- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi eSmerimSin
Konuyu bölüyorum ama nasıl yaa çok merak ettim şimdiİtiraf ediyorum kocamın eski sevgilisyle kankayımiyi kadın ama napayım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu bölüyorum ama nasıl yaa çok merak ettim şimdiİtiraf ediyorum kocamın eski sevgilisyle kankayımiyi kadın ama napayım
![]()
Siz daha öncede konu açmıştınız hatırladım, sevgiliniz eski sevgilisinin çocuklarını da takip ediyordu. Belki ayıp olmasın koca koca insanlar diye takipten çıkmamıştır.
Yani bana anormal gelmedi, bir de önceden de tanışıyor demişsiniz eğer yanlış anlamadıysam. ilişki bitti diye milletle kanlı bıçaklı olacak hali yok ya. E eğer takip ediyorsam attığı fotoğrafı da beğenirim çok da önemli bir şey değil ama başka üye de yazmış önemli olan sizin ne hissettiğiniz bu ilişkiyle alakalı ne hissediyorsunuz? Geçmişi unutup unutamadığını, takip etme niyetinin ne olduğunu en iyi siz sezersiniz.hadi takipten cikmadi anladim da yorumlasma, foto, video begenme ne alaka..madem muhatap olma demi..?? normalmi sence
Tanismisliklari oncedense gorusebilirler,herkes her gorustugu insanin hesabini vermek zorunda degil
Yani bana anormal gelmedi, bir de önceden de tanışıyor demişsiniz eğer yanlış anlamadıysam. ilişki bitti diye milletle kanlı bıçaklı olacak hali yok ya. E eğer takip ediyorsam attığı fotoğrafı da beğenirim çok da önemli bir şey değil ama başka üye de yazmış önemli olan sizin ne hissettiğiniz bu ilişkiyle alakalı ne hissediyorsunuz? Geçmişi unutup unutamadığını, takip etme niyetinin ne olduğunu en iyi siz sezersiniz.
Aynı pencereden bakmıyorsunuz, sizi rahatsız eden şeyleri önemsememesi, sizin de onun yaptıklarından rahatsız olmanız ilişki için iyi değil bence. Ama en doğrusunu siz bilirsiniz kendiniz için, hayırlısı olsun.evet sorun tamda bu, gecmisi unutamadigini düsünüyorum malesef..ve bu durumun beni rahatsiz ettigini artik biliyor ama benim takintili oldugumu düsünüyor.. bitirmek sanirim en hayirlisi iki taraf icinde
Soyledigin sey islerine gelmeyince erkekler zaten hemen takintili, ruh hastasi diye damgalarlar insanibaska hic bi sorunumuzu yoktu ki, huzurum derdi bana simdi de takintili oldum
Kocamla tanıştım, arkadaş olduk. Sonra arkadaş grubuna girdim eski sevgilisi de o gruptaydı, onunla da arkadaş oldum doğal olarak. Sonraaa aradan aylar yıllar geçti biz sevgili olduk. O arkadaş grubu olduğu gibi kaldı, dağılmadı. Evlendik barklandık çoluk çocuk falan sürüp gidiyor öyleKonuyu bölüyorum ama nasıl yaa çok merak ettim şimdi![]()
Yeni bir sayfayi sevgiliniz sizinle aciyor ama. Eski sevgilisiyle gorusse tamam haklisiniz derim ama oncesinde tanisiklik olan akrabalari ile gorunce selamlasmak,internette takiplesmek vs cok optimum normal seylerhesabini vermek zorunda degil tabi ama yeni bir sayfa aciliyorsa, eskide kalmanin manasi nedir? gerek varmi anlamiyorum sadece
Soyledigin sey islerine gelmeyince erkekler zaten hemen takintili, ruh hastasi diye damgalarlar insani
Tam benim dusunduklerimi cok guzel ozetlemissiniz.Ben bu kadar guzel ifade edemezdim.Bence normal, çocuklar için de konu açmıştınız, o da normal gelmişti. Yani 5 sene çıktığım birinin ailesiyle kanka olduysam, çocuklarına ablalık yaptıysam onlardan kopmaya gerek duymam. Ama ben zaten eski sevgilileriyle arkadaş kalan, görüşen biriyim. Ama hiçbirine karşı hissim, yeniden bir araya gelme isteğim, umudum yok.Sizin manita da bu kafadaysa normal, hisler besliyor veya beslemiyor diyemeyiz. Mesela siz aynısını yapsanız size kızar mı? Kızmayacaksa, bu onun için normal demek. Ama mesela size kızacaksa ve kendisi görüşüyorsa orada bir sorun vardır bence.
Ama hayat görüşü bu olmadığı halde hala umudunu koruduğu, hisler beslediği için de görüşmeye devam ediyor olamaz mı? Olabilir tabi. Biz şimdi adamı tanımıyoruz, sizin ilişkinizi bilmiyoruz. Bu yüzden adam ne niyetle görüşüyor bunu bilemeyiz. Burada sizin hisleriniz de önemli. Sezgileriniz "bu adam eksini unutamamış" diyorsa bence kadın hisseder. Biraz gözlemleyin, baktınız çok rahatsız ediyor sizi bu durumlar yol verin gitsin derim.