karışıklardayım resmen :/

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
daha önce de buraya bu konu için ko açmıştım bu konu için.birisi var aslında ne hissetiğimi bile bilmiyorum ona karşı ama konşurken mutlu olduğum ve heyecandan ne yapacağımı bilemedim bir hal aldığım kesin resmen şapşallaşıyorum karşısında onun bana karşı birşey hissedip hissetmediğini bilmiyorum ama khretsin hiç açık bir yapım da yok ki gidip sorayım herkes böyle yapmamı öneriyor ama konşurken çok samimi sıcak hayatım konusunda da sürekli meraklı yani sorular yöneltiyor felan.. ama bir taraftan da çok korkuyorum yani onun bana karşı hisleri yoksa ve ben kendimi ona bağlar da karşılık bulamaz ve mutsuz olursam diye çünkü hayatımdan böyle bir durum geçti ne kadar kötü bir durum çok iyi biliyorum. resmen karışıklardayım kafam allak bullak offff

seni çok iyi anlıyorum,bende aynı durumdayım.başkasına git konuş derim ama kendim bunu yapamıyorum.elim telefonda ama aramaya bile çekiniyorummm

seni çok iyi anlıyorum,bende aynı durumdayım.başkasına git konuş derim ama kendim bunu yapamıyorum.elim telefonda ama aramaya bile çekiniyorummm

aynen canım ben de öyleyim nette konuşacağımız zaman bile aklıma bir sürü şey geliyor heyecan yapıyorum yazamıyorum zar zor yazıyorum konuşmayı gerçekten yapamam keşke ypabilsem ama işte kaldıramam bunu sonucu kötü olursa :/

arasam konuşuruz buna şüphem yok.ama arkadaş olarak bu kadar merak etmem normal değil.sorsa cevap veremem

ayy inanırmısın aynı düşünceler de ben de hakim ya cidden aynı durumları yaşıyoruz seninle inşallah sonu güzel olur

:) desene tercüman oluyoruz birbirimize. çalan her telefona o diye gidiyorummm ama o değil.. ahh sihirli bir gücüm olsaydı da onun düşücelerini öğrenebilseydim

:) desene tercüman oluyoruz birbirimize. çalan her telefona o diye gidiyorummm ama o değil.. ahh sihirli bir gücüm olsaydı da onun düşücelerini öğrenebilseydim

aynen tercüman oluyoruz birbirimize :) aynen ya bir sihirli gücümün olmasını ve neler düşünüyor öğrenebilmeyi çok ama çok isterdim ben de ama yok malesef :/

facede paylaştığı son söz elimi kolumu bağlıyor canım.. en son aynı masada oturduğumuzun gecesine "ben masalın çirkin kurbağası,sen önce beni öpmeyi öğren" yazmış.kolpanın düş yakamdan şarkısından alıntı bu söz. üzerime alındığım ben.sonra o bi kaç gün görünmedi nette fln.msj attm,karşılığında aradı.sonrasında ondan da ses çıkmadı bende arayamadım

anladım canım ister istemez ikilemde kaldın sen de aramak istiyorsun ama arayamıyorsun. peki canım ne kadar süre oldu konuşmayalı çok oldu mu ?

cidden bu kadar olur.. sözü üzerime alınmakta haklı mıyım sence??

ben de sen gibiyim ya güzel veya kötü birşey yazınca diek sanki bana hitapmış gibi kendime alınıyorum doğrusu o yüzden şimdi sana ne desem yanlış olur bence. ama alınma yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…