- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
Bu ne sımdı yaaaaaa mafoldumben
Ben tursu felan yapamam kı mafoldumben
Ahhh ah gulum yıne ıs cıkardın basıma :umursamaz:
İş cıkısı ıstıkamet annem zemuszemus
Acılen bırde tursu ıle ıyı gıden bı yemek dusunmem lazım hem pratık hemde hızlı pişen fisfisfis
Ohooo nerden bakdım da tıkladım bu sayfayı yaaaa
Ellerıne saglık canım benım alkisalkisalkis
Yıyecek olanlarada afıyet olsun cokacimcoook
Bızı dusunmeyın bız kk olarak bakarız buradan avcumuzu yalarız gecer :dilcikar:
ah canim kiyamam:teselli: bak hemen atla gel ozamanopuyorumnanaktan
seneye ben gelirken sana bir kavanoz getireyim zaten yol üstü gecerken birakirim nolcekyerimseniben
kiz madem anneciginde yapiyo git anneciginden bir kavanoz kap gel etti iki kavanoz:jeyyar:
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan:asigim:
aynen annemin yaptığı gibi olmuş..
ellerinize kollarınıza sağlık:)
huzurla afiyetle yiyin inşallah..
hamart arkadasimizin hamarat yengesi maslalah cnaim cok güzel olmus elelrinize saglik bayailirim tursuya bi oturmada kendi yaptigim olsun hazir olsun bi kavaonoz yerim..
ama bisi diecem cnaim ya kirmizi domates nasil oluyor tursuda tadi güzel olmaz diye düsünyorum bende yapiom annemde yapiyor tam olmamis cagala domates diyoruz biz ondna yapiyoruz harika oluyor kitir kitir oluyor cok hos oluyor ama kirmizi domates nasil olur bilmem saol paylasimin icin,
Aaa seneye asla ısımı sansa bırakmayacagım.lmaz:Sen tatıl lafı etmeye basladıgın anda acık adres telefon numarası ne var ne yoksa verecegım.Nasıl uzuldum burnumun dıbıne kadar gel goremeden gerı gıt :gitme:Ama onumuzdekı yıl Allah ızın verırde ölmez sağ kalırsak ınsallah goruselım canım tursu bahane olsun sen gel yeter beeee :1hug:
güllerdiyari)ablacım tarifin çok anlaşılır,o kadar tarif aradım bu kadar güzel birtek senin verdiğin tarifler.ellerine sağlık.her sene turşumuzu kayınvalidem yapar.bu sene ben yapayım zahmet olmasın dedim.bakalım becerebilecekmiyim ayıptır söylemesi çok acemiyimde::kedi:sana birşey soracağım ablacım ben közlenmiş biber turşusu yapmak istiyorum.tariflerde tuz miktarı net değil,birde kaya tuzumu yoksa normal tuzmu anlayamadım.bilgin varsa yardımcı olurmusun.şimdiden teşekkürler.
canim ya tursu tarifini görünce cok sevindim
coktan beri tursu tarifi ariyordum
bunun icine yesil fasulye de koysak olurmu
massallah cok marifetlisin
ya ablam yavaş yavaş mevsimi geldi turşunun bende yarın kaplarımı hazırlayayım...kışın evde olmayınca insan sinir oluyo...biz ilaveten limon suyu koyarız....
ellerinize sağlık...
ellerine saglik tursu delisiyim cok canim cekti..cokacimcoook
bende deneyeyimm hic tursu deneyimim yokkkhihoyyyt
offffff offffffffff bayılırım turşuya. hele bide bol acılıysa.
ellerine sağlık ablacım.
tatlim tabiki kendin yapman en güzeli canim yapa yapa ögrenirsineminim cok güzel yaparsinyerimseniben. közlenmis biber tursusu hic yapmadim ama yapan arkadaslarim var senin icin bilgi almaya calisirim kusura bakma hic yapmadigim icin yardimci olamayacam:kedi:
ben tursulara normal tuz kullaniyorum hic kaya tuzu kullanmadim.
bu güzel yorumun icin tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.
Cevabın için çok teşekkür ederim ablacım.a.s.normal tuzlamı yapıyorsun.peki malzeme erimiyormu zamanla?eminim çok güzel oluyordur tekrar ellerine sağlık.benim için öğrenirsen çok sevinirim,biberimi közledim tam bilgi bulamadım bekliyor dolapta.bu seferkini buzlığa atayımda,diğer közledilklerimi turşu yaparım.çok öptüm:1hug:
bana bi tabak dolusu gonderirmisin,dayanamiycam artik,,,,
bide sormak istegigim ben nohutlu hic yemedimde,onceden hasliyoruz heralde dime,,,
kaynanam yapmis 2 buyuk kavonoz getirdi,sagolsun,gunlerdir yiyiyorum,sabahtan beri aklim tursuda fakat birazdan gidecegim icin kokarim diye yiyemiyorum,bide ustune bunu gorunce fenalik geciricem,,,ellerine saglik anim,bereketli olsun sofran=)
canim tabiki olur ben almayi unutmusum ondan koymadim
yesil fasulye, karnibahar, lahana ne istersen hem daha güzel olur,
ama hasulyeyi cok deyil birkac dakika kaynar suyun icne koyup aliyorum cokta lezzetli oluryerimseniben
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?