- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Sana nişan çarşısı adı altında hediye aldılar mı giymen için elbise ayakkabı vs yani çıktınız mı çarşıya sen görmeden niye alıyo kiKv bir ara düğüne yakın vs bişeyler demişti. Yani dediğim gibi bişeyden kaçmadılar. Şuan baya bir hazırlık içinde ama bohça ne Zaman gelir diye tereddütte kaldım. Belki evime getirecekler. Çeyiz giderken.
biraz sabırbu arada benim bohça 13 yıldır gelemedi, gelir mi dersiniz?
Şimdi getirseler kullanacak mısın sanki aman boşverOnlar ne Zaman getirirse ben ondan sonra götürcem. Birde kötü olan ben baya hazırlık yaptım herşeyini aldım. Onları bekliyorum götürmek için. Önce götürürsem ayıp olur sanki hadi sizde getirin der gibi olur diye beklemedeyim
Senin bohça gümrüğe takılmış sanırım.dbu arada benim bohça 13 yıldır gelemedi, gelir mi dersiniz?
Hayır almadılar işte.. Sonra ben bişey desem açık gözlü olucam.Sana nişan çarşısı adı altında hediye aldılar mı giymen için elbise ayakkabı vs yani çıktınız mı çarşıya sen görmeden niye alıyo ki
Farzetki beğenmedin 8ay sonra nasıl değiştireceksin azcık düşüncesizlik sezdim
bir de adım sebatiye...ne acele ediyorsambiraz sabırbu ne acelecilik
bu arada benim bohça 13 yıldır gelemedi, gelir mi dersiniz?
Bence de dersen aç gözlü olursunHayır almadılar işte.. Sonra ben bişey desem açık gözlü olucam.
bir de olay çok karışıkmış, orasını anlamadımŞimdi getirseler kullanacak mısın sanki aman boşver
Bize gelen giden bakıyodu, şurası şöyle ama olsun burası iyi diyolardı. Hiç bakmadım bile
Birkaç patik vardı ooo çok koymuş demişlerdi onu hatırlıyorum. Çeyizime fazla fazla annem koymuştu zaten patik. Bende hediye ettim görümcem filan evlenirken hatta. Patik başörtü iç çamaşırı filan, bu kadar anlam yüklemeyin.
İşte kimisi de diyodu bohça mı almış hımm sandığa koymamışlar 'ben istemedim' dedim geçtim. Millet bir alem körüklemeye yer arıyorlar. Cidden sordular ben istemedim, boş yer kaplamasın dedim evde hemde boşa masraf bence.
Hadi Allah tamamına erdirsin.
konu sahibinin yüreğine indireceksinizahahha benimki de 14 senedir gelmedi
beklemekten başka çare yok gibi gözükmekte, bohça önemliahahha benimki de 14 senedir gelmedi
Arkadaşım evlenirken bilirsinki kendi fikrinle hareket edemiyosun annen halan teyzen hepsi üstüne gelir sor kızım nezaman geliyolar sor kızım napmışlar aman niye böyle yapmışlar hep kıza yüklenilir ailesi soruyo bence yazık hepimiz yaşadık bunları tabiki paçavraya kanmıyodur insanın beklediği karşı tarafın nekadar önemseyip üzerine düştüğüdür ki günümüzde malesef bu maddiyatla ölçülür oldu maneviyata değer vermediğimizdeniste desek isteyeceksin yani öyle mi??
lütfen mantıklı düşünün birkaç paçavrayı mı dert edinip konu açtınız!
Aynen çok şükür maaşım var hiçbişeylerine ihtiyacım yok. Ama insan bekliyor bir sorsunlar en azındanBence de dersen aç gözlü olursun
Al kendi kıyafetini, bunca yıldır aldığın gibi
aynen dediğiniz gibi aç gözlü olacaksınız. bohça nedir allah aşkına giyecek elbiseniz mi yok ayakkabu,ınız mı yok hadi hediye almak heyecanlıdır bir nevi hediye derimde beklentiye girip birde bunun derdsine düşmeye gerek var mı? ne zaman isterse getirir hadi bide getirmedi nedir yani.Hayır almadılar işte.. Sonra ben bişey desem açık gözlü olucam.
konu sahibinin yüreğine indireceksiniz
Bence baya baya dert edinmişsinAynen çok şükür maaşım var hiçbişeylerine ihtiyacım yok. Ama insan bekliyor bir sorsunlar en azından
beklemekten başka çare yok gibi gözükmekte, bohça önemli
rica ederim öyle iki don deyip küçümsemeyinvalla 14 sene öncede saçma geliyordu istemiyorum dedim hala da saçma geliyor..
iki dona bu kadar anlam yüklenilmesine de kafam basmıyor..
Seccade bilem varrica ederim öyle iki don deyip küçümsemeyinpatikte var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?