- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Findikkiran
-
Uzatmamak icin yazmadim canim onlari . bu kisiler kucuk bir koyde yaşıyorlar. Orda evlenicez diye herkese duyurup gidip baska bir akrabanin kizini istemisler diyim kisaca ve cok yalanini yakalamislar. Akraba evliliginde harbiden karışır işler hic yanaşma derim canim ben yine sen bilirsin tabiCok garip bi olay.
Hatta bunun daha garibi; bende tam ayni dertten muzdaribim.Uzerine dusunurken tam sizin konuya tikladim. Bu kdr tesaduf olamaz. Benim kuzenimde bana acilmayi planliyor, tum akrabalarda biliyor ve bizi hep yanyana getirmeye calisiyor.
Senin konunla bi kez daha gordum akraba evliliklerinin nasil sarpa sardigini. Ne yapicam bilmiyorum.
Yorumuma gelirsek sonlari anlamadim. Nasil gercek yuzunu gorduler kuzeninin?
Uzatmamak icin yazmadim canim onlari . bu kisiler kucuk bir koyde yaşıyorlar. Orda evlenicez diye herkese duyurup gidip baska bir akrabanin kizini istemisler diyim kisaca ve cok yalanini yakalamislar. Akraba evliliginde harbiden karışır işler hic yanaşma derim canim ben yine sen bilirsin tabi
Kesinlikle sorun olur canim eger gönlünde bi sey yoksa hic rahatini bozma. Herkesin dusuncesi farkli kuzum iste . ben karsiyim ama olana saygi duyarim benim annemle babamda teyze çocuğu mesela :)Hm. Bak akraba evliligi gerceklesmeden bile sirf konusu bile neler dogurmus. Ben olsam konusmazdim daha o yuzsuz aileyle.
Benim konuma gelirsek benimkide az karisik degil. Akraba evliligine zamaninda atildim dogruyu soylemek gerekirse. Ama direkten dondum evlenmedim 2 senenin sonunda sevgiliyken ayrildik. Smdi diger teyzemin oglu acilmayi planliyor. Ablalari felan cok agzimi ariyor, herkes bizi birlestirme derdinde. Akraba evliligi felan bence kismet, iyy kuzen kardess frlan laflari biraz abarti bence. Ama ilk ilk basta zaten 2 sene diger teyzemin ogluyla ciddi dusunurken, smdi bu teyzemin ogluyla evlenmek cok sacma olur. Bence bi erkek ilerde bunu sorun yapar kesin. Bunu ona yapamam.
Yok yapmadim zaten ben evliyim su an :) kuzenlerimden biriyle degil :)Nedir bu kuzenlerin dengesizligi ya bende buna benzer bise yasamistim evlenmeden önce
Ailene karşı şeffaf ol ve sakin akraba evliligi yapma ben cok karsiyim sahsen tek tavsiyem bu
Yok yapmadim zaten ben evliyim su an :) kuzenlerimden biriyle degil :)
Kesinlikle sorun olur canim eger gönlünde bi sey yoksa hic rahatini bozma. Herkesin dusuncesi farkli kuzum iste . ben karsiyim ama olana saygi duyarim benim annemle babamda teyze çocuğu mesela :)
canim illa ki konuyu acacaklar sana ya da ailene o zaman soylersin skma canini smdidenIyi cocuktur, tanirim, guzel bi es adayidir. Ama yok. Benle o olmaz. Hic baslamiycam. Ama maalesefki ablalarina pek acik acik soyleyemiyorum bunu. "Ben istemiyorum sizin kardesinizi" diyemiyorum cunku onlar hala benim biseyden haberim yok saniyorlar. Mesela " simdilik evliligi dusunmuyorum okulum var, zaten etraftada uygun biri yok"demek istedim. Yani kardesiniz baraji gecemiyor demek istedim. Geldim cok yanlis anlasildim. Galiba beni " kalbim bos, taliplerimi degerlendiririm gelirse' diye anladi. Off.
Karşılıklı fikirlerin uyusmasi gerekiyor iste. Ben kardes gozuyle bakiyorum ve aralarinda bir kac tanesi oyle bakmiyor demek ki..Kuzenle bu noktaya nasıl gelinir aklım almıyor. Biz kardeş gibiyizdir kuzenlerimle. Sizin yerinizde olsam hiç bulaşmam bir daha onlara.
canim illa ki konuyu acacaklar sana ya da ailene o zaman soylersin skma canini smdiden
Sizi rahatsız edecek bir durum. Onun için hazır araya mesafe koymuşken uzak durun.Karşılıklı fikirlerin uyusmasi gerekiyor iste. Ben kardes gozuyle bakiyorum ve aralarinda bir kac tanesi oyle bakmiyor demek ki..
Baba tarafım o şekilde gelmis o kafayla da gidiyor. Benim ve aileminde hosuma gitmiyor ama bu saatten sonra onları değiştirmek mümkün degil zannimcaKuzenler arası evlilik harici olmuyor mu çok garip sülalesiniz gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?