karışıklardayım resmen :/

arayacak olsa şimdiye arardı diye düşünüyorum.bugün 4.gün.. seninkini bilmem de benimki şu an köyde tek başına,aramak isteseydi şimdiye çoktan arardı ya

arayacak olsa şimdiye arardı diye düşünüyorum.bugün 4.gün.. seninkini bilmem de benimki şu an köyde tek başına,aramak isteseydi şimdiye çoktan arardı ya

hadi ya :/ ben de daha henüz tel numarası yok bile nete girince işte görüyorum o zaman da yazsın diye bekliyorum ama o da ortalıkta görünmüyor malesef henüz :/ inşallah arar seni bir gelişme olursa haber et bana da olur mu

haber veririm mutlaka da sanırım ben arıycam ya dayanamıyorum.çok merak ediyorum onu,hasta falan olmasın diye de sürekli dua ediyorum

evet bu kız dayanamaz ve arar.. hatlardan kaynaklanan sorun yüzünden çok net konuşamasak da sesini duymuş oldum.. akşama görüşürüz tekrar deyip kapattık telefonu..

evet bu kız dayanamaz ve arar.. hatlardan kaynaklanan sorun yüzünden çok net konuşamasak da sesini duymuş oldum.. akşama görüşürüz tekrar deyip kapattık telefonu..

konuştunuz demek sesini duymak bile eminim iyi gelmiştir mutlu etmiştir seni :) akşama tekrar konuşacak olmanız da ayrı güzel bir haber bence :)

güzel olsa ne yazar.. bu saat oldu aramadı.bide bu akşam bi arkadaşım geldi onunla konuştuk,bi dönem ona da asıldığını anlattı.çok moralim bozulduu

güzel olsa ne yazar.. bu saat oldu aramadı.bide bu akşam bi arkadaşım geldi onunla konuştuk,bi dönem ona da asıldığını anlattı.çok moralim bozulduu

aramadı demek ya off buna üzüldüm cidden moralini bozma ama sen ben de de durumlar aynı halen yok yani canım arkadaşınada mı asılmış gerçekten yaa

evet asılmış,arkadaşın yanında üzülmedim dedim ama cidden çok moralim bozuldu..

yanlış anlamassan birşey soracağım belki ne bileyim çok samimi olmadığın bir arkadaşınsa hani ona karşı da boş değilse böyle demiş oalbilir mi sence ?

benden güzel haber yok canım,senden iyi haberler bekliyorumm

keşke olsa da söyleyebilsem ama bende de değişik durum yok malesef olsa hemen anlatırdım olursa anlatırız ama biribirimize en yakın zamanda güzel haberler alalım birbirimizden inşallah

bugün konuştuk canım sana da haber vereyim dedim ilk o konuştu hatta bu bile beni çok mutlu etti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…