Karışığım ne yapacağımı bilmiyorum

naughty_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
181
1
96
37
İstanbul
2 buçuk senelik bi ilişkim var aileler tanıştı ama benim kafam karışık ona tam güvenemiyorum hep şüphe duyuyorum bi iki yalanını yakalamıştım. Aileler arasında maddi ve kültürel farkta var. Evlenince ablasının evinde oturucaz açıkça evide hiç beğenmedim ve ailesine yakın bi yer. Sürekli tartışıyoruz ayrıca Şile nin bi köyünde evleri var ve yazları ailesiyle oraya gidiyolar ve ben köylerden nefret ediyorum gitmem asla. Şimdi napıcam ben birbirimizi seviyoruz bitiremiyoruz ama birliktede yapamıyoruz anlaşamıyoruz çabuk bi karar vermem lazım artık ailelerde araya girdi çünkü. Diceksinizki bu kadar olumsuzluk varken hala de düşünüyosun niye ayrılmıyosunuz ama olmuyo kaç kez ayrıldık yapamadık ileri hayatımı düşünemiyorum evlenince ne olur bilmiyorum. O beni benim sevdiğimden daha fazla seviyo ilgileniyo her istediğimi yapmaya çalışıyo ve beni herkese herşeye karşı korur ezdirmez arkamda durur kesinlikle bunu biliyorum. Yaşım 20 evlenene kadar 22 olur of of yardım edin kızlar karışık kafam :1no2:

bence onu sevmiyorsun.. sevdiğini sanıyorsun..
aşkı para, kültür, frklar, asla satın alamaz.hele de ailele biliyomuş.. bir insan hem sevip hem bu kadar olumsuz bakamaz... evi beğenmemişsin. gerçekten komik... tek göz oda olsa severim evimi.. benim sonuçta. içinde mutluluk var aşk var.. ama sizinki daha çok mantık ilişkisi gibi. baksana neler de dikkat etmişin.. ilerdeki hayatını mı güvence altına alamadın? bu mu şimdi dert..

Canım bence en büyük kararı sen vereceksin. Eğer anlaşamıyorsan bırakacaksın, yok bırakamıyorum diyorsan o zaman ikinizde bazı şeylerden taviz verip anlaşmının yolunu bulacaksınız. Birde görümcemin evini beğenmedim demişsin eğer beğenmediysen oturma bunuda evlenmeyi düşündüğün adama söyle . Deki seni seviyorum fakat ben şu şu konularda bu şekilde davranamam bu şekilde buralarda yaşayamam. Benim istediğim şekilde olacaksa öyle evleneyim de.

bence hep olumsuz tarafından bakıyorsun
ne güzel sonucta evin olacak kira ödesen dahamı iyi :uhm:
şile köy gibi bi yer değil deniz var temiz keske kaynanamın orda evi olsada 12 ay yaşasam
eğer gercekten seviyorsan bunlar ufak seyler

sevdiğini, sorunları sıraladıktan sonra söylemişsin. her başlangıçta birsürü sorun yaşıyor çiftler. bundan 15 sene önce bende çok zorluklarla ve sorunlarla boğuştum, daha doğrusu boğuştuk birlikte.
eğer sevdiğinle birbirinize sırtınızı dayarsanız, bütün sorunlar, zamanla sabun köpüğü gibi uçup gidecektir.
ama senin ondan, onun senden % de % emin olmanız gerekir.
eğer içinde şüpheler varsa iyi düşün derim.
ön teker nereye giderse, arka teker de oraya gider çünkü.
ben bu insanla bir ömür geçirebilirim, benim ve ilerde olacak çocuklarımın sorumluluğunu taşıyabilir diyorsan............. vazgeçme.

İyi bir insan çok iyi bir eş ve baba olur beni korur biliyorum. Benim ailem pek razı değil aslında ama ben istiyorum diye bişey demiyolar. Onlardanda etkileniyorum tabiki ilerde ya pişman olursam ailemin biz demiştik demesini istemiyorum. Fikirlerimiz uymuyo yani eğer 3 gün iyisek 3 günde aramız kötü oluyo böyle bi durumda olan varmı merak ediyorum.

açıkca söyleleyim
sen bu çocuğu sevmiyorsun
sadece sana iyi davrandığı için birliktesin
ve bu sebepten dolayı ayrılamıyorsun
açığını arıyorsun
bir yanlış yapsa hemmen ayrılacaksın
ama bu süreçte sevgilin sana iyi davrandığı seni koruduğu için ayrılamıyorsun
kendine de en önemlisi de sevgiline de kötülük etme
yapamıyorsan ayrıl...

ben anladığım kadarıyla çok sevmiyorsun canım.senin şartlarına uymuyorsa neden istemediğin bir yaşan tarzını seçesin ki nişanlanıp nişan atmak yada evlenip bosanmak daha mi iyi yol yakınken don derim.çünkü istemiyorsun evide beğenmemıssn hep olumsuzluklardan bahsetmişssn ilerde pişman olacağın birsey yapma sana yazık olmasın..

siz evlenmeden 3 gün iyi 3 gün kötüyseniz, evlenince,aynı çatı altında ne yapacaksınız. evde devamlı ,hır gür çıkacak. fikirlerin uyuşmaması ,bence evlilikte sizi çok zorlayacaktır. bence evlenmek için iyi düşünün. sadece sevgi yetmiyor işte.kafaca anlaşmakta çok önemli.........

Şuana kadar bana bikaç yanlışı oldu affettim hep ama herdefasında gerçekten bu sefer bitiricem diyorum yani bana bi yanlışı olduğunda ama bitmiyo. Bende düşünmeye başladım çok acı veriyo ama gerçekten onu sevmiyormuyum diyorum buraya yazarken bile içim acıyo. Benim hiçbirzaman gözüm kara olmadı evlenicem demedim kararlı olamadım hep bişeyler kafamı karıştırdı.

En çokda onu düşünüyorum mahvolur o benden çok seviyo ne hale düşer. Hep benim yanımdaydı onsuz olmayı düşünmek çok kötü nsl yaparım ki ama onla oluncada sık tartışıyoruz yani yukarda bıyık aşağıda sakal var

ya bişey dğil aklının karışması ama keşke seviyorum bırakamıyorum demesen..
sevmek farklı...

canım bir yalanını yakaladıysan bilki birçok yalandan şansına birini yakalayabilmişsindir.yalan bir hastalıktır yalan söyleyebilmek te ayrı bir başarı doğrusu.kültürel farklardan sözediyosun yaşayaccağın ortamı beğenmiyosun sürekli kavga ediyosun evlenince daha çok sorun olcak tabiki.bence iki elinin arasına kafanı al iyi düşün.hem yaşın küçük hiçbirşey için geç değil önce eğitimine bak .hayat senin hayatın kendine yazık etme..
ben yalana dayanamam sen nasıl hala sürdürüyosun ki canım ben ona takığım!!!

Bende nefret ederim yalandan ama özür diledi yapmicam bidaha dedi yalvardı filan sevmesem bu güne kadar çoktan bitmişti ama olmadı. Benden habersiz mail adresi açmıştı ondan öncede bir arkadaşlık sitesine üye olmuştu affettim ikisinide aptallıkmı ettim bilmiyorum işte bu yüzden ona güvenmiyorum. İyi olunca gerçekten çok iyiyiz ama aramız bozuk oluncada tam kötü

canım benim anladığım sizin daha zamana ihtiyacınız var.acele etme derim ben.neden okumayı düşünmüyosun?sen kendine ve ilişkine dışardan bir baksana ne kadar sağlıklı görünüyor..?

Önlisans bitirdim açıköğretimden işletme okuyorum şuan. İşbaşvurusuda yaptım çalışıcam yani. Bende bilmiyorum o yüzden dışardan bakan insanların fikirlerini almak istemiştim.

evlilikte sevgi ne kdr önemliyse anlaşmak uyuşmak da o kdr önemlidir..
anlaşamamak ve 3 gün i 3 gün kötü olmak üzerinde düşünülcek bişi bence..
sanki o hep senin yanında olmuş die sen alışmışsın gibime gledi..

Alışkanlıkmı bendeki bunu düşünmedim de değil ama ya onu unutamazsam ayrılınca ya pişman olursam bunun geri dönüşüde olmaz biliyorum.

Alışkanlıkmı bendeki bunu düşünmedim de değil ama ya onu unutamazsam ayrılınca ya pişman olursam bunun geri dönüşüde olmaz biliyorum.

korkarak yaşanmaz ki.. zaten sen karar vermemişsen, versen dersin ki ya pişman olursam? amaan olursam olurum bu da geçer..
yaa..

arkadasım senın yazdıklarını okuyunca sankı benı anlatıyomussun gıbı geldı bana. bende 22 yasındayım 2 senelık ılıskım var ve ufak tefek yalanlarını yakaladım. bende tam olarak guvenemıyorum hatta onada açık açık soledım napıcam bılmıyorum. senle aynı durumdayım ama sende ole ev konusunu falan dert etme hersey dort dortluk olmazkı canım aa.......... bundan sonra karsına çıkacak ınsanın belkı hiç evı olmıcak bırde bu tarafından bak olaya :dilcikar: ..Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…