Karışık mevzu

Ya birinizde dinen birşey yazmasa sinek kesicem 10 yıl sonra görürsün sen çıtırken, seven adamı

Kaçamam babamı bende sevmiyorum bu zamana kadar ailemize karşı hiç iyi şeyler yapmadı ama annem var abim var onlar işin içine girince kaçamam..
Yanlış anlamışsın.
O adama kaç değil, o adamdan kaç diyor arkadaş. Uzaklaş. Aman ha! Sakın ha! Anlamlarında :)

Her şerde bi hayır vardır. Babanın yaptığı iğrenç hareket belkide yapacağın yanlışı engellicektir.

Bu bay mükemmel karısından neden ayrılmış?

baban seni vermemek için o parayı ıstedi bence veremez vazgecer diye aslında sana iyilik yapıyor böyle bir adamla evlenme çok pişmman olursun onun çocuguna bu yasta ablalıkda annelikde yapamassın hep arada kalcaksın (bizde staj yapan bi erkek çocuk vardı 16 yasında annesi babası bosanmıs babası evlenmiş çocuk annesinde ama yazları babasına geliyormus yaz stajı oldugu için işyerinde kıyafet deiştiği için sırt cantası var bi gun morali bozuk agladı aglıycak ne oldu dedim konustuk uvey annem bana sırt cantanı kapının girişine bırakma odana koy demiş ne var bunda dedim o kim o ev hanımı babam calısıyo o ev babamın ne hakla bana laf söyler dedi)ne kadar basit bisey dimi kadında kötu birsey dememiş ama çocuk işte alınmıs daha örnekler çogaltılabilir çocuguna harcadıgı her sey para zaman sana batacak bide çocuk yuzunden eski eşiyle arada goruscek tabi butun bunları iyi dusun
diyceğim o ki canım ayrıl bu adamdan babanı bahane ederek hayırlı bir kısmetini bekle
yıllar sonra çok pişman olursun eline birsey geçmez

Ya birinizde dinen birşey yazmasa sinek kesicem 10 yıl sonra görürsün sen çıtırken, seven adamı
Aynen..

Ahlaki kurallar var. 70 yaşındaki adamın 20 yaşındakiyle nikah düşmesi demek sakınca yok demek midir. Bazı arkadaşlar okadar abartıyoki bu durumu ucundan yakalayınca çıkarlarına kullanıyo.
Arkadaşım dinen normal olduğunu veya olmadığını ispatlayabilirmisin yaş konusunda. Bazı değerler ahlakidir, örf adet veya denklik meselesidir. Nikah düşüyo olması sakınca olmamasını gerektirmiyo.

Şimdi bize kızıyor hanımefendi adamın bir de çocuğu var konuları peş peşe gelir artık çok gördük burada pişman olanları gencecik hallerine yazık ediyorlar

Şimdi bize kızıyor hanımefendi adamın bir de çocuğu var konuları peş peşe gelir artık çok gördük burada pişman olanları gencecik hallerine yazık ediyorlar
Bi aratsa aslında EŞİM VE ÇOCUĞU diye sürüsüyle konu çıkar. O aşk bacadan nasıl uçuveriyomuş anlar birazcık..

Evet baban kızını satma derdinde de, kendi çok mu parlak durumda sanki? Ergen çocuğuyla gözü açılmamış kız peşine düşmüş bir tip.

Sen kendinle yaşıt birine git bence bu adamı boşver.

Özrünüz kabahatinizden büyük
. (Hem babanızın hem sizin)

Çocuğu olan birinin çocuğu olmayan biriyle evlenmesi hep bana yalnış gelmiştir.İstisnaları vardır mutlaka ama

illa sorun çıkıyor olmuyor.

Babanızın yaptığı aslında size hakaret.Ama siz bunun farkında bile değilsiniz.

Sen kararını vermissin yapılan eleştirilere verilecek cevabın var. Niye bize soruyosun anlamadım. Babanın haksız olduğunu yanlış yaptığını duymak istiyorsun sadece. Hayat senin. Benim yorumumumda hoşuna gitmeyecek ama o adamla mutlu bir geleceğin maalesef olmayacak.

Arkadaşlar birinizde mantıklı birşey söylemeyecek mi 14 yaş oldu diye ikimizde ölmeyiz evlendik diye millette ölmez yani bizim kafalarımız uyuşuyor seviyoruzda uyumluyuz da e ben bayağı değerde görüyorum bunların hiç mi önemi yok

Çocuk 10 yaşında ve annesinde bunun sorumluluğunu alabilirim ve babamın bana ve aileme hakaret ettiğinin farkındayım erkek tarafı da bunu yediremiyor zaten.

Eminiz öyledir. Çocuklu yuvasını yıkmaya o kadın çok meraklıdır. Eski eşin de işi yok kocasını nasıl aldattığını yeni sevgilisine anlatmıştır.

İyide sorun sevgilisinin eski eşinden neden ayrıldığı değil ki.Siz neden buna takıldınız ?

Afedersin ama iki ucu b.klu çubuk dedikleri bu olsa gerek
Birincisi ne kavuşması canım ya senle arasında 14 yaş var ,ve onun çocuğuyla senin aranda 13 yaş ,hal böyleyken neredeyse onun çocuğuna nikahın düşmesi daha yakın tövbe tövbe;
O tarafı geçtim ,baban öküzmü satıyor ne parasıymış bu allah aşkına insan evladını nasıl 14 yaş büyük birine hem karşı çıkıp hemde para ister,allah ıslah etsin o babayı;
Para istemesin evlendirsinde demiyorum,şahsi fikrim bu evlilik yanlış olur para mevzusu olsa da olmasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…