• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karışık karmakarışık oldum

????

Pardon konusahibi size gelince sanirsam o daha bosanmamis mesafe koymaniz iyi olmus ama neden hakaret ediyorsunuz ki? Eger gercekten bosanirsa busefer kapilari ona kapamis olmuyormusunuz, yani tabii bittiyse tam bitirsin karsiniza öyle ciksin ama bunun icin illaki hakaret gerekmezdi bence...:KK14:
çok yalvardı yapma uzaklaşma falan diye her akşam beni eve bırakmakta çok ısrar etti diye sert olmak zorundaydım

ben mi yanlış anladım pamuk,
ilk mesajında boşandı demiş o bey için,alt taraflarda,

şimdi adam evli mi değil mi?

bu bebek olayınıda sordum ona madem sevmiyordun neden bebek yaptın diye eşi korunuyorum diye kandırmış bunu bebek 4 aylık olunca söylemiş buna öyle dedi ama ben buna pek inanmadım sanırım bir erkek eşinin regl olup olmadığını bilmez mi ?
Aynen öyle bilir yani, eğer düzenli bir cinsellik hayatları var ise??

12 sene beklemiş. Boşansın gelsin biraz daha beklesin

kesinlikle katılıyorum, maden unutamadı ..bence konu sahibi mesafeyi korumaya devam etsin, yoksa arkadaşlarında dediği gibi yuva yıkan gözüyle bakılırsınız.. empati yapmak gerek, o bayanın yerinde olsanız, kucağınız bebeğinizle eşiniz sizi bırakıp eski aşkının yanına gitse.. ki zaten anlaşamıyorlar ise boşanırlar gibi, beyfendi sizi unutamadığınıda söylüyorsa birde.. diyeceğim o ki, birazda siz bekleyin..siz ali'yi etkileyecek bir şey yapmayın bence, herşey olacağına varsın ve öyle karar verin birde.. su akar yolunu bulur demişler..

eşinden yeni ayrılmış olması tehlikeli,anlattıklarında samimi olmayabilir şuan içinde bulunduğu durumun etkisiyle size böyle bir teklifle gelmiş olabilir.. kendinizi geri çekmeniz en azındn şimdilik en doğrusu gibi,zamana bırakın

anlaşamıyoruz diyor klişe laflar işte
Bence bekle cnm ya sen aklında bir sürü soru işareti şimdi..
Onları hallet ilk önce beyninde ondan sonra karar ver..
Erkekler boşlukta olabiliyor ve üstüne üstelik sizin bir geçmişiniz var onunla, tanıdığı birine geri dönmek istemesi çok normal.. Ama o ilk önce kendi hayatını düzene sokmak zorunda..

kesinlikle katılıyorum, maden unutamadı ..bence konu sahibi mesafeyi korumaya devam etsin, yoksa arkadaşlarında dediği gibi yuva yıkan gözüyle bakılırsınız.. empati yapmak gerek, o bayanın yerinde olsanız, kucağınız bebeğinizle eşiniz sizi bırakıp eski aşkının yanına gitse.. ki zaten anlaşamıyorlar ise boşanırlar gibi, beyfendi sizi unutamadığınıda söylüyorsa birde.. diyeceğim o ki, birazda siz bekleyin..siz ali'yi etkileyecek bir şey yapmayın bence, herşey olacağına varsın ve öyle karar verin birde.. su akar yolunu bulur demişler..
bende bu nedenle mesafe koydum o kadınında durumu kötü kucağında bebeğiyle dediğin gibi yazık

Şu eşi kandırmış olayı var ya.
Başka yalan bulsunlar artık şu erkekler..
Yapmayın etmeyin.
Önünüzü göremediğiniz bir maceraya atılmayın.
Ne biliyorsunuz gerçekleri..
Eğer küçücük bir ümit bile verseniz yuva yıkmanın vebalini almış olursunuz..
Eskiden de aşıktık yanlış evlilikler diye avutmayın kendinizi..

boşanmışlar ama aileleri barıştırmaya çalışıyormuş
Bosanmissa siz yuva yikan olmuyorsunuz ki, yani o bitirmis, tamam ortada cocuk varda, ozaman her cocuklu bosanmis olan kisilerle evlenilmez belki eski eslerine dönerler diye, cok mantiksiz... Eger o bi ihtimal görseydi tamamen koparmazdi bagini biraz zamana birakirdi ama belliki bitirmis ve bosanmis, yani belki barisirlar mantigiyla ilerlerseniz, siz bekar birini bulmaniz lazim, gerci ozamanda belki eski sevgilisine dönme ihtmali var, ayrica sizde belki eski kocaniza dönebilirsiniz falan filan... Sanirsam siz gercekten istemiyorsunuz bu adami...:ssz:

Yanii bulgaristanlı eski aşk olmuş oluyor benim için kanka :)
İlerde benimkiyle falan yolda yürürken düşünsene karşılaştığımızı :KK53::KK61:
hahaha insan bi an kızarıyor kalbin güm güm atıyor merhaba diyip elini uzattığında ise düşük volt ta elektrik çarpmış gibi oluyorsun :)

bu bebek olayınıda sordum ona madem sevmiyordun neden bebek yaptın diye eşi korunuyorum diye kandırmış bunu bebek 4 aylık olunca söylemiş buna öyle dedi ama ben buna pek inanmadım sanırım bir erkek eşinin regl olup olmadığını bilmez mi ?

Normal bir evlilikse tabiki bilir. Bana çok masum gelmedi bu ali. Oyüzden uzak durmakla çok iyi yapıyosun. Yarın bir gün seni öğrenseler kabak basında patlar ki aracılar varmıs herseyden önemlisi bir bebek var ortada. Dertsiz başına dert açma derim ben nacizane.

sonuç aynı ortada bebek var garip bir duygu kalbinle mantığın arasında sıkışıp kalıyorsun zor çok zor
Bak eğer onlar gerçekten karı koca anlaşamıyorlarsa ayrılmaları daha mantıklı zaten.
Bende boşandım ve iyiki boşanmısım diyorum, anlaşamıyoruz sonuçta...
Ama hayatını bi düzene soksun öyLe çıksın karşına..
Yoksa hala o eşinin nikahı altında seninle görüşmesi gerçekten sana vicdan azabı hissetmene sebep olur.
Sanki o yuva senin yüzünden yıkılıyormuş gibi olur..

Bosanmissa siz yuva yikan olmuyorsunuz ki, yani o bitirmis, tamam ortada cocuk varda, ozaman her cocuklu bosanmis olan kisilerle evlenilmez belki eski eslerine dönerler diye, cok mantiksiz... Eger o bi ihtimal görseydi tamamen koparmazdi bagini biraz zamana birakirdi ama belliki bitirmis ve bosanmis, yani belki barisirlar mantigiyla ilerlerseniz, siz bekar birini bulmaniz lazim, gerci ozamanda belki eski sevgilisine dönme ihtmali var, ayrica sizde belki eski kocaniza dönebilirsiniz falan filan... Sanirsam siz gercekten istemiyorsunuz bu adami...:KK14:
arada arabulucular olduğu için ben kendimi en azından bir süre geri çekme gereği duydum

Back
X