Karışık bir mesele

uzak durun bence onlardan. aynı ortamda bııle yanyana gelmemeye calısın sonucta akrabasınız yanyana gelme olasılıgı sııktır. akraba evlılıgı cok sakıncalı bence hem cocuk acısından hemde baska erkek mı kalmadı ya

Ya insanlar ne kadar dönek. Bence istesenizde affedemezsiniz zaten, ama dargın olmakta doğru gelmiyor. Bayrandan bayrama, ölümde, düğünde görüşecek şekilde mesafeli bi ilişki içinde olmak en doğrusu gibi geldi bana.

Canim iyi okursan zaten benim isim yok akrabayla . yazdiklarimda akrabayla evlenmek istiyo gbi mi görünüyorum

+1

16 yaşındaki kızla evlilik düşünen garip tiplerden ben olsam fersah fersah kaçardım herhalde. Akraba kızı olması mı daha kötü küçücük bir kız olması mı bilemedim şaşkınım.

Yorumlarda sanki sizinle görüşmek isteyen , affetmeli miyim sorusunun muhattabı, yanlışlıkla mesaj yolladığınız kuzeniniz gibi. Ben yanlış mesaj yolladığınız kuzen yüzünden size ve ailenize sırt çeviren akrabaları kastettiğinizi anladım ilk mesajınızda. Yanlış mı anladım???

ohh isabet olmus derim birdaha gorusmezdim zaten bence gorusulse bile sahte bir samimiyet olacak arada bence gerek yok

Benim bi yakınım teyzesinin oğluyla nişanladı üç yıl tabiri caizse yolunu bekledi o üç yılda yapmadık rezillik bırakmadı oğlanın ailesi yani kızın teyzesi bunları yapan ve diğerleri üç yıl sinin da kız nişanı attı (üç yıl ne demeye beklediyse artık) Kız bitti resmen psikolojik fizyolojik her anlamda onun ağzından bir cümle varki hala unutmam " keşke akrabam olmasaydı bu olanlar bu kadar canımı yakmazdı"

ben mesaj attigim kuzenimi zaten affetmem onun iftirasina inanan tarafi affetmeli miyim demek istedim anlatamadiysam ozur dilerim

Dallas gibi her kuzen birine aşık. Teyzeoğlu , amcaoğlu kardeş çocugu olduğundan biz kardeş gozuyle goruruz nasıl nefis kalkar kardeşe

ben mesaj attigim kuzenimi zaten affetmem onun iftirasina inanan tarafi affetmeli miyim demek istedim anlatamadiysam ozur dilerim

Kuzeniniz de cocuk olsaydı ne yaptıgını bilmiyor diyebilirdim ancak yaşı başı yerindeymiş, direkt hayatınızdan silin zaten.

Bir de gözünün önünde büyüyen bir cocuk bu. Daha da igrencleşiyor konu.
Onun daha 14 yaşındaki halini görüp abicim diyerek severken nasıl 2 yıl sonra hemen evlenmeyi isteyecek kadar değişebilir bir insan?

Ayrıca size tavır alan akrabalarınız bir yalana inanmış olsalar dahi kuzen olmanın yanlışlıgını geçtim, o gencecik kız cocugunun hayatını el birligiyle yakmayı normal karşılamış insanlar.
Kimse de sen onun abisisin olur mu öyle şey dememiş.
Yani zihniyetleri o kuzeninizinki kadar bozuk.

Ay bu sefer bi tarafla konuşmasan iatemedik diye böyle oldu derler diğer tarafla konuşsan işimiz olmayınca iyi oldu derler. O sebeple mecburi konuşmalar olmadığı müddetçe mesafeyi koruyun derim

Çok çirkin bir değil iki akrabalık ilişkisi. Bu beylere anneleri öğretememiş kime yan gözle bakılıp bakılmayacağını. En büyük suçlular bu erkeklerin anneleri.
Neyse, ben olsam bu iki erkek kuzenle de selamı sabahı keserim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…