Karışık işler kızlar yardım!

Biz de nisan günü getirilir bohca. Yüzük takılır sonra da bayanlar hep birlikte bohcayi açıp bakarlar.

ben bu tarz adetlere karsiyim hatta tum adetlere karsiyim. boyle basit seyler yüzünden evlilik zorlasiyor. hem bana da getirdiler bi suru sey ama insan kendi almak secmek istiyor. mecburen.alinan şeyleri kullanmak.zorunda kalıyor insan

.
önemli olan huzur . mutluluk . 2patik 3havlu 5 yazma nedir ki .
Allah mutlu huzurlu bi yuva versin

Erkek tarafı nişandan 2 hafta sonra filan getirir 1 ayı bulmaz bence. Kız tarafı düğünden 2 hafta 1 ay önce filan götürür bohçayı

Benim bohçami söze geldiklerinde getirmişlerdi. Bizde 2 hafta sonra damat bohçası götürdük. Ama bu değişir. Düğüne yakın da getirilebilir. Eğer kayinvaliden bunu düşünmüşse yani getirecekse. Uygun göreceği bir zaman getirsin. Sıkıntı etme bence.

erkek kardeşim evlenecek inşallah nişan zamanı kız tarafı getirdi sanırım biz de düğüne yakın götürecekmişiz...

Amuda kalk :KK53:
Aman napcan kaynananın aldığı dantelli külotu erken görsen ne görmesen ne. Takılma böyle şeylere

Ben gidip herseyimi kendim begenmistim kaynanamda sağolsun hepsini aldı.

Nişandan 1 gün önce yada 2 gün önce geldi benim bohçam. Bana kalırsa da acelesi yok 5 aydır sandığının içinde bekliyor 6.ayinda giyicem insallah :KK53:
giyemedikten sonra ne zaman geldigininde pek şeyi yok bence :KK45:

Back
X