Karisik durum

dönersede zaten sana büyük bi kozvermiş onu kullanırsın aşlk acısı desn zaten yok

Para vermemek icin kacmis iste bes belli.
bunu bende dusundum ama inan anlamsiz geliyor bu adam zamaninda benim icin 30 bin cekmisti ve ben reddetmistim almam cunku kimseden almam ben bilmesini umardim zaten ona demek istedigim o ben senden ne zaman ne istedim de korktun kactin

Sizin durumunuz şimarık çocuk edasında istemiyorduysanız neden bu kadar tabiri caizse deli divane oldunuz

bunu bende dusundum ama inan anlamsiz geliyor bu adam zamaninda benim icin 30 bin cekmisti ve ben reddetmistim almam cunku kimseden almam ben bilmesini umardim zaten ona demek istedigim o ben senden ne zaman ne istedim de korktun kactin
Demekki anlamamis bilmiyirmus kuzum. İntikam falan degil bu bu kadar agir intikam alinmaz kendinden cimri diye bahsettirerek intikam almaz anlattigin insan bence.

Sizin durumunuz şimarık çocuk edasında istemiyorduysanız neden bu kadar tabiri caizse deli divane oldunuz
lutfen konuyu anlayarak okur musunuz benim derdim adam degil deli divane de degilim bir insan bir hatada payi oldugu halde her seyi aman banane diyerek cekip gidiyorsa derdi tasasi bana kaliyorsa uzulmem normal dimi ? uzuldugum bu bu hatanin cefasini ceksin sonra gitsin ne yaparsa yapsin gram umrumda degil inan hatta diyorum ki insallah donup kafayi benle bozmaz yine tek derdim baskasinin hatalarinin cefasini cekmek

3 ayda ne yasanir ki ya

Konu devami bu gun mesaj atti unutamadigini her gununde her aninda benim oldugumu soyledi ama ben hala uzgunum kinliyim gercekten

konunun daha da devamıni yazıyorum yazmayı unutmuşum konumu kapatmış olayım o mesaj attığında cevap vermiştim ve sonraki takip eden günlerde bir arkadaşım beni sorduğunu onunda durumu anlattığını söyledi ( yani bütün sorunun ortadan kaldığını) ,ben cevap vermedim diye yazmamışti aradan bir ay kadar süre geçti ve ben WhatsApp profil fotomu üzerinde
Gidenler geride kalanları hiç mi düşünmezler yazan bir foto koymuştum ve inanın o sıralar ablamla büyük bir kavga etmiştik ve o benim yanımdan gitmişti onun için koymuştum bu bana o gece 2 suları WhatsApp dan mesaj attı senin beni bıraktığın gibi mi diye,
bende zaten benim derdimin o olmadığını onu ablam için yazdığımı (ablamla bağımı bilir) üstüne alınmamasi gerektiğini söyledim.
Oda güya bana naz yapmış hep ben gidiyor muşum bu sefer o gitmiş beni test etmek için payına düşen para neyse söyle ben sana göndereyim dedi bir de utanmadan bende ağzıma geleni verdim veriştirdim ''sen zoru görünce kaçtın senden bir şey bekleyen yoktu ki zaten geçen gün sormuşsun beni filanca kişiye o zor zaman geçti şimdi de gelmiş ne masal anlatıyorsun Salak mi var karşında dedim ''
bu sefer beyefendi baya inkar etti ikna etmeye çalıştı olmayınca tehdit yoluna gitti eğer ona dönmezsem neler yapacakmış neler beni öldürmeye kadar planları vardı.
Bende bu mesajları savcılığa vermekle onu tehdit ettim sanırım itibari sarılmasın iş açısından diye sustu o günden sonra daha da yazmadı etmedi şükür ki kurtuldum aylardır çok çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…