karışıklardayım resmen :/

etmez mi ya.. çok sevindim bizde görüştük bugün,biraz zorunlu tesadüf sonucu 1,5 saat aynı araçta yolculuk yaptık :) ama ben yazdığım olaydan sonra soğuduğumu fark ettim

etmez mi ya.. çok sevindim bizde görüştük bugün,biraz zorunlu tesadüf sonucu 1,5 saat aynı araçta yolculuk yaptık :) ama ben yazdığım olaydan sonra soğuduğumu fark ettim

yazını yeni görüyorum ben nasıl oldu da gözümden kaçtı anlamadım bile sayfa kapanınca göremedim heralde. neyse canım konuştunuz o zaman siz de yolculuk esnasında soğudun mu yani peki şu an ansıl hale aynı mı düşüncelerin ?

soğuğum ama arada sırada da olsa görüşüyoruz canım.. dün gece görüştük,laf arasında arkadaşlarımın söylediğini ona anlattım.olayla ilgili yorum yaptı.. öyle devam ediyoruz işte.. sen de ne var ne yok??

hakkında hayırlısı canım en azından konuşuyormuşsunuz ne güzel bakalım ne olacak gidişatı. ben de işte sana bahsettiğimden sonra 4 5 defa felan konuştuk güzel gidiyor bence konuşmalar ama işte duyguları ne yönde bilemiyorum tabi zaman ne gösterecek bakalım ama şimdilik yani bir belirti de olmasa mutluyum yani :)

ben bugün umudumu kestim artık canım.. adam 1 haftadır köyde,neti yok diye bi bahaneyle ben aramştım.bugün geldi neredeyse 7 saattir karşılıklı online durumdayız fakat slm bile demedi

ben bugün umudumu kestim artık canım.. adam 1 haftadır köyde,neti yok diye bi bahaneyle ben aramştım.bugün geldi neredeyse 7 saattir karşılıklı online durumdayız fakat slm bile demedi

hadi ya bu kötüymüş :/ moralini bozma hayırlısı canım ya

amin canım da ben geleceği saati sayarken onun umru bile değil.. sonunda slm verdi ama arkasından konuşmuyoruz yani.. havadan sudan bir iki muhabbet o kadar

zaten azcık umrunda olsa güzel başlangıçlar olacak yaa. neyse yine de biraz konuşmuşsunuz iyi kötü

ben bugün direksiyon eğitimine gittim,bunu biliyor.ileride bi yerlere gezmeye gidecek olursak,araba kiralarız,boş bi yerlerde sen de kullanırsın dedi.. ne yapıyo bu ya?? kafam karıştı benim yaaaaaaaa

aslında güzel bir durum ya bu ben sevindim senin adına. erkekleri malesef çözmek çok zor hele ki ruh hallerini o daha da zor..

Allah emi ya :) olsun kötü düşünme belki kafası yerindedir ya da şöyle iyi tarafından düşün içince kafası gidince bastırdığı tüm duyguları döktü

peki bi arkadaşından yardım alsan yani senin yerine gidip senin hissettiklerini açıklasa.. sonra sen neden gelip bana söylemedin derse sende de ki; Senin yüzüne bakamayacak kadar çok seviyorum hele ki bunu demek için bir de karşına geçecem öyle mi?Şimdi biliyorsun ve benim nasıl bi durumda olduğumu anlayabilirsin. Eğer sana karşı bi kusur işlediysem affet dersin ve gidersin.. sonra bu seninle konuşmak ister çünkü sen açık bi kapı bırakıyosun onunda aralamasını sağlamalısın tatlım

cidden güzel bir yöntem,fikir,akıl vermişsin canım teşekkür ederim :) ama ortak arkadaşalrımızdan hiçbiri bilmiyor ben hiçbirine söylemedim çünkü sadece benim etrafımdan yani onunla bağlantısı olmayan kişiler biliyor bu durumu ben ciddi anlamda çok utangaö bir insanım hiçbir yolu beceremem yani o beni bilmesi onda birşey varsa o gelsin söylesin istiyorum tabi mümkün mü bilmiyorum ama şu anda hafta da 2 3 defa konuşuyoruz şu an bu yetiyor ama tabi ciddi anlam da birşeyler olsun çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…