak acayip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?