- Konu Sahibi Findikkiran
-
Canim iyi okursan zaten benim isim yok akrabayla . yazdiklarimda akrabayla evlenmek istiyo gbi mi görünüyorumuzak durun bence onlardan. aynı ortamda bııle yanyana gelmemeye calısın sonucta akrabasınız yanyana gelme olasılıgı sııktır. akraba evlılıgı cok sakıncalı bence hem cocuk acısından hemde baska erkek mı kalmadı ya
87 doğumlu . digeri 2000 cok igrenc bi durumAffetmeyin.
Bu nedir ya 16 yaşındaki kızla evlenmek isteyen kuzeniniz kaç yaşında ? Kendisinden yaşça çok küçük demişsiniz de merak ettim ?
87 doğumlu . digeri 2000 cok igrenc bi durum
Kuzenini, üstelik 16 yaşındaki kız cocugunu isteyen aileyle aranızın bozulması çok daha iyi olmuş bence.
Şimdi size inanıyor olsalar bile geçmişe dönük iftiraları vs neden olarak gösterip hayatınızdan tamamen uzak tutma şansınızı kaçırmayın.
Ohaaaaaaa kız mı kalmamış başka evlenilecek?87 doğumlu . digeri 2000 cok igrenc bi durum
Evet sonucunuza göre de çoğu insan kardeşiyle evlenmiş.....Kuzen=kardes degil midir, ben mi yanlis biliyorum??
aynen cok igrencEvet sonucunuza göre de çoğu insan kardeşiyle evlenmiş.....
ben mesaj attigim kuzenimi zaten affetmem onun iftirasina inanan tarafi affetmeli miyim demek istedim anlatamadiysam ozur dilerimYorumlarda sanki sizinle görüşmek isteyen , affetmeli miyim sorusunun muhattabı, yanlışlıkla mesaj yolladığınız kuzeniniz gibi. Ben yanlış mesaj yolladığınız kuzen yüzünden size ve ailenize sırt çeviren akrabaları kastettiğinizi anladım ilk mesajınızda. Yanlış mı anladım???
Onları da affetme iftira atan kuzeninse onlarda çanak tutmuşlarben mesaj attigim kuzenimi zaten affetmem onun iftirasina inanan tarafi affetmeli miyim demek istedim anlatamadiysam ozur dilerim
ben mesaj attigim kuzenimi zaten affetmem onun iftirasina inanan tarafi affetmeli miyim demek istedim anlatamadiysam ozur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?