Karışığım ne yapacağımı bilmiyorum

uzun süreli ilişkilerde bir süre sonra aşk bitsede şüpheler olsada alışkanlık olduğu için ayrılamıyor insanlar...başkası ilede yapamazlar gibi geliyor özellikle genç yaşta ilişki başlamışsa ve ilk ciddi ilişkiyse...hakkınızda hayırlısı olsun

sevgi degil aliskanlik bu.sen evlensende mutlu olamazsin cunku maddi olanaklara takmissin ailesiylede anlasamiyosun hayir gelmez bence

ooo şimdiden anlaşamıyorsunuz beraber ve ailesi ile birlikte iken ne olacak.. şimdiden kararsızsın evlendiğin gün ben ne yaptım demeyesin.
karar senin ve hayatının dönüm noktası.otur onunla bir hayatı ve onsuz bir hayatı hayal et...kalbin ve mantığın ne diyor..

Canım peki sen konuştuğunda erkek arkadaşın ne dedi bi yere varabildiniz mi? Ben konuştum çünkü çok ciddi bişe bu bana yeminler etti bidaha hiçbi şekilde söylemeyeceğine dair bakalım daha yeni konuştuk. Hepimizin yardımcısı olsun Rabbim:Saruboceq:

sevgi degil aliskanlik bu.sen evlensende mutlu olamazsin cunku maddi olanaklara takmissin ailesiylede anlasamiyosun hayir gelmez bence

Aslında ailesiyle ilgili bi problemim yok annesi çok iyi gerçekten samimi sıcak biri. Babası zaten çok yaşlı doktor fazla yaşamaz demiş. Bende bilmiyorum çok zorrr

Iyide...evlenirsem mutsuz mu olurum ?
Acaba sevmiyormuyum ?
ayrilirsam pisman olurmuyum ?
unuturmuyum ?
hangi birine cevap yazsam bilemedim...
Eger senin hayatinin erkegi, eger "O" dedigimiz kisi olsaydi, bunlari sormazdin bence
çok fazla tereddutlerin yokmu ?
Ben seviyorsun, sevmiyorsun diyemem...belkide bazi seyleri burada detayla anlatamadin durum nedir tam bilemiyorum.
ama bu suphelerle evlilik kuramazsin ki...
çok iyi dusunmen gerek bence.
Onunla bir omur boyu geçirmek istermisin ?
Cocuklarinin babasi olmasini istermisin ?
Gerçekten seviyormusun ?

Eger kendinden de emin degilsen...ikinize de yazik etme bence...

Umarim kendin için en hayirli karari alirsin...

Sevgi nedir biliyormusun!! onsuz nefes alamamak ve onun nefes aldığı yerde olmak.. sevdiklerini sana hiç uymasada sevebilmek bunu içten yapmak sevgi budur bence snein oana karşı öle çokbi sevgin yok bitür hoşlantı yada alışkanlık vs..Ha yalan sölemiş ne konuda nasıl bilmiyorum ama bunun değerlendirmeside yine sana kalmış sen biliyorsun..

Evlilik basli basina bir kumar aslinda....

Cok iyi dersin kötü cikar, cok kötü dersin iyi cikar....5 sene sonra 10 sene sonra ne olur ne biter yaradandan baska kimse bilemez...a.s

Lakin kafanda cok soru isaretleri var bence, yani aslinda böyle cok büyük bir sebeb olsun ve tamamiyle bitireyim diye bekliyorsun sanki...cünkü bu saydigin sebebler ayrilmak icin yetersiz sana göre...CADIARZU

Evlilik kararini veririken bence en önemli düsünce su olmali, ben bu insanla bir ömür gecirebilirmiyim, cok ortak noktalarimiz varmi, eger evet diyorsan ve seviyorsan gercekten sahip cik sevgine ve herseyinle kabul et, ama yok diyorsan ne kendini nede onu dahada fazla oyalama....

Umarim hayirlisi olur...:teselli:

duyguların tam olarak yerine oturmadan,hayatınla ilgili önemli kararlar almammanı tavsiye ederim..ben bunu istiyorum ddiyecek netliğe ulaşmadan ,bu tip kararlardan kaçın...aşk meşk bi yere kadar..

22 yaşında evlenmiş biri olarak söylüyorum daha yaşın küçük düşünmek için çok zamanın olacak bence şimdi o kadar ciddi kararlar almak için erken evlilik güzel ama sorumluluğu ağır helede iletişim sorununuz varsa çok daha ağır olacaktır...sevgilera.s.

iki gonul bir olunca samanlik seyran olur diye bir atasozu var bosa degil yani canim sen sevgilinle maddiyati icinmi evleniyorsun evi var diyorsun begenmiyorsun evi olmayip sokakta yatanlar var isterse koy yeri olsun basini sokacak kadar ev olsunda bir iki yalanini yakaladim diyorsun seviyorum kopamiyoruz diyorsun maddi ve kulturel fark var diyorsun vallahi tek kelime anlamadim yazdiklarindan sen evlenmeden once uzunca dusun bence.

tüm yazılanları okudum
ve bir çok insanın aşk anlayışına şaşırdım..
ama öncelikle şunu paylaşmak istiyorum
'ben yalandan nefret ederim,hayatta söylemem,hayatta şunu yapmam,hayatta bunu etmem vs...' gibi samimiyetsiz cümleleri eden herkesin aksini yaptığına bahse girerim.
hepimizin yalanları var
kendimize,ailemize,başkasına...
ben yalan söylemedim diyen hakikaten en büyük yalancıdır.
(burda yalandan kastım insan hayatını kesen saçmalıklar değil, hafif anı kurtarmalık uyduruk sözler)
bence ilişkin alışkanlık olsa kavga etmezsin zaten
alışkanlığın seyri monoton gider,aksiyon taşımaz..
bence senin içinde aşka benzer bişey var, ama hastalıklı biraz..

bende çok tartışırım, ama inanın bu sevgisizlikten değil,onu gercekten çok sevdiğinizden oluyor
yani onu gözünüzde o kadar büyük bir yere koyuyorsunuz ki,yaptığı en ufak bişey gözünüzde büyüyor
kafa göz patlatmıyoruz, yanlızca ufak küsemeeler,gönül almalara şeklinde ilerliyor
ama ilk zamanlardaki giibi seviyorum ben
o da
ben çok esiden senin gibi düşünürdüm
para olmazsa olmaz derdim
ama inan şimdi bilsem ki karın tokluğuna geçinicez
o na o evin kapısını yinede açmak isterim
o nu isterim

kısacası duygularını tart bence
ne olduğuna karar ver

sonrada ya bu diyardan git, ya bu devey güt!!!!!!!!

Onun çok iyi bir eş çok iyi bir damat çok iyi bir baba olucağını biliyorum bu konuda kuşkum yok. Bana daha yakınlarda büyük bi yalan söylemişti eğer bitirmek istesem bitirirdim gerçekten büyük bi nedendi.

1. Ailem pek istemiyo buda kafamı karıştırıyo
2. Etrafımdan çok etkileniyorum evlenince değişiyo erkekler diyolar kötü evliliği olanlar var
3.Yaşımın erken olması çok tecrübesizim
4. Bana bir daha yalan söylemesinden korkuyorum yemin etti ama bilmiyorum

Şuan kültürel fark önemli değil ben ilerisi için acaba sorun olurmu diye düşünmüştüm. Maddi durumda şöle açıklıyım ben şuana kadar ne istediysem ailem yaptı her istediğimi aldım ama şunu düşünüyorum acaba ilerde surat asarmıyım istediklerimi alamıyorum diye onuda üzermiyim. Genelde hep ileriyi düşünüyorum takıntı gibi oldu bende ilerde ya şöyle olursa diyorum. Bazen okadar iyi anlaşıyoruz ki ama bazende bi tartışma oluyo küçücük nedenden boşuna birbirimizi üzüyoruz ama barışıyoruz birbirimizin gönlünü alıyoruz bitiyo küslük. Öyle bir şeyki bazen koskoca gördüğüm bir sorun başka bi zaman sorun olmaktan çıkıyo. Mesela ev konusunu artık takmıyorum önemli değil para biriktirip kendi evimizi alana kadar orada oturucaz ablası mutfak banyo dolaplarını pencerelerini filan yaptırcakmış burdada sorun yok.

Ben evliliğe hazır değilim galiba ondan bu kadar olumsuzluğu çıkartıyorum fisfisfis

sanirim canim senin zamana ihtiyacin var dogru kararlar alamiyorsun biz sana ne desek yinede onunla yasayacak olan sensin birde yalanini yakaladim dedinya ilerde soylemeyecegi ne malum ayni yalanlari ne bileyim ince ele SIK doku bence acele karar verme bu isler oglene kadar degil olene kadar cok gencsin kendinden emin olmadan hareket etme allah yolunu acik etsin insallah dogru karari verebilirsina.s.

kafada soru işareti hazır olmadığın anlamına geliyo bence ve sevgide eksiklik...
çünkü insan sevince,aşık olunca...hiç bişey gözü görmez...
sevdiğin yanındayken yenilen kuru ekmek bile iskender gibi gelir insana :asigim: ....

Kültürel fark önemli bence,kim ne derse desin,ilerdefarklılıklar sorun yaratabiliyor...aileler işin içine girince daha da anlıyorsun bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…