Karisini baska erkeklerden koruyamayan koca

Peki evli iken eski sevgilisini stalklayan insanlar hakkında düşünceleriniz neler sayın Smollgirl20 ? Hatta bunu kocasının hesabından yapanlar dahi var.
Evliyken eski sevgilini stalklamak yeterince mide bulandırıcı değilmiş gibi üstüne bunu kocasının hesabından yapıyor bazıları (!)
Hayır yani haklı/haksız her fırsatta kocanı suçlarken insan birazda aynada kendisine bakmalı değilmi...
Ha elbette şu konuda haklısınız, bir adam eşini savunabilmeli. Kesinlikle.
Fakat bu bir boşanma sebebimi bilemem.
Ama eski sevgiliyi stalk etmek bence bir boşanma sebebi!

Nekadar kötü bi durum insan bazen öleceğini bilse sevdikleri için atlar ateşe ki bencede atlamalı.Ne yani dayak yeseydiniz izleyecekmiydi töbe yarabbim nasıl yürek

Suan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...

Size özellikle yapmıyor, kendisini de savunmuyor maalesef huyu bu.
Allah sabır ve kolaylık versin size.
Tek mesele bu ise evliliğinize yazık etmeyin diyorum. Başka sorunlar da varsa doğrusunu Siz bilirsiniz.

Böyle birşey boşanma sebebi değil mutlak ama sinir bozucu şimdi siz ona gidip böyle böyle anlatsanız üste çıkar “ne yani kavga mı ediyim olmadık birşey yüzünden olayı mı büyütiyim?” Diyebikir veya “ sana saygı duyuyorum müdehale etmiyorum sen halledebilirsin güveniyorum.” Da diyebilir. Bilemedim valla.

Peki evli iken eski sevgilisini stalklayan insanlar hakkında düşünceleriniz neler sayın Smollgirl20 ? Hatta bunu kocasının hesabından yapanlar dahi var.
Evliyken eski sevgilini stalklamak yeterince mide bulandırıcı değilmiş gibi üstüne bunu kocasının hesabından yapıyor bazıları (!)
Hayır yani haklı/haksız her fırsatta kocanı suçlarken insan birazda aynada kendisine bakmalı değilmi...
Konu sahibi eski sevgilisini stalkladi anladigim kadariyla. Esinin adresinden stalklayacak kadar esini tinlamiyor yani esi demekki son derece silik ve pasif bir karakter. Adam esini koruyamayan bir karakter oldugu icin kadinin saygisi kalmamista olabilir.

Tabii ki kavga etmesin, toplum yeterince sapıtmış durumda o açıdan diğer yorumlara katılıyorum ama bence adama saygınız kalmamış boşanacak kadar ciddi bir konu mu bilemem tabii
Şahsen tek başına olduğum için her konuda kendimi savunurum ama yanımda bir erkek varsa onun benim arkama saklanacak kadar pasif olmasını istemem (zaten istemediğim için olanı şutladım mıymıntı erkek çekemem)
Baştan bilmiyor muydunuz huyunu? İnsan iki muhabbet edince belli ediyor kendini

Abartmizsiniz, onunla bununla takısıp sonra kocam beni korusun istiyorsunuz. Kendinizin farkındasınız daha diklenseniz dayak yiyeceksiniz.son anda geri adım atmışsınız kaçtım kurtardım kendimi diyorsunuz.kocanız kendinin farkında belki dovemeyecek adamları kendi dayak yiyecek. Ne gerek var yani bu kadar asabiyete. Pazardaki adama niye cevap veriyorsunuz he he deyip geçin.

Ne alakası var? Neden boşanma sebebi olsunmuş? Ne kadar abartıyorsunuz herşeyi. Ben ilk okul 1.ve 2. Sınıföğretmenimi bile stalklamış insanım, yada tanımadığımız insanları bile merak edip bakabiliyoruz. İnsanlar arkadaş kalmayı bile tercih edebilir. Benim ilk görüştüğüm kişi hesabımda ekli bile eşimde bilir. Onun eski görüştüğü kız da uzak akrabası olduğu için karşılaştığımızda selamlaşır, öpüşürüz. Biten bitmiştir bitmediyse büyütür insan bunu gözünde. Kötü ayrılmadıktan sonra eski bi arkadaştan farkı kalmaz. Bu kadar gözünüzde büyüttüğünüze göre siz eskileri bi kolaçan edin, bitmeyen bir şeyler var belli ki...

Suan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...
Tatlım kendi ağzınla söylemişsin ezik diye. Seni geçtim adam kendini bile savunmuyo baksana. Korkak birisi galiba. Tamam kavga kötü bişey ama insan sinirli bakar yada öyle konuşma der ne bileyim tuhaf geldi

Sırf bu yüzden boşanılırmı belli ki adamın fıtratı böyle.Ne yazacaksınız dilekçeye eşim şiddet taraftarı biri değil fln mı ?
Şiddeti savunamayacağım kusura bakmayın
Kahkaha atıyoruummmmm cok fenaaa hemde kocam neye gülüyorsun dedi
Hakikaten ne yazilcak dilekceye

Bu ulkede insanlar kasinin ustunde gozun var dedi diye olduruluyor, simdi esiniz bugun bu adama diklenip oracikta bicagi yese daha mutlu mu olacaktiniz?
Ben de esiniz gibiyim, hele de trafikte, esim biriine el kol hareketi yapinca bile aklim cikiyor, cunku ne eşimi ne de canimi sokakta bulmadim, anlik gerginlikler icin riske atamam.

Valla b.ktan sebeple kavgaya karışacak sonrasında daha kötü olacaksa uzak dursun yanımda olsun yeter diyenlerdenim. Devir ne halde ya yandan geçerken omuzu değdi diye gözünü kırpmadan öldürenler var, bana ezik değil de akıllı gelir sessiz kalanlar ne diye durduk yere bela alsin başına. Hır gür yapıp her şeye atlayan fevri erkekler itici gelmiştir her zaman bana.

Bitek ben sorunu göremiyorum sanirim. Erkek diyr mecburmu kavgaya dahil olmaya, höt höt olmaya? Adamin fitratonda değil işte ve bence bu daha iyi.

Ben istemezdim eşim orda olaya dahil olsun. Olay gereksiz bir şekilde büyürdü. O adamin gücünü bilmiyorsun ya eşine saldirsaydi, darp etseydi? Türkiyede maganda kişiler çok.

Bir insan kendini korumali. Yani adam seni dövmedi. Orda "beyefendi bir adim daha yaklişirsaniz polisi çağiririm. Biz gidiyoruz iyi günler" demek niye bu kadar zor oluyor?

Her olayda saldirmaya hazirsin, yada daha doğrusu eşinin saldirmasini istiyorsun ve bu iyi birşey değil. Eşin bu şekilde davranmasaydi eminim başiniz çoktaandir belaya girmişti bile.

ikili ilişkiler de bence en güzel his bir kadının erkeğin yanında kendisi güvende hissetmesi , koruma iç güdüsü ile yaklaşması.:super: her erkek hem yetişme hem karakter yapısı olarak bir olmuyor maalesef ki bu halden hoşlanmayan kadınlarda yok değil ...Hoppa

Ay burdaki kadinlarda ole bi yazmiski sanirsin hepsi herkulle evli:)) hahaha:)) yaw illa fiziksel guclu olmak degil bi hott noluyo lan demesi gerekirdi bu adamin.. ben bile derdim kadin halimle sanirim.

Benim esim bu durumda adamla tartisirdi o kesin. Ama o zaten olaya mudahil olmadan ben adama lafi sokardim:) esim duramazdi.

Bi defasinda akraba biriyle oldu bole kucuk bi surtusme. Herif babam yasinda buarada..kalkip gidebilecegim bi yer degildi adamin huyunuda biliyorum gerci. Esim orda mesela laf soledi sakaya vurarak ortami germeden lafi soktu:)) sonra kem kum yapti o kisi. Esim oyle yapmasaydi korkarim kavga cikardi benim yuzumden : (

Allah aşkına evlenirken bile hastalıkta sağlıkta yanında olacağım
Koruyup kollayacagim deniyor..
Babadan istenirken kizimi koruyup bakabilecek misin deniyor

Erkek dediğin korur sonuna kadar haklısın koruyamayacaksa erkeğim diye gezmesin önündeki seyide kesip atsın..

Hayvan bile dişisini koruyor!

Şiddete karşıyım diyenler saçmalamis başka adam senin üstüne yürürken kocan izlesin seni de görelim..sidete karşıyız ayol:))))

..karisini koruyamiyacaksa ne b.ka yarıyor.böyle bir adam onurlu biri olamaz

Burda korusun diyenler baska bi topicte erkege ihtiyacimiz yok diyolar:) tezat degil mi bu :))

Tirnagin varsa kafani kasi bence:) kimseden bise bekleme. Niye cevabini veremiycekmissin bunun icin kocaya niye ihtiyac duyulur? Ha fiziksel siddet olur gucum yetmez o ayri.

O zaman bekar kadinlar napsin?

ikili ilişkiler de bence en güzel his bir kadının erkeğin yanında kendisi güvende hissetmesi , koruma iç güdüsü ile yaklaşması.:super: her erkek hem yetişme hem karakter yapısı olarak bir olmuyor maalesef ki bu halden hoşlanmayan kadınlarda yok değil ...Hoppa
Bu durumdan hoşlanan kadın erkeğe ne gözüyle bakabilir ki?kendini güvende hissetmedigin birinden nasıl hoslanilir ki ...cevaplara bakılırsa haklısın ama benim mantigima uymuyor aklım almıyor..

Beni koruyamiyan adamla nasıl sevişirim..

Back
X