Karışık işler kızlar yardım!

Sana nişan çarşısı adı altında hediye aldılar mı giymen için elbise ayakkabı vs yani çıktınız mı çarşıya sen görmeden niye alıyo ki
Farzetki beğenmedin 8ay sonra nasıl değiştireceksin azcık düşüncesizlik sezdim

Şimdi getirseler kullanacak mısın sanki aman boşver
Bize gelen giden bakıyodu, şurası şöyle ama olsun burası iyi diyolardı. Hiç bakmadım bile

Birkaç patik vardı ooo çok koymuş demişlerdi onu hatırlıyorum. Çeyizime fazla fazla annem koymuştu zaten patik. Bende hediye ettim görümcem filan evlenirken hatta. Patik başörtü iç çamaşırı filan, bu kadar anlam yüklemeyin.

İşte kimisi de diyodu bohça mı almış hımm sandığa koymamışlar 'ben istemedim' dedim geçtim. Millet bir alem körüklemeye yer arıyorlar. Cidden sordular ben istemedim, boş yer kaplamasın dedim evde hemde boşa masraf bence.

Hadi Allah tamamına erdirsin.

Hayır almadılar işte.. Sonra ben bişey desem açık gözlü olucam.

bir de olay çok karışıkmış, orasını anlamadım

iste desek isteyeceksin yani öyle mi??

lütfen mantıklı düşünün birkaç paçavrayı mı dert edinip konu açtınız!
Arkadaşım evlenirken bilirsinki kendi fikrinle hareket edemiyosun annen halan teyzen hepsi üstüne gelir sor kızım nezaman geliyolar sor kızım napmışlar aman niye böyle yapmışlar hep kıza yüklenilir ailesi soruyo bence yazık hepimiz yaşadık bunları tabiki paçavraya kanmıyodur insanın beklediği karşı tarafın nekadar önemseyip üzerine düştüğüdür ki günümüzde malesef bu maddiyatla ölçülür oldu maneviyata değer vermediğimizden

napıcaksınız baohçayı yahu
Hayır almadılar işte.. Sonra ben bişey desem açık gözlü olucam.
aynen dediğiniz gibi aç gözlü olacaksınız. bohça nedir allah aşkına giyecek elbiseniz mi yok ayakkabu,ınız mı yok hadi hediye almak heyecanlıdır bir nevi hediye derimde beklentiye girip birde bunun derdsine düşmeye gerek var mı? ne zaman isterse getirir hadi bide getirmedi nedir yani.

Aynen çok şükür maaşım var hiçbişeylerine ihtiyacım yok. Ama insan bekliyor bir sorsunlar en azından
Bence baya baya dert edinmişsin
Yoksa sormuşlar, aldık beğenmezsen değişirsin gibi
Hala rahatlayamamışsın gelmiş süre soruyorsun
3 vakte kadar gelir, metin ol
3 ün 5 in hesabını da yapma bi kıyafet fazladan alsalar ne olacak eksik olsa ne olacak
Ev geçindireceksin sen, kıyafet dediğin devede kulak.

Kızlar anlam yüklemiyorum.. Sadece bekliyorum anlatabildim mi? Durumları olmasa beklemem ama herşeye durumları var yapabilirler. Bende istiyorum ki yapsınlar. Herkesin düşüncesi tabiki farklı. Ama saçma geliyor deyip karşındakinin düşüncesini önemsememek saçma değil midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…