Karışık mevzu

İyide sorun sevgilisinin eski eşinden neden ayrıldığı değil ki.Siz neden buna takıldınız ?

Sadece bu kızcağıza durumun aslında sandığı kadar mükemmel olmadığını göstermek istedim.

Çok değer gösteren adam = nerdeyse 40 yaşında, bu kızı saf bulmuş kandırıyor. Tabi dil döker bulmuşken.

Çok mükemmel erkekmiş = karısı neden terk etmiş bu kadar mükemmelse???

Kızcağız genç, saf. Üste de 10 yaşındaki çocuğa da bakarım ne var beni bu yüzden çekemiyorlar yazmış...başına durduk yere bela alacak bence.

Canım anladığım kadarıyla babadan değer görmemişsin, bu adamda o eksikliği dolduruyor,maalesef çıkardığım profil bu şu anda

Seven sevdiği icin herseye katlanir seni niye arada birakiyoki tamam babanin yapmis oldugu sacma bisey ama sen napabilirsin ki . Erkek arkadasinda bence boyle gormek istemiyorum demesin sonucta sen ailenden vazgecicek degilsin seni seviyosa kabul ediyosa babanin bu tavriyla ailenin bu haliyle kabul edip bazi seyleri gormezden gelmeli bence yoksa görmek istemiyorum diyip inat ederse bu is daha cok uzar

Tamam söylediklerinize katılıyorum.Kesinlikle hata yapıyor ve bunu bir gün anlayacak.Ama biz ne söylersek söyleyelim sevdiği adamdan asla vazgeçmeyecek,bunu da biliyoruz.Benim katılmadığım tek düşünceniz ilk evliliğindeki ayrılma sebebi.Ki konuyla ilgisi yok bence.

Alkah razı olsun ya bana yardımcı olucak bir şey yazdınız çok teşekkür ederim

Alkah razı olsun ya bana yardımcı olucak bir şey yazdınız çok teşekkür ederim
Demek istedigim bu yazdiklarimi erkek arkadasinixa soyleseniz kendi mantiginiza yatan sekilde o anlar durumunuzun karisikligini size ilgiliymis ya .babanizla gorusur israrci olur boyle diyen adamla ne konusicam gibicesine konusmaz.

Siz ilişkinizle ve sevdiğiniz kişi ile ilgili yorum ve fikir istemiyorsunuz.Zaten burda bin tanede hata yapıyorsun bu evliliği istemekle dese de siz ondan vazgeçmeyeceksiniz.O zaman şöyle diyeyim alternatifleriniz şöyle ;

- Babanızı ikna edip bu paradan vazgeçirmek
-Sevgilinizi bu parayı ödemeye ikna etmek ve evlenmek
-Kaçarak evlenmek
-Bu ilişkiden vazgeçmek

Başak bir seçeneğiniz yok maalesef

Evet ilk başta bende sizin gibi düşünüyordum bende cahil mantıksız biri değilim evet şuan öyle gözüküyorum ama bazen insanlar birbirlerine iyi gelirler yaralarını açıklarını birbirlerinde kapatırlar buda öyle oldu bende isterdim yaşıtım olsun şöyle gözleri olsu şu renk saçı olsun çok hayaller kurdum ama çektiğin ve deneyimlediğin acılar insanların niyetten ibaret olduğunu gösterir gerisi teferruat

Çocuk annesinde diye buna güvenemezsiniz.3 gün sonra al çocuğunu der, evlenir, Allah korusun ama ölür v.s.
dünyanın bin türlü hali var.

O çocuk sizin yanınızda büyüyecekmiş gibi düşünmeniz lazım.O çocuğun masrafı var, hastalığı var, var da var.

Öyle kolay değil.İnsan kendi evladına bile tahammül edemiyor bazen değil başkasının çocuğuna.

Siz takmışsınız 14 yaşa ama daha önemlisi çocuk.

E bu para meselesi eninde sonunda sizin önünüze ısıtılıp konacak.Versede vermesede.

Demek istedigim bu yazdiklarimi erkek arkadasinixa soyleseniz kendi mantiginiza yatan sekilde o anlar durumunuzun karisikligini size ilgiliymis ya .babanizla gorusur israrci olur boyle diyen adamla ne konusicam gibicesine konusmaz.
Onların aile yapısında kızlara bu şekilde değer biçilmiyor kıymet verildiği için neresinden tutsa ters geliyor ona en son konuştuk zaten dedi biraz zaman ver ben gereken herşeyi yapıcam dedi.

Onların aile yapısında kızlara bu şekilde değer biçilmiyor kıymet verildiği için neresinden tutsa ters geliyor ona en son konuştuk zaten dedi biraz zaman ver ben gereken herşeyi yapıcam dedi.
Allahisini rast getirsin hersey gönlüne göre olsun ozaman ne diyim .

Evlenmeyin bu insanla desem de dinlemeyeceksiniz ama lutfen rica ediyorum babanla bu sekilde konusmasina izin verme. Kizini satan bi adam ne demek ya terbiyesiz

Babanız, evlenmek istediğiniz kişi sizinle ayni yaşta olsa bile aynı parayı isteyecek miydi? Yani sizin oralarda standart bir başlık parası gibi bir şey mi bu istediği, yoksa madem küçücük kızı alıyorsun bir bedeli olsun diye yas farkından faydalanma çabası mi? Ya da babanız kesinlikle onay vermiyor ve vazgeçirmek için mi uydurdu bunu diyeceğim ama bu da düşük ihtimal gibi.

Bütün bunların dışında aşk, sevgi engel Tanımaz benim için yasi, durumu, konumu hiç önemli değil iki gönül birbirini gerçekten çok seviyorsa. İlerde sırf yası yaşına uygun diye evlendiğin birini öyle sevmeyebilirsin. Ama onu gerçekten her zorluğa katlanacak kadar seviyor musun bunların muhakemesi çok iyi yapmalısın. Aynı şekilde seviliyor musun. Yoksa dışarıdan bakınca 37 yaşındaki çoğu erkek 23 yaşındaki bir kızla evlenmek ister, erkek için bir sıkıntı yok gibi.

Zorluklara katlanacak taraf sensin. Eski eşi ile görüşecek, oğlu gelip gidecek belki bir gün tamamen sizinle yaşamak zorunda kalacak. Bunlar yaş farkı olmasa da önemli konular.

Üstüne bir de babanla ters düşmeleri var. Her şeyin yerine oturması için zamana ihtiyacınız var

Babamın bana sunduğu şeyler zorlamak için ve bizim düğün yapacak maddi durumda olmadığımız. Alırım para ama o kadar değil masraflar için alırım diyor.sevgilim herşeyi ben yapıcam diyor Onu da gurur yapıyor sözde kabul etmiyor benim anladığımda babam hem kuyruğum dik olsun hem cebimden para gitmesin mantığı ama para alırsa yine hem beni hem kendini rezil etmiş olucak.sevgilim keşke açıkça aracılar konuştu babamla veya ailesine ben vermek istemiyorum diyip bir kaç kere kapıya gelmelerini sağlasaydı sonra annem için analık hakkı diyip bilezik isteyebilir di bu tarz şartlar sunup hem benim değerimi artırıp hamde karşı tarafı zorlamış olurdu ama bunun yerine 100 binlira başlık istedi

Baban yokuşa sürmek için demiş onu.
İyi kötü baban o senin niye laf söyletiyorsun?
Ne denilse densin evleneceksin nasılsa.
Yaşa gör madem.

Herkes bu ise girerken senin gibi iyi niyetli ve umutlu dusunuyor fakat gercek farkli ve aci cikiyor. Illa bir musibet diyorsun yani... Peki ama o zaman en azindan evlendikten sonra, esim ve cocugu beni hizmetci gibi kullaniyor, kv-kp devamli laf sokuyor, esim baska cocuk istemiyor, esimin eski karisi vs.... icerikli konu acmasan olur mu? Insanlarin siniri bozuluyor. Bir de hukuki yonden ilk es ve cocuktan kaynaklanan beklemedigin kotu surprizlerle karsilasabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…