- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Evet oyleymis gercekten..kendini bile savunamiyor şaban gibi siritiuor..bazen akrabalarda bile biri kendisine laf soksa dalga gecse ya gercekten alinacak seyler ama bu siritiyorKendi hakkini bile savunamayan kocadan seni korumasini bekleme canim
Ama hep mi boyle olucak hepmi omur boyu susup saygi cercesindede olsa kendinizii savunmucazmi...pisirik kocama nasilsa savunmaz bende onu gibi he deyip geceyimmi deyimValla hiç avcı-toplayıcı yıllardaki gibi "Erkek güçlü olsun" derdim yok, gidip bizon avlamayacak sonuçta adam. Kavga etmeyen, belaya bulaşmayan erkek akıllı erkektir. Ota moka diklenen erkek salaktır, kimse kusura bakmasın. Devir berbat, yol vermediği için öldüren mi ararsın tartışma sırasında bıçak çeken mi? Ne gerek var pisi pisine kendine zarar verdirtmeye, ortalık manyak kaynıyor artık. 5 liraya niye benden almadın diyen adama bulaşılır mı? Belli ki manyak.
Evet buyuk ihtimalle oyle..ama gorumcenin kocasi olayinda zaten olaylar buyumustu olan olmustu siddete gidecekti..hala orda oturup basim belaya girnesin karismayim diye duauunmesi kocalik degildir keske o gun bosansaydim cok pismanimBenim eşim böyle durumlarda müdahale eder ama bana da başımı belaya sokacaksın diye sert tepki verir. Acaba eşinizde böyle mi düşünüyor durup dururken başım ağrıyacak diye tepki göstermiyor olabilir mi
Evet bu mesela zaten cinsel hayatti da etkiliuor...asla istemiyorum zaten onu...cekici gelmiyor bana boyle pisiruk hareketleri aklima geliyorBeni koruyamıyorsa, sevişmek bile istemem...
Dogru korunmaya muhtac olmasakta insan arkasinda istiyor esini. Bu kadar pisirik bir erkeginde erkekliginden ne kadar memnun olabilirsin...Hep boyle canim.hep bekarken anlamiyorumdum boyle durunlar basima gelnedi zaten bekarken..keske ozaman gorseydim ve vazgecseydim nolursa olsun bir erkek biraz da olsa yurekli olmali
Bence yanlışsınız. Öncelikle siz sakinleşin biraz. Sonu şiddete yaklaşan bu kadar çok olay yaşadığınıza göre siz çok fevrisiniz. İnsanlara iki dakikada, bir saatte hatta bir ömür uğraşsanız bir şey öğretemezsiniz, değiştiremezsiniz. Dolayısıyla sokakta, eş-dost çevresinde insanlarla ateşli tartışmalara girmeniz size ve evliliğinize zarar verir. Kaldı ki ben asla eşimin sokakta, akraba, eş-dost çevresinde beni savunmasını gerektirecek duruma sokmam. Korkarım. Mazallah erkeklerin kavgası sert olur ve karşı taraf çekip bıçaklasa hayatınız kararır. Kimin ne olduğunu bilemezsiniz. Eşinizin sakin yapısını örnek alın bence.Suan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...
Sen napiyosun kenndine gel lafini bir kere duysam saygim articak ama o lafi demek onun icin buyuk yurek iater...kizkardesine annesine bile kendini savunmuyor anlatilcak hibi degil boyle bir erkek dunya yuzunden yokturrrrŞiddete eğimli olmaması güzel birşey ama tabi adam üstünüze yürüdüğünde de öyle böm böm bakmamalı. Hastane olayında yaptığı şey gayet normal.
Herşeye de atlayıp kavga etmesine gerek yok.
Ama üstünüze yürüyen adama karşı en azından sen napıyosun kendine gel demesi gerek.
Ama bukadar da pasif olmamali ne kadin ne erkek...nice tanidigim kadinlardan daha yureksiz ..hanj adamlik nerde bunda? Saygi cercevesinde guxel cunleler kurarak korusun savunsun bari pasif iste kedi gibi pesimde gezen kocaman bir ezikBence yanlışsınız. Öncelikle siz sakinleşin biraz. Sonu şiddete yaklaşan bu kadar çok olay yaşadığınıza göre siz çok fevrisiniz. İnsanlara iki dakikada, bir saatte hatta bir ömür uğraşsanız bir şey öğretemezsiniz, değiştiremezsiniz. Dolayısıyla sokakta, eş-dost çevresinde insanlarla ateşli tartışmalara girmeniz size ve evliliğinize zarar verir. Kaldı ki ben asla eşimin sokakta, akraba, eş-dost çevresinde beni savunmasını gerektirecek duruma sokmam. Korkarım. Mazallah erkeklerin kavgası sert olur ve karşı taraf çekip bıçaklasa hayatınız kararır. Kimin ne olduğunu bilemezsiniz. Eşinizin sakin yapısını örnek alın bence.
Mahatma Gandhi’nin hayatını ve felsefesi Ahimsa’ya bir göz atın ve şiddetin karşısında asil duruşun mükemmel örneğini görün. Eminim ruhunuza iyi gelecek.
Her olayda kendi kendimi savubuyorum da peki bu koca ne ise yariyor ??Erkekliğin %90 ı kaçmaktır diye cinsiyetçi bir gerçek var bence.
Kendi kendini koru ve savun kocandan bekleme bence.
Adam ne güzel sakin adam yahu
benim de ezdigimi saniyorlar neremle gülsem insanlara bilemedim.dışı kimsey yakmaz ici beni yakiyor.ben birine kızıp isyan ettiğimde karşı tarafı dinlemek lazim der.onu savunur.kendi patavatsız triplidir bunu kesfeden az sayıda insan olur. Onlara gıcık kapar.herkes melek bilsin ister iki yüzlüdür.doğrucu zanneder kendini halbuki aileden kalma yalancıEvet evet bu melakelik durum bizdede var...babamla aramaiza girdi zaten melakelik hareketleriyle bende baskin bi tio oldugumdan benim onu ezdigimi saniyilar bu da ayri bir konu zaten....sizin esinizle yasadiklarinizi anlatirmisin belki rahatlarim bitek ben degilmisim derjm?
Peki onca laf yeyip nasil susabilir insan ? Hic mi karinca kadar gururu yokValla b.ktan sebeple kavgaya karışacak sonrasında daha kötü olacaksa uzak dursun yanımda olsun yeter diyenlerdenim. Devir ne halde ya yandan geçerken omuzu değdi diye gözünü kırpmadan öldürenler var, bana ezik değil de akıllı gelir sessiz kalanlar ne diye durduk yere bela alsin başına. Hır gür yapıp her şeye atlayan fevri erkekler itici gelmiştir her zaman bana.
Ok kocan biraz atarli olsa iyi.. sen mukemmel misin ? Herkesin bi kusuru vardir.. bence sende birseyler birikmis bosanmaya yer ariyosunPeki onca laf yeyip nasil susabilir insan ? Hic mi karinca kadar gururu yok
Suan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...
O adamin sana yaptiklarina ayni ortamda sahit oldumu esin?benim de ezdigimi saniyorlar neremle gülsem insanlara bilemedim.dışı kimsey yakmaz ici beni yakiyor.ben birine kızıp isyan ettiğimde karşı tarafı dinlemek lazim der.onu savunur.kendi patavatsız triplidir bunu kesfeden az sayıda insan olur. Onlara gıcık kapar.herkes melek bilsin ister iki yüzlüdür.doğrucu zanneder kendini halbuki aileden kalma yalancı
Eskiden ayni is yerinde calisirken dayaklik pzvnk bi is arkadasim vardi baya küçük benden.bana atar yapardı.müdür amir hepsi mimledi.onu bizimki yalayacak.annem arkamdaydi o tipe sonrasinda tutunamadi isten ayrildi.
Bence sizin eşinize saygınız kalmamış, pasif olduğunu iddia etmenize gerek yok, sevmiyorsunuz ve ayrılmak istemeniz normal. Fakat pasif diye aşağılamayın.Ama bukadar da pasif olmamali ne kadin ne erkek...nice tanidigim kadinlardan daha yureksiz ..hanj adamlik nerde bunda? Saygi cercevesinde guxel cunleler kurarak korusun savunsun bari pasif iste kedi gibi pesimde gezen kocaman bir ezik
Burda herseyin sebebini uzun uxuun yazamayiz kisa kestim kvaglarin onceleeri sonralari eskileri hepsini nasil yazayim...glrumcemin kocasi gorumcemle kaynanam yuzunden gergin bir irtamda konusurken kaş kaldirarak konusmusum diye benle kavga yapti oncesindede kayinvalide tarafindan doldurua getirldigi icin en ufak hareketim.batii..bu cok yzun mesele....Siz neden durmadan birileriyle tartışıyor sunuz ki ben onu anlayamadım. 4 senedir evliyim hiç böyle bir durum yaşamadım da ondan soruyorum. "Bütçemiz neye yeterse beyfendi" dediniz adam size benimle böyle konuşamazsın dedi öyle mi? Görümcenizin kocası da birden bire üzerinize yürüdü? Nasıl yani anlayamadım.
Eşiniz sizi kendi halinize bırakıyor olabilir mi artık?
Evet sevmiyorum bu seyleri yasaya yasaya ezik halini gore giore daha ne sevgisi kalabolirkkiBence sizin eşinize saygınız kalmamış, pasif olduğunu iddia etmenize gerek yok, sevmiyorsunuz ve ayrılmak istemeniz normal. Fakat pasif diye aşağılamayın.
Ayrıca bir laf vardır, yavaş atın çiftesi pek olur diye.
Ben niye mukemmel olayim oyle bi iddam yok ...kim ne derse desin erkek dedigin az da olsa yurekli olcak bu kaplumba hibi kabuna cekiliyor her olayda ..bosanamam zaten mevbur omur boyu cekcem bunhOk kocan biraz atarli olsa iyi.. sen mukemmel misin ? Herkesin bi kusuru vardir.. bence sende birseyler birikmis bosanmaya yer ariyosun
Hastane olayinda biz kapali bir kapinin onunde sira bekliyorduk kapi acildi bizde kenara cekiliyoduk yavas yavas adam geldi yabimiza uzun yzun bakti ve esime kapinin arkasinda durusun oyle ezilirsin iste diye sacmaladi...ben bu je diyo ya der gib bakiyorum.adama hatta ben mudale etcektim pardon beyfendi kapi kapalli diye durduk onunde acilinca da ciktik ezmek falan ne alaka diyecektim ....esim de saban gibi siritti kacti ordanHastane olayinda adam kufur etmediyse cevap vermemesi guzel olmus ama digerinde karisinin üzerine yürüyorlar ne sakinligi allah aşkına biz de yaşadık bu tarz bi sey esim müdahale etti insanın yanındaki erkege gözü kapalı güvenmesi bambaşka bi his. Gitsin herkese tekme tokat dalsin diyen yok hakedene bi noluyo desin yani seven insan böyle yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?