- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi neriman1212
-
Soyledim ama dinlemedi, 23 yasina kadar yasiti cok erkekle tanismis, su anki sevgilisi gibisini gormemis.Benim konumu oku 2 dakikada vazgeçersin merak etme, uçuruma doğru ilerliyorsun farkında değilsin
Soyledim ama dinlemedi, 23 yasina kadar yasiti cok erkekle tanismis, su anki sevgilisi gibisini gormemis.
Ona şunu derdim baba bir otur konuş bir tanımaya çalış sen bana bu seni üzer bunu bırak deseydi bırakırdım. Ama o bize bu hainliği yaptı
Canım duygularını anlıyorum ama senden 14 yaş büyük olması çok sıkıntı ve boşanmış onun bir çocuğu var ve ayriyeten ilerde o yaşlanacaksın genç kalacaksın o kıskançlık krizleri ne girecek yaş ne kadar büyük olursa araya kıskançlık o kadar fazla gider karar Etkilemek istemem ama bir kez daha düşün şahsen ben olsam evlenmem babana da sakın kötü yaklaşma ben babamı kaybedeli 30 gün oldu eğer şu an burada olsaydı ona hiç kimse için ve hiçbir şey için kızmadım lütfen mantıklı düşün kendine dikkat et hayatını çöpe atmaBenim sorum şu ; şuanda birlikte olduğum kişi benden 14 yaş büyük ve evlenmiş boşanmış bir tanede evladı var 10 yaşında ben 23 yaşımdayım bekarım ailem karşı çıktılar ama tanışmaya geldiler ve babam birlikte olduğum kişiden 100 bin tl istedi ve biz bu yüzden iki kere şiddetli kavga edip ayrıldık ve barıştık şuan sevgilim ve tarafı nefret ediyor babamdan görüşmek bile istemiyor ve biz bir türlü kavuşamıyoruz. Bana düşüncelerinizi doğru ve yanlış gördüklerinizi söylerseniz çok sevinirim..
Bu yaşıma kadar bir çok genç erkek tanıdım onlar kendilerini tanıttılar v.s ancak bundan gördüğüm değeri ilgiyi düşünceyi kimsede görmedim. Babam konusuna gelirsem ikna olmuyor babam benle konuştu ben 100 bin istedim diye 100 bin olcak diye biliyorum yok ben onu zorlamak için yapıyorum o yaşta kolay kolay kızımı alamaz diyor ama bu sevgilime inandırıcı gelmiyor bana sürekli babanın yüzünü görmek istemiyorum ben kızını satan bir adamla ne konuşucam diyor.
Kaçamam babamı bende sevmiyorum bu zamana kadar ailemize karşı hiç iyi şeyler yapmadı ama annem var abim var onlar işin içine girince kaçamam..
Adam az daha zorlasa kızın yaşında çocuğu olurmuş.Bu yaşima kadar derken? Maasallah cokta gencsin tabi seni isteyecek o kart ve cocuklu adam. Hicmi aklin yok senin ne acelen var hayirdir? Hadi hepsini gectim sevgilin denen erkek simdiden babanin yuzunu gormek istemiyomus oohooo boyle baslarsa zaten evlendiginde senin ailen fln kalmaz haberin olsun ha.
Sana kaç kaç kaç derken arkadas o sevgili denen adamdan kaç demek istemisti zaten cnm. Git o kart sevgiline kaç demedi.
Kacmaya hazirsin azcik gaz versek.
nasıl anlamadım? kaç derken ben adamdan kaçsın anlamında dedim100 bin sen milyar milyon sen bu parayi ne yaptin:)))
Bu ne gözünü seveyim, müzayede de satılan vazo musun sen?Babamın bana sunduğu şeyler zorlamak için ve bizim düğün yapacak maddi durumda olmadığımız. Alırım para ama o kadar değil masraflar için alırım diyor.sevgilim herşeyi ben yapıcam diyor Onu da gurur yapıyor sözde kabul etmiyor benim anladığımda babam hem kuyruğum dik olsun hem cebimden para gitmesin mantığı ama para alırsa yine hem beni hem kendini rezil etmiş olucak.sevgilim keşke açıkça aracılar konuştu babamla veya ailesine ben vermek istemiyorum diyip bir kaç kere kapıya gelmelerini sağlasaydı sonra annem için analık hakkı diyip bilezik isteyebilir di bu tarz şartlar sunup hem benim değerimi artırıp hamde karşı tarafı zorlamış olurdu ama bunun yerine 100 binlira başlık istedi
Bu ne gözünü seveyim, müzayede de satılan vazo musun sen?
Ne demek değerim artardı, kişinin önce kendisine saygısı olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?