etmez mi ya.. çok sevindim bizde görüştük bugün,biraz zorunlu tesadüf sonucu 1,5 saat aynı araçta yolculuk yaptık :) ama ben yazdığım olaydan sonra soğuduğumu fark ettim
soğuğum ama arada sırada da olsa görüşüyoruz canım.. dün gece görüştük,laf arasında arkadaşlarımın söylediğini ona anlattım.olayla ilgili yorum yaptı.. öyle devam ediyoruz işte.. sen de ne var ne yok??
ben bugün umudumu kestim artık canım.. adam 1 haftadır köyde,neti yok diye bi bahaneyle ben aramştım.bugün geldi neredeyse 7 saattir karşılıklı online durumdayız fakat slm bile demedi
konuştuk da normal arkadaşlarımla daha çok konuşuyorumnasılsın iyi misin den ibaret
haklısın canım.. elden bişey gelmiyo
sağol canımm.. vardır bir hayrı
peki bi arkadaşından yardım alsan yani senin yerine gidip senin hissettiklerini açıklasa.. sonra sen neden gelip bana söylemedin derse sende de ki; Senin yüzüne bakamayacak kadar çok seviyorum hele ki bunu demek için bir de karşına geçecem öyle mi?Şimdi biliyorsun ve benim nasıl bi durumda olduğumu anlayabilirsin. Eğer sana karşı bi kusur işlediysem affet dersin ve gidersin.. sonra bu seninle konuşmak ister çünkü sen açık bi kapı bırakıyosun onunda aralamasını sağlamalısın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?