- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
- 358
2.el işte
2.el koca istemiyorum
Onlar nasıl bakire kız istiyorsa!!
Onun gibi düşün
Evleneceginiz kisinin sirf daha onceden evlenmedi diye ikinci el olmadigindan nasil emin olacaksiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.el işte
2.el koca istemiyorum
Onun gibi düşün
2. el defolu mal mı? Ayıp bile az kalır şu çirkin lafın karşısında.
Adamin sizin için ayrıldığına nasıl kanaata getirdiniz? Belki de zaten sorunlu bir evliliği vardı, zaten normal biri olsa sizinle ilişki yaşayacak boyuta gelmezdi.
İstemiyorsanız görüsmezsiniz, zorla birşey olacak değil ya.
En azından evli olmasın. Çok itici geliyorEvleneceginiz kisinin sirf daha onceden evlenmedi diye ikinci el olmadigindan nasil emin olacaksiniz?
2.el işte
2.el koca istemiyorum
Onun gibi düşün
Onların bakire kız istemelerini doğru buluyor musunuz? Yanlış, örnek alınmaz. İkinci evliliğimi yaptım bu şekilde değerlendirmeniz gerçekten incitici. Bunun konunuzla çok ilgisi yok ama yine de büyük konuşmayın. O kişiyle evlilik düşünmeyin yine de ama bazen istemediğimiz şeyler başımıza gelebiliyor.2.el işte
2.el koca istemiyorum
Onun gibi düşün
Sen kullanılmamış bir mal mısın bu durumda?2.el defolu malsın yani.
Bu söyleminiz çok çirkin! Nasıl olur da burada boşanmış kadın arkadaşlarımızı inciteceğinizi düşünmeden böyle konuşursunuz! Ben insanın söylediklerinin kaderini çizdiğine inanırım,insanları sözlerinizle böyle incitirseniz inanın bana hayat sizi fena incitir! Böyle konuşmuşsunuz dua edin de siz evlendiğinizde boşanmak zorunda kalmayın! Kimse size bu "defolu" lafını hatırlatmasın sonra!2.el işte
2.el koca istemiyorum
Onun gibi düşün
Almıyım alana da mani olmuyumŞu yazdığınızı görse karısının kıymetini anlardı.
Her insanın beklentisi farklı olabilir.Kriteri olmak başka lağım ağızlı olmak başka.Konu sahibinin yorumları yanlış ama bende evlenip boşanmış adamla evlenmek istemezdim
Peynirciğim evlenmek istemiyor olabilir, kimse buna birşey diyemez. İnsanların kızdığı şey evlenip boşanmış olan insanları 2.el mal olarak görmesi. Kısaca kendisini de alınabilecek "eşya, mal" olarak görülüyor. Biriyle evlenip boşanınca "2.el eşya" olacağını düşünüyor.Konu sahibinin yorumları yanlış ama bende evlenip boşanmış adamla evlenmek istemezdim
Konu sahibinin yorumları yanlış ama bende evlenip boşanmış adamla evlenmek istemezdim
2.el işte
2.el koca istemiyorum
Onun gibi düşün
İroni yapıyorum ama anlamıyorlar maalesefBakire olmayan kız da şu mantığınızla 2.el mi oluyor? Bu durumu normal kabul ederken neden eleştiriyorsunuz ki?
Bakire olmayan kız da şu mantığınızla 2.el mi oluyor? Bu durumu normal kabul ederken neden eleştiriyorsunuz ki?