- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
Offf bol sirke ve sarımsak kokusu aldım resmen yaaa:sinifsinif:
Anacığım çok yapardı bizde yardım ederdek..
Çok güzel görünüyorlar canım,ellerine sağlıka.s.
Nazlıcım avucunu yala meleğim,alttan alttan bakıyon aman hee hamişsin bir tarafın şişmesin:1hug:
Ellerine sağlık canım.Ben birşey sormak istiyorum suyu kaynatıyorsun değilmi?Birde üzerini geçecek kadarmı su koyuyorsun.Kayınvalidem çok güzel yapar turşuyu ve ablam ben birkaç kez denedim güzel oldu ama minik minik kavanozlara sadece biber yada salatalıktı mesela:)
Offf bol sirke ve sarımsak kokusu aldım resmen yaaa:sinifsinif:
Anacığım çok yapardı bizde yardım ederdek..
Çok güzel görünüyorlar canım,ellerine sağlıka.s.
Nazlıcım avucunu yala meleğim,alttan alttan bakıyon aman hee hamişsin bir tarafın şişmesin:1hug:
Ellerine sağlık canım.Ben birşey sormak istiyorum suyu kaynatıyorsun değilmi?Birde üzerini geçecek kadarmı su koyuyorsun.Kayınvalidem çok güzel yapar turşuyu ve ablam ben birkaç kez denedim güzel oldu ama minik minik kavanozlara sadece biber yada salatalıktı mesela:)
Güller diyarımdan önce ben cevap vereyim şekerim,annem suyunu soğuk katardı bidenem.Ama güller diyarım tabiki cevap hakkı senindir bidenem:kedi:
Ya bende yaz turŞusu yapayım dedİm ramazanda dayerız dıye kıŞlık tursualrımz bıttı cunku
yaptım guzeloldu ama sİrkesını Çok koymuusm napsamkı ablaya fıkır verırmısn bana
yengosum pirlantam
o güzel ellerin dert görmesin
tursularimiz meshurdur
teyzemin senin annemin
offffffffffffffff
yasadik yinezemuszemus
Bırazdaha turŞuluk alsamda ayırsammıkı baŞka kavanoza acaba.
DİĞerıne sadece su katarımartık Çunku sırkeden yenmıyor Çok agırbİ sırke olmuŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?