- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
Vuhuuuuuuu, bu gerçekten çok çılgınca bir düşünce!Bazen cok manyakca dusunuyorum.
Esimin aldatacagi varsa bir an once aldatsin da ben de yoluma bakayim diyorum
Napalim 40 indan sonra azip tenesirlere paklattirmasin kendini. Bi de sabirsiz bi insanim biliyo musunVuhuuuuuuu, bu gerçekten çok çılgınca bir düşünce!
Ay bu modelleri anlamıyorum zaten benim Kocam hayatta yapmaz aldatılıncada aldatmayan erkek yoktur derler. Ben büyük konuşmam hayatta ama Eşime güvenirim karakterine ama böyle bu durumu kesinlikle kebullenemembunlara ne yapmalı sizce? karısına söylenmeli mi?
türk kadını genelde "ayyy hülya avşar da aldatıldı, nolcak canım, boşanmayayım. biraz kapris yapı affedeyim" diyip sineye çekmeye hazır olduğundan, kötü olan yine bu durumu o kadına söyleyen mi olur yoksa? (ekonomik özgürlüğü olmayıp çaresizliğinden evliliğini sürdürenleri tenzih ederim)
bir de neden adamı pek suçlamaz bu toplum? genelde 2. kadını suçlar. oysa karısına ve varsa çocuklarına bağlılık sözü vermiş olan adamdır, dışardaki kadın değil.
son sorum; evlilik monotonlaştığı anda erkeklerin gözü genelde dışarı kayıyor. o erkekler, başka kadınlara yalvarıp peşlerini bırakmadıkları halde, neden "kesin o yelloz kocamın peşini bırakmamıştır" deniyor?
Nasıl bi his bu kısasa kısasmı bu dahada beter bir durum bahsettiğiniz ne acabaAldatan erkeği yaşattığı hise yakın bir his ile cezalandırcaksın bak bakalım o zaman yapıyor mu?
Nasıl bi his bu kısasa kısasmı bu dahada beter bir durum bahsettiğiniz ne acaba
Herkesin kendi fikri ama bu çok çirkin değilmi adam bunu yaparak nasıl bir insan olduğunu göstermiştir zaten onun yaptığını yaparak çirkinleşmek neden bu ne durumu düzeltir nede kadını haklı çıkarırYani aldatmıcaksın ama baskasıyla görcek ki seni anlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?