- Konu Sahibi naughty_girl
-
arkadasım senın yazdıklarını okuyunca sankı benı anlatıyomussun gıbı geldı bana. bende 22 yasındayım 2 senelık ılıskım var ve ufak tefek yalanlarını yakaladım.bende tam olarak guvenemıyorum hatta onada açık açık soledım napıcam bılmıyorum. senle aynı durumdayım ama sende ole ev konusunu falan dert etme hersey dort dortluk olmazkı canım aa.......... bundan sonra karsına çıkacak ınsanın belkı hiç evı olmıcak bırde bu tarafından bak olaya :dilcikar: ..Allah yardımcımız olsun
sevgi degil aliskanlik bu.sen evlensende mutlu olamazsin cunku maddi olanaklara takmissin ailesiylede anlasamiyosun hayir gelmez bence
iki gonul bir olunca samanlik seyran olur diye bir atasozu var bosa degil yani canim sen sevgilinle maddiyati icinmi evleniyorsun evi var diyorsun begenmiyorsun evi olmayip sokakta yatanlar var isterse koy yeri olsun basini sokacak kadar ev olsunda bir iki yalanini yakaladim diyorsun seviyorum kopamiyoruz diyorsun maddi ve kulturel fark var diyorsun vallahi tek kelime anlamadim yazdiklarindan sen evlenmeden once uzunca dusun bence.
Ben evliliğe hazır değilim galiba ondan bu kadar olumsuzluğu çıkartıyorum fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?