- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
ne yüzle döncek ki zoru görünce topuklayan adam profilinde şu anbu laflari soyleyememek icimde kaldi garip bir takinti yokaa dedim ya derdum adam degil inaallah donmez bana
bunu bende dusundum ama inan anlamsiz geliyor bu adam zamaninda benim icin 30 bin cekmisti ve ben reddetmistim almam cunku kimseden almam ben bilmesini umardim zaten ona demek istedigim o ben senden ne zaman ne istedim de korktun kactinPara vermemek icin kacmis iste bes belli.
pislikkkne yüzle döncek ki zoru görünce topuklayan adam profilinde şu an
ayen zaten icimdekileri dokup kusmak istiyorumdönersede zaten sana büyük bi kozvermiş onu kullanırsın aşlk acısı desn zaten yok
o zaman hiç kasma kendini hertürlü batmış zatenayen zaten icimdekileri dokup kusmak istiyorum
Sizin durumunuz şimarık çocuk edasında istemiyorduysanız neden bu kadar tabiri caizse deli divane oldunuzArkadaslar oneride bulunmak isteyenler olursa beklerim inanin ihtiyacim var ve konum cok uzun olacak telden giriyorum yazi hatalari v.s icin kusura bakmayin lutfen.
Bir erkek arkadasim vardi 3 ay birliktelik yasadik aci tatli cok olay atlattik ve bu 3 ay bizi cok baglamisti normalde asla kimseye baglanabilecegim bir sure degildi 3 ay.
Ben bu kisiyi sevmeme ragmen artik bitirmek istiyordum cunku kaldiramayacagim laflar sozler vardi olaylar vardi bu olaylar oldugunda da kaldiramayacagimi soyleyip cekip gitmistim ama bu insan aglayan intihar eden ben sirf o sehirden cikmayayim diye kimligimi v.s saklayan insandi bunlar en basit seyler hani konusm beni sevme ama yanimda ol diyordu boyle bir hafta uzak kalalim cildiran adamdi ben ayrildik desem bile israrla hayir diyen biri ve daha neler neler bunlari neden anlattigimi birazdan anlayacaksiniz.
Sevgilim beni severdi bende onu ama gercekten kaldiramayacagim seyler yuzunden ben defalarca bu kisiyi terk ettim yani ayrildigimda uzulmuyordum bana ardi ardina mesaj attiginda telefonu kirasim geliyordu artik. Bir gun benim isle ilgili problemim oldu ve is yerinden ayrilip kendi sehrime dondum. Hala gorusup konusuyorduk sonra bir gun ben cok zor bir duruma dustum hani gercekten zor cozulmesi icin buyuk maddiyat gereken durum (not;asla bu kisiden istemeyecektim zaten kendisi bana zamaninda milyarlar verdi de almadim istemem yani bu net )) bu durumun da yari sorumlusu o yari sorumlusu benken ben hepsini ustlendim ve hallederim dedim ama bu durumlar kendi sehrimde is bulamamk v.s beni cok strese sokmustu ve stresli donemler geciriordum bunu biliyordu bir gun beni aradi annem yanimda bende konusamadim anneminde selami var dedim biraz yuksek sesle kapattik aksam oldu telde yine konusurken bir sey dedi bak ikidir soyluyorsun tamam dedim ne ikisi yeni soyledim dedi bir tartistik boyle yok yere bana dedi ki tamam seni birdaha aramam kapatti telefonu o gece 3 e kadar nettydi ve yazmadi hemen beni facebooktan cikardi v.s ben sok oldum .
(not;bu olayin sabahi da ablamla konusuken ya bu kisi artik benden vazgecsin ceksin gitsin yeter ya falan diyordum yani ayrildigi icin uzulmedim aksine boyle olunca sevindim Allah var )
Sabah oldu durumu anlattim hemen ablama oda sok cunku normal zamanda boyle bir sey imkansizdi ya resmen sonra ben durdum dedim ki ne olursa olsun gitmeyen adam neden gitti ve kendimce nedenler buldum
1 ondan bir beklenti icine girip bir sey isteyecegim sandi topukladi ( ama istemeyecegimi bilmesi gerek o kadar taniyor beni)
2 beni tam oyle bir durumda birakti ki eninde sonunda onun eline duseyim istedi
3 intikam aldi
baska neden gelmiyor aklima ve inanin zoruma gidiyor gercekten ayrilmasi v.s mesele degil ben zaten olamam onunla , benim derdim su boyle bir durumda bir anda beni birakti ve bir gun olsun su is halloldu mu demedi ki onu da ilgilendiren bir durumda beni degil olayi sorsun bekledim ama sormadi icimde ona hesap soramamak kaldi sanirim hani simdi yazsa ona verecegim cevap belli afedersin g.tn sikisacak sanip mi kactin ne zaman ne bekledim senden demek istiyorum bu icimde kaldi bundan nasil kurtulabilirim.
Demekki anlamamis bilmiyirmus kuzum. İntikam falan degil bu bu kadar agir intikam alinmaz kendinden cimri diye bahsettirerek intikam almaz anlattigin insan bence.bunu bende dusundum ama inan anlamsiz geliyor bu adam zamaninda benim icin 30 bin cekmisti ve ben reddetmistim almam cunku kimseden almam ben bilmesini umardim zaten ona demek istedigim o ben senden ne zaman ne istedim de korktun kactin
lutfen konuyu anlayarak okur musunuz benim derdim adam degil deli divane de degilim bir insan bir hatada payi oldugu halde her seyi aman banane diyerek cekip gidiyorsa derdi tasasi bana kaliyorsa uzulmem normal dimi ? uzuldugum bu bu hatanin cefasini ceksin sonra gitsin ne yaparsa yapsin gram umrumda degil inan hatta diyorum ki insallah donup kafayi benle bozmaz yine tek derdim baskasinin hatalarinin cefasini cekmekSizin durumunuz şimarık çocuk edasında istemiyorduysanız neden bu kadar tabiri caizse deli divane oldunuz
belasini bulur insDemekki anlamamis bilmiyirmus kuzum. İntikam falan degil bu bu kadar agir intikam alinmaz kendinden cimri diye bahsettirerek intikam almaz anlattigin insan bence.
3 ayda ne yasanir ki yaArkadaslar oneride bulunmak isteyenler olursa beklerim inanin ihtiyacim var ve konum cok uzun olacak telden giriyorum yazi hatalari v.s icin kusura bakmayin lutfen.
Bir erkek arkadasim vardi 3 ay birliktelik yasadik aci tatli cok olay atlattik ve bu 3 ay bizi cok baglamisti normalde asla kimseye baglanabilecegim bir sure degildi 3 ay.
Ben bu kisiyi sevmeme ragmen artik bitirmek istiyordum cunku kaldiramayacagim laflar sozler vardi olaylar vardi bu olaylar oldugunda da kaldiramayacagimi soyleyip cekip gitmistim ama bu insan aglayan intihar eden ben sirf o sehirden cikmayayim diye kimligimi v.s saklayan insandi bunlar en basit seyler hani konusm beni sevme ama yanimda ol diyordu boyle bir hafta uzak kalalim cildiran adamdi ben ayrildik desem bile israrla hayir diyen biri ve daha neler neler bunlari neden anlattigimi birazdan anlayacaksiniz.
Sevgilim beni severdi bende onu ama gercekten kaldiramayacagim seyler yuzunden ben defalarca bu kisiyi terk ettim yani ayrildigimda uzulmuyordum bana ardi ardina mesaj attiginda telefonu kirasim geliyordu artik. Bir gun benim isle ilgili problemim oldu ve is yerinden ayrilip kendi sehrime dondum. Hala gorusup konusuyorduk sonra bir gun ben cok zor bir duruma dustum hani gercekten zor cozulmesi icin buyuk maddiyat gereken durum (not;asla bu kisiden istemeyecektim zaten kendisi bana zamaninda milyarlar verdi de almadim istemem yani bu net )) bu durumun da yari sorumlusu o yari sorumlusu benken ben hepsini ustlendim ve hallederim dedim ama bu durumlar kendi sehrimde is bulamamk v.s beni cok strese sokmustu ve stresli donemler geciriordum bunu biliyordu bir gun beni aradi annem yanimda bende konusamadim anneminde selami var dedim biraz yuksek sesle kapattik aksam oldu telde yine konusurken bir sey dedi bak ikidir soyluyorsun tamam dedim ne ikisi yeni soyledim dedi bir tartistik boyle yok yere bana dedi ki tamam seni birdaha aramam kapatti telefonu o gece 3 e kadar nettydi ve yazmadi hemen beni facebooktan cikardi v.s ben sok oldum .
(not;bu olayin sabahi da ablamla konusuken ya bu kisi artik benden vazgecsin ceksin gitsin yeter ya falan diyordum yani ayrildigi icin uzulmedim aksine boyle olunca sevindim Allah var )
Sabah oldu durumu anlattim hemen ablama oda sok cunku normal zamanda boyle bir sey imkansizdi ya resmen sonra ben durdum dedim ki ne olursa olsun gitmeyen adam neden gitti ve kendimce nedenler buldum
1 ondan bir beklenti icine girip bir sey isteyecegim sandi topukladi ( ama istemeyecegimi bilmesi gerek o kadar taniyor beni)
2 beni tam oyle bir durumda birakti ki eninde sonunda onun eline duseyim istedi
3 intikam aldi
baska neden gelmiyor aklima ve inanin zoruma gidiyor gercekten ayrilmasi v.s mesele degil ben zaten olamam onunla , benim derdim su boyle bir durumda bir anda beni birakti ve bir gun olsun su is halloldu mu demedi ki onu da ilgilendiren bir durumda beni degil olayi sorsun bekledim ama sormadi icimde ona hesap soramamak kaldi sanirim hani simdi yazsa ona verecegim cevap belli afedersin g.tn sikisacak sanip mi kactin ne zaman ne bekledim senden demek istiyorum bu icimde kaldi bundan nasil kurtulabilirim.
bende boyle derdim eskiden ama yasamadan bilemiyor insan uc ay icinde hep ayni ortamdaydik surekli beraberdik ve bence asil neden su birbirmizin cok bitik bir aninda birbirimize tutunduk bu yuzden bag olustu3 ayda ne yasanir ki ya
alin bu herifi burdan :):):)Pisliğin teki çıktı Rıza Baba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?