- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Hayır çocuğun anlatımından bilmiyorum ortak arkadaşımın gözlemleriyle onu yakından tanımasından biliyorum bunları.Kız arkadaşı olmuş yani? Olmuş ve hiç öpüşmemiş? İlginç. Ayrıca kızlara nasıl davrandığını nereden biliyorsun, çocuğun anlatımından değil mi? Ben kızlara hayvanca davrandım diyecek hali yok herhalde, herkes kendini haklı görür, iyi taraflarını söyler zaten. Bu kadar karşındakini gözünde büyütme sonra feci hayal kırıklığı yaşarsın. Bu çocuk tırt, bence boş ver.
O zaman yine de bu çocukla olma. Bir erkeğin ilki değil, sonu ol. Diyelim bununla evlendin ve hayatındaki ilk kadın sen oldun. Emin ol hayatındaki son kadın sen olmazsın. Mutlaka merak edecektir diğer kadınlar nasıl diye (aynısı kadınlar için de geçerli).Hayır çocuğun anlatımından bilmiyorum ortak arkadaşımın gözlemleriyle onu yakından tanımasından biliyorum bunları.
Bana da ilk söylediğinde ilginç geldi öpüşmemesi ve inanamadım ama yalan söyleyeceğini sanmıyorum bu konuda neden yalan söyleme gereği duyar ki bir erkek aksine öpüşmediğinde bile öpüştüm veya başka şeyler yaşadım diye yalan söylerler gururlarına yediremezler çünkü bunu.
Çocuk tam bir özgüvensizmiş. Hiç öpüşmemesinin asıl sebebi de bence bu. Ayrıca evet hak etmiyorsunuz, bir insana git boyunu ölç derken onun kendini nasıl hissedeceğini hiç mi düşünmediniz ? Ben anlamıyorun insanlar nasıl böyle olabiliyor. Özetle bence bırakın ve daha fazla üzmeyin çocuğu.
Boyunu ölç gel deyince iyi ki "önemli olan boyu değil işlevi" dememiş...Hiç buluşmamışsınız bile daha. Çocuk belki kekeme, belki ses tonu iğrenç, nefesi kokuyor ayakları kokuyor? Daha hiç yanyana gelmeden ooooo kaç sene sonrasını planlamışsınız siz.
Erkek için çok kısa diye birşey söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın. 1,55-1,58 boyum olsaydı 1,62 boyu olan birisine kısa demezdim etrafımdaki erkek arkadaşlarım, kuzenlerim hepsi benden uzun. Ben böyle alışmışım erkek uzun olacak bu yüzden de takıntı oluştu bende küçüklüğümden beri var bu bende.1,63 mü erkek için çok kısa olmaz bu iş
Yahu yüzyüze gelin oturun konuşun gözlemle.
Garsonu nasıl çağırıyo , kapıyı açıyo mu kibar mı kaba mı bunlara bak.
hayat görüşü ne ? nelerden hoşlanır hoşlanmaz. Sinirli mi sakin mi bunlar önemli.
herşeyi mesajla yaparsanız yanyana gelince kös kös oturursunuz
Erkek için çok kısa diye birşey söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın. 1,55-1,58 boyum olsaydı 1,62 boyu olan birisine kısa demezdim etrafımdaki erkek arkadaşlarım, kuzenlerim hepsi benden uzun. Ben böyle alışmışım erkek uzun olacak bu yüzden de takıntı oluştu bende küçüklüğümden beri var bu bende.
Yüzyüze de görüşeceğim tabi ki direk telefondan birşey söylemeyeceğim gözlemleyeceğim. Şuan tanıdığım kadarıyla diğer erkekler gibi çoğu şeye karışan biri ama sinirli halini görmedim henüz.
ben söylüyorum erkek için çok kısa.
Yeni nesil artık uzun eskisi gibi değil.
Kadın için bile kısa sayılır artık 1,63 zira bende 1,63üm benle aynı boyda bi erkekle yapamazdım.
ooo baştan yandı bu iş fol yok yumurta yok neye karışıyo.
Çok teşekkür ederim taşlamayan biri çıktı sonunda forumda. Şuan yeni nesil çok çok uzun fakat biz biraz eskide kaldığımız için diğerlerine oranla birazda olsa kısa evet ama çok değil. Ben uzunum sanırım biraz ilk okuldaykende arkadaşlarımdan uzundum hatırlıyorum.
Şuan karışmıyor eğer olursa o zaman diğer erkekler gibi erkeklerle konuşmama, buluşmama, etek-elbise-tulum giymeme karışırmış ki hiç birisine karıştırmam kimseyi kendi kararımı kendim veririm.
Karşındaki nasıl biri sen nasıl birisin hiçbirimiz bilmiyoruz.
Ben tanıştırma/tanıştırılma işlerine karşıyım.
bu şekilde mesajla birbirini tanımayafa karşıyım.
konuştuğum insanın kim olursa olsun gözlerinin ta içine bakıp konuşurum. Göz teması olmadan konuşan biriyle arkadaşta olsa keserim ilişkimi çünkü dikkatim dağılır önemsenmediğimi düşünürüm.
Ayakkabıda çok önemli pis mi tez mi çok bilgi veriyo kişi hakkında.
Bence bululun hiçbişey kaybetmezsiniz seçimi size mi bırakıyo kendi öi karar veriyo bu da önemli.
24 yaşında ve hiç kimseyle öpüşmemiş olmak normal değil. Eli nasır tutmuştur onun yahu....
24 erkek için küçük değil miyav sen mi büyüttcen onuKızlar merhaba,
Hemen konuya başlayayım 2 haftadır bir çocukla konuşuyorum arkadaşım tarafından tanıştırıldım. Çocuğu hiç görmedim resimlerini tabiki gördüm konuştuğumuz süre zarfında kendisi de attı. Benden 1 yaş büyük, tipi normal bende güzel olduğumu savunmam öyle ve de insan olması yeterli. Ama boyu benimle aynı ve askerliğini henüz yapmamış tecil ettirmiş bugüne kadar sıkıntıları yüzünden.
Hayatımda bir kez asker bekledim ve sonucunda hüsrana uğradım biliyorsunuz 6.5 senemi verdiğim adam el oldu evlendi gitti. Bunun üzerine bir daha asker bekleyebileceğimi, kaldırabileceğimi düşünemiyorum. Bu çocuğu üzmekten de çok korkuyorum. Çocuk dünya üzerinde türünün tek örneği diyebilirim. Bugüne kadar hiç öpüşmemiş inanabiliyormusunuz? Evet bana da yalan geliyor olamaz böyle birşey ama o kadar samimi, yalandan kaçınan, karşısındakini incitecek olsa bile onu söyleyebilecek bir insan. Kız arkadaşları istemezse elini tutmazmış, sarılmazmış, yanağından öpmezmiş.
Düşünüyorum ben böyle bir çocuğu hak etmek için ne yaptım? İnanın hak ettiğimi düşünmüyorum böyle temiz bir insanı. Bir defa ben kız olduğum halde bu kadar temiz değilim onu nasıl hak edebilirim ki? Ben onunla yapamam diye düşünüyorum, yanlışa sürükleyebilirim veya sıkılabilirim, sıka da bilirim bilmiyorum işte olumsuz şeyler düşünüyorum.
Dün telefonda konuşurken boyunu ölçmesini istedim ölçtü benden 1 cm kısa çıktı ağlayacaktı az kalsın sesi o kadar titriyordu. Artık boyumu da biliyorsun benimle görüşmezsin dedi. Neden görüşmeyeyim dedim artık bir heyecanı kalmadı merak ediyordun öğrendin kısaymışım işte konuşmazsın görüşmezsin benimle dedi. Evet gerçekten boy konusunda çok takıntım var sevgilimin benden kısa veya benimle aynı boyda olmasını istemiyorum. Bunu görmezden gelebilirmiyim bilmiyorum takıntılıyım işte. Ki daha askere gitmemiş birisi askerliği kaldırabilirmiyim onu hiç mi hiç bilmiyorum. Yine beklersem ileride ne olur bilmiyorum. Korkuyorum artık bu konularda ciddi bir ilişki yaşamaktan bile korkuyorum sonunda bozulacak diye. Ve bu çocuğu hak ettiğimi düşünmüyorum.
Yaşlarımızı soracak olursanız eğer bu sene ben 23 olacağım bahsettiğim çocuk ise 24 olacak. Kafam karışık yardımcı olun lütfen.
Öpüşen erkeklere abaza Türk erkekleri diyen mi oldu? 24 yaşına gelip hiç kimseyle cinsel ilişki yaşamayı bırak, öpüşmemiş olmak normal değil (kadın-erkek ikisi için de)...Bunun neresi sorun edilecek sekilde anormal? Anlamıyorum.. yapınca abaza türk erkekleri diyoruz, yapmayana anormal diyoruz. Ki bu adamda belli ki boy kompleksi var. Boyu kısa oldugu icin, kendisini begenmiyor ve öz güveni yok. Asıl sorun burda - kendisini begenmeyen adamdan, kendisini sevmeyen bir insandan, sana hayır gelmez. Ömür boyu onun komplekslerinle ugrasırsın.
Baska bir sorun: Hic görüsmemissiniz. Cok tuhaf muhabbetlere girmissiniz. Tatlı tatlı flört edip ve cok uzatmadan bulusmak yerine, simdiden özel muhabbetlere girmissiniz. Hatta ileriyi düsünüyorsun hic görmedigin birisinle. Ve sana sunu söyliyeyim: Öyle hic ben temiz cocugum, kimseye zararım olmaz tarzı muhabbetlere inanma.. ummadıgın tas bas yararmıs dememisler bosuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?