- 20 Ocak 2010
- 48.769
- 188.426
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi neriman1212
-
Ya birinizde dinen birşey yazmasa sinek kesicem14 yaş dinen bile normalki eskiden ve Hale'n mevcut bir sürü mutlu yuva var böyle ayrıca gençler maşallah önündekini genç kızlara sallamaktan hiç çekinmiyorlar.. böyle ahlaksız yaşıtımla olucama bana gözünden sakınan seven değer verenle olurum.
Yanlış anlamışsın.Kaçamam babamı bende sevmiyorum bu zamana kadar ailemize karşı hiç iyi şeyler yapmadı ama annem var abim var onlar işin içine girince kaçamam..
Bu bay mükemmel karısından neden ayrılmış?14 yaş dinen bile normalki eskiden ve Hale'n mevcut bir sürü mutlu yuva var böyle ayrıca gençler maşallah önündekini genç kızlara sallamaktan hiç çekinmiyorlar.. böyle ahlaksız yaşıtımla olucama bana gözünden sakınan seven değer verenle olurum.
Ona şunu derdim baba bir otur konuş bir tanımaya çalış sen bana bu seni üzer bunu bırak deseydi bırakırdım. Ama o bize bu hainliği yaptıÖyle dese tamam baba istemiyorsun madem ayrılırım der miydin?
Bu bay mükemmel aldatılmış eski eşi de kendide bana anlattı bizzat kendi.Bu bay mükemmel karısından neden ayrılmış?
kaç kaç kaç!
Aynen..Ya birinizde dinen birşey yazmasa sinek kesicem10 yıl sonra görürsün sen çıtırken, seven adamı
Arkadaşım dinen normal olduğunu veya olmadığını ispatlayabilirmisin yaş konusunda. Bazı değerler ahlakidir, örf adet veya denklik meselesidir. Nikah düşüyo olması sakınca olmamasını gerektirmiyo.14 yaş dinen bile normalki eskiden ve Hale'n mevcut bir sürü mutlu yuva var böyle ayrıca gençler maşallah önündekini genç kızlara sallamaktan hiç çekinmiyorlar.. böyle ahlaksız yaşıtımla olucama bana gözünden sakınan seven değer verenle olurum.
Aynen..
Ahlaki kurallar var. 70 yaşındaki adamın 20 yaşındakiyle nikah düşmesi demek sakınca yok demek midir. Bazı arkadaşlar okadar abartıyoki bu durumu ucundan yakalayınca çıkarlarına kullanıyo.
Arkadaşım dinen normal olduğunu veya olmadığını ispatlayabilirmisin yaş konusunda. Bazı değerler ahlakidir, örf adet veya denklik meselesidir. Nikah düşüyo olması sakınca olmamasını gerektirmiyo.
Bi aratsa aslında EŞİM VE ÇOCUĞU diye sürüsüyle konu çıkar. O aşk bacadan nasıl uçuveriyomuş anlar birazcık..Şimdi bize kızıyor hanımefendi adamın bir de çocuğu var konuları peş peşe gelir artık çok gördük burada pişman olanları gencecik hallerine yazık ediyorlar
Bu yaşıma kadar bir çok genç erkek tanıdım onlar kendilerini tanıttılar v.s ancak bundan gördüğüm değeri ilgiyi düşünceyi kimsede görmedim. Babam konusuna gelirsem ikna olmuyor babam benle konuştu ben 100 bin istedim diye 100 bin olcak diye biliyorum yok ben onu zorlamak için yapıyorum o yaşta kolay kolay kızımı alamaz diyor ama bu sevgilime inandırıcı gelmiyor bana sürekli babanın yüzünü görmek istemiyorum ben kızını satan bir adamla ne konuşucam diyor.
14 yaş dinen bile normalki eskiden ve Hale'n mevcut bir sürü mutlu yuva var böyle ayrıca gençler maşallah önündekini genç kızlara sallamaktan hiç çekinmiyorlar.. böyle ahlaksız yaşıtımla olucama bana gözünden sakınan seven değer verenle olurum.
Bu bay mükemmel aldatılmış eski eşi de kendide bana anlattı bizzat kendi.
Çocuk 10 yaşında ve annesinde bunun sorumluluğunu alabilirim ve babamın bana ve aileme hakaret ettiğinin farkındayım erkek tarafı da bunu yediremiyor zaten.Özrünüz kabahatinizden büyük. (Hem babanızın hem sizin)
Çocuğu olan birinin çocuğu olmayan biriyle evlenmesi hep bana yalnış gelmiştir.İstisnaları vardır mutlaka ama
illa sorun çıkıyor olmuyor.
Babanızın yaptığı aslında size hakaret.Ama siz bunun farkında bile değilsiniz.
Eminiz öyledir. Çocuklu yuvasını yıkmaya o kadın çok meraklıdır. Eski eşin de işi yok kocasını nasıl aldattığını yeni sevgilisine anlatmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?