- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Kv bir ara düğüne yakın vs bişeyler demişti. Yani dediğim gibi bişeyden kaçmadılar. Şuan baya bir hazırlık içinde ama bohça ne Zaman gelir diye tereddütte kaldım. Belki evime getirecekler. Çeyiz giderken.Yüzük takılırken yani nişan gibi yada aile arasında bohça getirilir ama getirmedilerse düğüne yakın taşınacağın eve koyarlar sanırım şimdiye kadar getirmeleri lazımdı bence çünkü durup duruken getirmeleri de saçma olur
Hayır tabiki ben 3 yılın sonunda nişanlandım. Çok şükür çok seviyorum. Ama insan istiyor böyle şeyler olsun. Sadece merak ettim ne yapmam lazım diyeMesela geç gelse veya getirmeseler ne olur? Nişan mı atarsınız?
Ben başla şehirde görev yapıyorum. Siz gidin alın demiştim. Ailemizin bulunduğu yere gidemiyoruz nişanlımla. O yüzden onlar kendi hazırlıklarını yapıyorlarnişandan önce getirilir benim bildiğim ya da nişandan hemen sonra. düğüne yakın olmaz. zaten düğüne yakın evden çeyizin çıkar kendi evine yerleştirilir. ayrıca kayınvaliden kendisi mi almış neden beraber gidip almadınız?
Sen ne zaman götüreceksin damat bohçasınıHayır tabiki ben 3 yılın sonunda nişanlandım. Çok şükür çok seviyorum. Ama insan istiyor böyle şeyler olsun. Sadece merak ettim ne yapmam lazım diye
Onlar ne Zaman getirirse ben ondan sonra götürcem. Birde kötü olan ben baya hazırlık yaptım herşeyini aldım. Onları bekliyorum götürmek için. Önce götürürsem ayıp olur sanki hadi sizde getirin der gibi olur diye beklemedeyimSen ne zaman götüreceksin damat bohçasını
Ben hiç bohça yüzüne bakmadım, gelen giden sordu annem gösterdi. Hiç merak etmemiştim
Hayır tabiki ben 3 yılın sonunda nişanlandım. Çok şükür çok seviyorum. Ama insan istiyor böyle şeyler olsun. Sadece merak ettim ne yapmam lazım diye
Teşekkür ederim.. Amin inşallahÇok güzel bir önerim var: Bekleyin...
Allah size bundan büyük dert vermesin o kadar diyeyim.
yine bir bohça konusu bir şey demiyorumKızlar merhaba. Size bişey danışmak istiyorum benim nişan bohçam henüz gelmedi. Düğüne 8 ay gibi bir Zaman var. Acaba bohça düğüne yakın mı gelir? Annem düğüne yakın gelir diyor. Kv sağolsun bişeyler almış aradı söyledi şunları aldım beğenmezsen değiştiriri Dedi bende siz beğendiyseniz beğenirim dedim. Ama bohça konusunda galiba bu aldıklarını düğüne yakın getirecekler bohça şeklinde. Benim tahminim böyle. Bende konsunu açmadım ? Sizce Napim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?