Karisini baska erkeklerden koruyamayan koca

Fiziksel olarak değil de bazı konularda biri bana ortamda laf falan soksa ya da beni gıcık edicek bişey söylese öyle yok yere mesela (ki yapan oluyor , insanlar densiz) eşim daha hazır cevaptır , cevabını yapıştırır.Ben öyle anlarda donar kalırım.Eşim bunu yapmasa açıkçası ben de biraz gıcık olurdum galiba.Fiziksel bir şey yaşamadım çok şükür ama eşim olaya girişse ben durdururum , insanlar cidden şer satıyor.Allah korusun her şey olabilir , dikkatli olmak lazım.

Suan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...
Yalnız değilsin. Benim eşimde bir sürü serseri ile kavga ederken beni bırakıp kaçtı. Serseriler işyerimin vitrininde top sektiriyordu. Onlara engel olmaya çalışmıştım.

Esimin zoruyla sevgililikten beri tasiyorum biber gazini. Cok sukur fazlaca faydasini gordum. Bi de sopamiz var Kamil :KK54: su siralar da bana şok aleti bakmakla mesgul. Onu da edinirsek tamam :KK14: Adamin Gecesi gunduzu olmadigi icin cogu zaman yalniz kaldigim icin tek basima idare etmeyi ogrendim. Adam sokaklarin adami. Beni senelerdir bizzat yetistirdi :KK70:Sayesinde cok pis biber gazi ve beyzbol sopasi kullanirim :KK51:imza: bir polis esi :KK25:

Hahaha harika, eşiniz resmen "sensei"niz olmuş desenize :) Şok aleti ben de istiyorum ya, biber gazını benim çok şükür bu zamana dek kullanmama gerek kalmadı ama her daim yanımda bulunuyor. Öz savunma dersleri de aldım, herhangi bir kapkaç, taciz vs gibi durumlar yaşanırsa (yaşanmaz inşallah) herifi etkisiz hale getirebilecek birkaç numara biliyorum. Ailem benden çok uzakta, erkek arkadaşım var ama o da her daim yanımda olamıyor sizin eşiniz gibi onun da gecesi gündüzü yok. Onun mesleğinde de güvenlik açığı var, neredeyse her gün kendisine diklenen, saldırmaya kalkan oluyor. Onun avantajı cüssesi biraz, o yüzden dayak yemekten kurtarıyor işte. :/

benim esim disarda tartismami istemez ve soyle der. benim bir kere hapse girme sansim olabilir. sudan sebeplerle kavga edip benim basimi belaya sokma der. yani demek istedigi erkek kavgasinda her an hersey olabilir kavga buyuyebilir basim belaya girebilir. girecekse de buna deger bisi olmali diye. belki sizin esinizde boyle dusunuyordur. yada korkuyordur belki. bir kadinla erkegin kavgasinda erkek cok ileri gidemez gitse de suclu olur. erkek kavgasinda oyle olmuyor maalesef

Hahaha harika, eşiniz resmen "sensei"niz olmuş desenize :) Şok aleti ben de istiyorum ya, biber gazını benim çok şükür bu zamana dek kullanmama gerek kalmadı ama her daim yanımda bulunuyor. Öz savunma dersleri de aldım, herhangi bir kapkaç, taciz vs gibi durumlar yaşanırsa (yaşanmaz inşallah) herifi etkisiz hale getirebilecek birkaç numara biliyorum. Ailem benden çok uzakta, erkek arkadaşım var ama o da her daim yanımda olamıyor sizin eşiniz gibi onun da gecesi gündüzü yok. Onun mesleğinde de güvenlik açığı var, neredeyse her gün kendisine diklenen, saldırmaya kalkan oluyor. Onun avantajı cüssesi biraz, o yüzden dayak yemekten kurtarıyor işte. :/

Benimki de iri. Kolay kolay sataşamıyorlar :KK45: Şu an evdeki yeni konumuz dogacak kizimizin kendini savunabilmesi :KK48: Bunu simdiden kendine dert edindi 3 yasina girdikten sonra ilk isimiz savunma sporlarina yazdirmakmis. :KK51: Simdiden gobegime fisildiyor hatta gecen kizimizi Kamille bile tanistirdi :KK70::confused: Ana kiz babaya ihtiyac duymayacagiz gibi :KK70:

Benimki de iri. Kolay kolay sataşamıyorlar :KK45: Şu an evdeki yeni konumuz dogacak kizimizin kendini savunabilmesi :KK48: Bunu simdiden kendine dert edindi 3 yasina girdikten sonra ilk isimiz savunma sporlarina yazdirmakmis. :KK51: Simdiden gobegime fisildiyor hatta gecen kizimizi Kamille bile tanistirdi :KK70::confused: Ana kiz babaya ihtiyac duymayacagiz gibi :KK70:

Hahaha minnoş Karate Kid geliyor :) Sağlıkla gelsin, anası babası gibi güçlü, kimseye kendini ezdirmeyen, başı dik bir kız olsun. Böyle kız çocukları görmek istiyorum ben, sünepe gibi kızlar değil.

Hahaha minnoş Karate Kid geliyor :) Sağlıkla gelsin, anası babası gibi güçlü, kimseye kendini ezdirmeyen, başı dik bir kız olsun. Böyle kız çocukları görmek istiyorum ben, sünepe gibi kızlar değil.
Insallah oyle yetistirecegiz hic suphen olmasin o is bizde :KK52::KK66:

Pasif erkekleri idare edebilen bazi insanlar var fakat ben de pasiflikten hiç hoşlanmam. Hak savunmasina gelince de insan ölçüler dahilinde içinde bırakmayacak dile getirecek. Eşiniz cok fazla temkinli üstüne alinmak istemiyor, belki bir seyler yapmak istiyor ama kasılıyor. Bu aileden itibaren gelen bir şey bana göre. Sessiz ortamda büyüyen ve susturulan çocuklar böyle oluyor. Ben mesela kız halimle düşünüp erkek olsam kesin bu adami döverdim dedigim cok olmuştur. Haksızlığa susma biçimi cok tuhaf olabiliyor insanlarin. Sirf bu sebepten yuva yikmanizi önermem. Başka sıkıntılar varsa bilemem ama bu kişinin özelliği. Ama ben de yerinizde olsaydım kesinlikle cok sinirlenirdim. Koca olmak sahiplenmeyi gerektiriyor ama can çıkar huy çıkmaz derler,huy zor değişiyor. Aklınıza getirip üzülmektense iyi bir dilde aktarsaniz eşinize rencide olmadan, korkak gibi hissettirmeden beklentinizi anlasin hiç olmazsa biraZ daha sahiplenici olsun. Belli ki huzursuzluk çıkar suçlu görünür diye korkusu var

birde benim esim daha ortayolcu ve sakindir ama abim fevridir ben hep onu uyaririm sakin karisma diye. kadina bisi yapamazlar çünku. bence erkeklerin karismamasi daha iyi. ama siz daha cevbal olabilirsiniz. benim ustume oyle biri yurumustu hemen polisi aradim esimin sonra haberi oldu.

Ben kendimi savunurum an gelir yeri göğü inletirim de eğer eşim kendi hakkını da savunamazsa sıkıntı olur.

Ben bir ara yolda otobüste herkesle kavga ediyordum..Bıraktım..Ciddi ciddi karar aldım sakin olmakla ilgili..
Kabul ettim artık bu insanlar böyle kaba ve cahiller..
Duymuyorum ,görmüyorum..Bugüne kadar şansim varmış ..Dayak yemedim :) Yaşlandim artık ne olur ne olmaz ..

Ben bir ara yolda otobüste herkesle kavga ediyordum..Bıraktım..Ciddi ciddi karar aldım sakin olmakla ilgili..
Kabul ettim artık bu insanlar böyle kaba ve cahiller..
Duymuyorum ,görmüyorum..Bugüne kadar şansim varmış ..Dayak yemedim :) Yaşlandim artık ne olur ne olmaz ..
deliyle deli olmamak lazim

trafikte cok atar gider yapardim. birgün bitanesi indi arabadan geldi camima vurdu. actim cami (neye guveniyosam) saydi saydi gitti. Manyagin biri olup cekip vurabilirdi de her aksam haberlerde izliyoruz. Allah korusun!

Erkeklerin arkasına sığınan kadınlar hep itici gelmiştir. Bu kadınlar ki hemcinsleriyle yaşadıkları en ufak tartışmalarda bile karısı yerine atışmalarına ve hatta diğer kadının üstüne yürümelerine bile göz yumar. Üzerinize gelinmesinden rahatsızsanız dilinizi tutun. Benim kocam yok, hiçbir haksızlığa da susmam ve evet üstüme de yürürler, tek başıma kafa tutmak bazen tehlikeli ama oldukça gurur veriyor ve kendi kendine yeti aşılıyor. Bence eşinizin karakteri zaten değişmez mecbur siz alışacaksınız.

Suan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...

Siz bu adamla hiçmi tanışmadan konusmadan evlendiniz?
Flört ederken pasif hallerini görmediniz mi?
Gorduyseniz hoşunuza gitti ses cikarmadiniz mi?
Ayrıca soyke bir laf vardır Karadenizde erkegine fazla güvenip onun başını derde sokan kadınların kocalari fazla yaşamaz diye.
Ve kullandığınız kelimeler hiç hoş olmamış.
Ne olursa olsun neticede esiniz.
Ha sizin dediğiniz yada istediginiz karakterde biri olsaydı iyi olurmuydu olurdu,sizinle evlenirmiydi bilinmez.

Back
X