Karisik durum

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
Arkadaslar oneride bulunmak isteyenler olursa beklerim inanin ihtiyacim var ve konum cok uzun olacak telden giriyorum yazi hatalari v.s icin kusura bakmayin lutfen.
Bir erkek arkadasim vardi 3 ay birliktelik yasadik aci tatli cok olay atlattik ve bu 3 ay bizi cok baglamisti normalde asla kimseye baglanabilecegim bir sure degildi 3 ay.

Ben bu kisiyi sevmeme ragmen artik bitirmek istiyordum cunku kaldiramayacagim laflar sozler vardi olaylar vardi bu olaylar oldugunda da kaldiramayacagimi soyleyip cekip gitmistim ama bu insan aglayan intihar eden ben sirf o sehirden cikmayayim diye kimligimi v.s saklayan insandi bunlar en basit seyler hani konusm beni sevme ama yanimda ol diyordu boyle bir hafta uzak kalalim cildiran adamdi ben ayrildik desem bile israrla hayir diyen biri ve daha neler neler bunlari neden anlattigimi birazdan anlayacaksiniz.

Sevgilim beni severdi bende onu ama gercekten kaldiramayacagim seyler yuzunden ben defalarca bu kisiyi terk ettim yani ayrildigimda uzulmuyordum bana ardi ardina mesaj attiginda telefonu kirasim geliyordu artik. Bir gun benim isle ilgili problemim oldu ve is yerinden ayrilip kendi sehrime dondum. Hala gorusup konusuyorduk sonra bir gun ben cok zor bir duruma dustum hani gercekten zor cozulmesi icin buyuk maddiyat gereken durum (not;asla bu kisiden istemeyecektim zaten kendisi bana zamaninda milyarlar verdi de almadim istemem yani bu net )) bu durumun da yari sorumlusu o yari sorumlusu benken ben hepsini ustlendim ve hallederim dedim ama bu durumlar kendi sehrimde is bulamamk v.s beni cok strese sokmustu ve stresli donemler geciriordum bunu biliyordu bir gun beni aradi annem yanimda bende konusamadim anneminde selami var dedim biraz yuksek sesle kapattik aksam oldu telde yine konusurken bir sey dedi bak ikidir soyluyorsun tamam dedim ne ikisi yeni soyledim dedi bir tartistik boyle yok yere bana dedi ki tamam seni birdaha aramam kapatti telefonu o gece 3 e kadar nettydi ve yazmadi hemen beni facebooktan cikardi v.s ben sok oldum .
(not;bu olayin sabahi da ablamla konusuken ya bu kisi artik benden vazgecsin ceksin gitsin yeter ya falan diyordum yani ayrildigi icin uzulmedim aksine boyle olunca sevindim Allah var )


Sabah oldu durumu anlattim hemen ablama oda sok cunku normal zamanda boyle bir sey imkansizdi ya resmen sonra ben durdum dedim ki ne olursa olsun gitmeyen adam neden gitti ve kendimce nedenler buldum

1 ondan bir beklenti icine girip bir sey isteyecegim sandi topukladi ( ama istemeyecegimi bilmesi gerek o kadar taniyor beni)

2 beni tam oyle bir durumda birakti ki eninde sonunda onun eline duseyim istedi

3 intikam aldi

baska neden gelmiyor aklima ve inanin zoruma gidiyor gercekten ayrilmasi v.s mesele degil ben zaten olamam onunla , benim derdim su boyle bir durumda bir anda beni birakti ve bir gun olsun su is halloldu mu demedi ki onu da ilgilendiren bir durumda beni degil olayi sorsun bekledim ama sormadi icimde ona hesap soramamak kaldi sanirim hani simdi yazsa ona verecegim cevap belli afedersin g.tn sikisacak sanip mi kactin ne zaman ne bekledim senden demek istiyorum bu icimde kaldi bundan nasil kurtulabilirim.
 
Defalarca terk etmissin yine de gitmemis ama bu kez gidince shock olmussun. Bunun nesine sasiriyorsun ki.

+ Bu durumun yari sorumlusu, yari sorumlusu ben ama ben hepsini ustlendim derken neyi kastediyorsun.


 

Seni anlıyorum :) Benim aklıma 2 secenek gelmişti.
Ya hayatında baskası vardi, yada olacaktı
Ya da zora gelemedi, bastı gitti.
 
Hiç cevap verme bence . Kurtulduğuna sevin öyle adamdan intihar , kimlik saklama normal bi ruh hali olmadığı aşikar
 
şu son cümlen varya zaten seni tanıyosa oda bbunu tahmin ediyordur niye içinde kalsın ki bugüne kadar eyvallahın olmamış
 
3 ay o kadar kisa bir dönem ki 3 ay icinde bunlari nasil yasadiniz da bu kadar borc yaptiniz yari sizin yari onun olan kurtuldugunuza sevinin bence :)
 
Defalarca terk etmissin yine de gitmemis ama bu kez gidince shock olmussun. Bunun nesine sasiriyorsun ki.

+ Bu durumun yari sorumlusu, yari sorumlusu ben ama ben hepsini ustlendim derken neyi kastediyorsun.


ben gitmesine uzulme ya da sok olmaktan bahsetmiyorum onun yuzunden basima acilan olayda hemen siyrildi gitti canim derdim bu
 
Seni anlıyorum :) Benim aklıma 2 secenek gelmişti.
Ya hayatında baskası vardi, yada olacaktı
Ya da zora gelemedi, bastı gitti.
insallah vardir ben asla bir birliktelik istemuyorum sevgim yok ama insan der bu kiz benim yuzumden zor durumda hic olmazsa manevi destek olayim derdim bu
 
Neyi merak ediyorsun ki? Yazdiklarin cevaplarin hic biri... adam birini bulmus iste. O yuzden gitmis...
Birak gitsin. Icinde kalanlarin cevabini belki zamanla ogrenirsin.
 
Neyi merak ediyorsun ki? Yazdiklarin cevaplarin hic biri... adam birini bulmus iste. O yuzden gitmis...
Birak gitsin. Icinde kalanlarin cevabini belki zamanla ogrenirsin.
ya insallah bulmustur da yapiamaz bir daha bana benim derdim yaptigi itlik insallah zamanla ogrenirim bu cevaplari
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…