Karışık mevzu

Soyledim ama dinlemedi, 23 yasina kadar yasiti cok erkekle tanismis, su anki sevgilisi gibisini gormemis.

Bu tip erkekler kendilerini kusursuz göstermeyi çok iyi başarıyorlar, köprüyü geçene kadar misali.. Daha yeni boşandım 1 ay oldu hayatının yanlışını yapacak ki umarım yapmaz

Baban o parayı başlık parası için değilde seni o adamla evlendirmemek için istemiş olmasın? Adamın o parayı cıkarıp veremeyeciğini bildiği için yani.

Bende 23 yaşındayım. Büyük konusmayayım ama annemi ve babamı bu şekilde zor durumda bırakıcak birini karsılarına getiripte evlenmek istiyorum diyemezdim.

Açıkçası ben bu adamı hiç güvenilir bulmadım. Neden biliyor musun? 37 yaşında olan insandan olgunluk beklersin ama o olgunluk yok. ''Kızını satan bir adamla ne görüşcem.'' diyen bir insan var karsında.
Sen gerçekten babanın o parayı seni verip para kazanmak için istediğine inanıyor musun? Ben inanmıyorum. Bu adam seni babana karsı dolduruyor.

Yol yakınken dön canım. Anneni babanı üzdüğüne değmez.

Ona şunu derdim baba bir otur konuş bir tanımaya çalış sen bana bu seni üzer bunu bırak deseydi bırakırdım. Ama o bize bu hainliği yaptı

Az önce yazdığım mesajda bu adam seni babana karşı dolduruyor demiştim. Sen babana hain diyecek duruma kadar gelmişsin zaten.

Geleceğini harcayanları gördükçe içim gidiyo ama elimden bir şey gelmiyor. Kafanı çok duvarlara vurcaksın. Allah yolunu açık etsin.

Çocukla arandaki yaş farkı adamla arandakinden daha az farkındasın dimi? Adamın gözünden sakındığından falan bahsetmişsinde, adam daha Allahtan belasını mı arasın bu koşullarında tabiki ağzına düşecek.

Yapma gözünü seveyim ya insan kendininkini doğurup büyütmeyi zor göze alıyor 23 yaşında..

yaş farkı var birde henüz tanimiyorsun ki ayni evde yasamadan bilemezsin kimseyi genceciksin ya ailendende olursan hiç iyi olmaz nefret ediyorsa seni gorusturmez kotu durum yasarsan geri de dönmeye de yüzun olmaz babanda çok hatalı ayrıca..

Bisey sorucam.
Su an sana " sorun varmi" diye sorsam bana " sorun babam, bizim kavusmamizi istemiyor" diyceksin.
Ama ben sana bu soruyu sormuyorum.
" sorun varmi" diye sordugumda aslinda yas farkini tarta bilirsin mesela. Ilerde sorun yaratirmi? Ne gibi sorunlar?
Cunku sen su an o kdr kavusma odaklisinki sizin iliskinizi/ sevgilinin kisiligini/ karakterini/yasini tartmiyosun.

Nasil biliyosun diye sor;cunku kendimden biliyorum. Zamaninda beni defalarca aldatan adamin sadakatini tartmayi ileriye atip " annem babam evlenmemize izin vermiyor" diye agliyordum.
Sacmaliyodum yani.
Neyseki Allahima bin sukur direkten dondum. Binlerce sukur...

Bi baska konu acan arkdasada belirttim bu konuyu. Sanada o yuzden sormak istiyorum.
Bana baba engelinizden degilde, sizin iliskinizden bahsedermsin az?

Canım duygularını anlıyorum ama senden 14 yaş büyük olması çok sıkıntı ve boşanmış onun bir çocuğu var ve ayriyeten ilerde o yaşlanacaksın genç kalacaksın o kıskançlık krizleri ne girecek yaş ne kadar büyük olursa araya kıskançlık o kadar fazla gider karar Etkilemek istemem ama bir kez daha düşün şahsen ben olsam evlenmem babana da sakın kötü yaklaşma ben babamı kaybedeli 30 gün oldu eğer şu an burada olsaydı ona hiç kimse için ve hiçbir şey için kızmadım lütfen mantıklı düşün kendine dikkat et hayatını çöpe atma

Bu yaşima kadar derken? Maasallah cokta gencsin tabi seni isteyecek o kart ve cocuklu adam. Hicmi aklin yok senin ne acelen var hayirdir? Hadi hepsini gectim sevgilin denen erkek simdiden babanin yuzunu gormek istemiyomus oohooo boyle baslarsa zaten evlendiginde senin ailen fln kalmaz haberin olsun ha.

Kaçamam babamı bende sevmiyorum bu zamana kadar ailemize karşı hiç iyi şeyler yapmadı ama annem var abim var onlar işin içine girince kaçamam..

Sana kaç kaç kaç derken arkadas o sevgili denen adamdan kaç demek istemisti zaten cnm. Git o kart sevgiline kaç demedi.
Kacmaya hazirsin azcik gaz versek.

Adam az daha zorlasa kızın yaşında çocuğu olurmuş. Bi ailede kaos çıkıyorsa demekki yolunda gitmeyen birşeyler var. 23 senede sığınacak liman aramak nedir yaaa daha gençsin sen bismillah.

Babaniz isi zorlastirmak icin yapmış bence.
Uzaklasin adamdan. Denklik olmayinca daha zor oluyor hersey.
Burada bir arkadas vardı. Adam sevgiliyken cocuk isterim elbette deyip evlenince de benim zaten çocuğum var deyip gecmisti. Kendi cocugunun hanimefendiye hakaret etmesine müsaade etmisti.
Aranizda cok fazla yas ve cok yasanmislik farki var. Daha ömrünün baharindasin.

23 yasinda dogru insan cikmaz insanin karsisina.
Valla ben evliligi 27 28 yaslarinda ancak dusundum. Simdi bakiyorum ne kadar acele ediyorsunuz.
Uni de evlenmeler, uni bitsin is olsun olmasin yaza dugunler, dogru insan cikmadi demeler...

Kendinize zaman verdiniz mi?
Evlendiniz diyelim cocuk yspacaksiniz cocuguyla Babasi arasinda ki yas farki ne olacak? Ooo bir suru soru var. Babana gelmedim bile

23 yaşındasın ve kendine göre birini bul bence kendi yaşına uygun şimdiden bu tarz problem varsa o evlilik çoook zor yürür.

Bu ne gözünü seveyim, müzayede de satılan vazo musun sen?
Ne demek değerim artardı, kişinin önce kendisine saygısı olmalı.

Bu ne gözünü seveyim, müzayede de satılan vazo musun sen?
Ne demek değerim artardı, kişinin önce kendisine saygısı olmalı.
Ben şoktayım ilişki başlıbaşına olay aile fertlerinin mantığı akıllara zarar. Kişi kendine neyi yakıştırıyorsa o hayatı yaşar. Ne desek boş...

23 yaşında ne yapacaksınız yanınızda baba gibi adamı ?
ne yakışıklı çocuklar var kendi yaşıtınızı bulsanız su gibi gençler akıp gitseniz... ne gerek var bunlara ?
sakın aşktan sevgiden bahsetmeyin, biz de sevdik aşık olduk ama öyle filmlerdeki gibi değil hayat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…