- Konu Sahibi gullerdiyari
-
tarlim resimde harika görünüyocokacimcoook
eminim cok güzel olacak bende her yapisimda nasil olacak diye meraktan catlarim olana kadarCADIARZU
ev tursusunun herzaman yeri ayridir alisinca insan o tadi ariyor.
resimde ekledigin icin cok tesekkür ederim tatlimŞeniz
afiyetle yiyin insallah sofranizda bol bereketli olsun insallah:Saruboceq:
ellerine emeciklerine saglikopuyorumnanaktana.s.
yıllardır turşu yapıyorum ama hep çöpe gidiyordu hiç güzel olmuyordu bu sene bu tarifin aynısını yaptım harika oldularcokacimcoooktarif için tekrar tekrar teşekkürler canım hemen not aldım hep bu tariften yapıcamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çok teşekkür ediyorum canım güzel sözlerin için kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle katılıyorum hazır turşuları hiç sevmiyoruz biz de
Girip çıkıp bakıyorum kilere laelaelaelaelae ilk kez yaptım ya hava atıyorum eşime zemuszemus
Yok canim estafurullah neden sacma olsun bende merak etmistim ne ise yarar diye annemde koyardi arkadaslardanda duymustum bu nohutlar eksitmesi icinmis zaten cok deyil 7 -8 tane koyuluyoropuyorumnanaktanGüllerdiyarcim sorum belki biraz sacma olucak:kedi: ama tarifinde nohuttan bahsetmissinya, bu nohutlar tam olarak ne ise yariyor??boshayallersmile
tursu tarifin gercekten cok güzel canim gecen seneden beri bu tarifi kullaniyorum ve tursularim cok lezzetli oluyor yalniz merak ettigim tursuya hangi sirkeyi kullaniyorsun elma sirkesimi yoksa üzüm sirkesimi simdiden tesekkürler canim
ayyyyy canım nasılda turşu çekiyooo sempatiksalakcinni
annecimde bana kurmuş yeşil domatesden turşu pek bi severimm
bende beyaz lahana alıp denemyi düşünüyorum ama kararsızım becerebilirmiyim diye :gitme:
merhaba arkadaslar bende tursu malzemelerimi aldım yapmak istiyorum fakat bi sorum olacaktı bu tarifte tursu suyunu hazırlarken yemeklik tuz mu koyuyorsunuz iri tursuluk tuz mu:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?