- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Noldu simdi birinin hatasini ortaya atip avukat tarrzi konusarak egonuz tatmin oldumu..ne yukseldiniz alkislar gelirmi gelmezmi bilmem.ama stalki.cogumuz yapiyoruz yapmayana merak.etmeyene lafim yok.ama.stalk.yspmak.demek.ki bir kereceik bakip bin.pisman olup engellemisim pekde mide bulandirici durmuyor kendi hayatiniza bakin omce sizPeki evli iken eski sevgilisini stalklayan insanlar hakkında düşünceleriniz neler sayın Smollgirl20 ? Hatta bunu kocasının hesabından yapanlar dahi var.
Evliyken eski sevgilini stalklamak yeterince mide bulandırıcı değilmiş gibi üstüne bunu kocasının hesabından yapıyor bazıları (!)
Hayır yani haklı/haksız her fırsatta kocanı suçlarken insan birazda aynada kendisine bakmalı değilmi...
Ha elbette şu konuda haklısınız, bir adam eşini savunabilmeli. Kesinlikle.
Fakat bu bir boşanma sebebimi bilemem.
Ama eski sevgiliyi stalk etmek bence bir boşanma sebebi!
Burda herseyin sebebini uzun uxuun yazamayiz kisa kestim kvaglarin onceleeri sonralari eskileri hepsini nasil yazayim...glrumcemin kocasi gorumcemle kaynanam yuzunden gergin bir irtamda konusurken kaş kaldirarak konusmusum diye benle kavga yapti oncesindede kayinvalide tarafindan doldurua getirldigi icin en ufak hareketim.batii..bu cok yzun mesele....
Eskiden birhayli yürekliydim kendimi savunurdum korkmazdim kimseden..son zamanlarda iyice korkak olmaya basladim..hakli da olsam o an kendimi savunacak gücü bulamiyorum kendjmde suan...oyle gucsuz özguvensiz hissediyorim ki laflari yiyip hirpalanip atilan biriyim sanki...komşular arkadaslar arasinda mesela bir tartismam olsa naparim o an bilmiuorum...aptal gibi titriyorum sinirden ve mutlaka aglarim...aglamak zaten karsi tarafin cok hosuna gider ...bunlari yasamamak icin kendimle ilgili olan konulardan bile kaciyorum ....heleki zor bela biriyle tartistoysam bundan sonraki hayatimda o kisinin oldugu ortamlardan buram buram kaçiyorum..sirf bana laf etcek kavga olcak diye...coluk cocuk benden daha yüreklidir...herkese agzinin payini vermek isterdim asla icime atmak degil...ama olaylarin uzamasi beni cok boğuyor ve cok üzüyor sirf bunu yasamamak icin kaciyorum herkesden yapayalnizim
Demek istedigim herkesin kusurlari vardir. Tolere edersin etmezsin o sana kalmis birsey. Belki onunda senin hakkinda bu tarz dusunceleri vardir. Bosanamiyosanda yapacsk pek bise yokBen niye mukemmel olayim oyle bi iddam yok ...kim ne derse desin erkek dedigin az da olsa yurekli olcak bu kaplumba hibi kabuna cekiliyor her olayda ..bosanamam zaten mevbur omur boyu cekcem bunh
Ya canim boyoe buyuk olaylar olsun istermiyim hic ? Sadece cok garibime gifiyor nasil kendine yediriyor nasil seyrediyor nasil yatistirmiyor elaelmjn adaminj...simdi ben bunla evli kalsam ne kalmasam ne
Peki,E Epsonlx300 çok güzel yazmış. Maalesef bireysel silahlanmanın bu kadar yaygın olduğu dönemde özellikle tek sefer muhattap olduğunuz insanlarla tartışmaya kavga etmeye hiç gerek yok.
Sürekli Haberlere çıkıyor. Yan baktın diye yol vermedin diye adam öldürülüyor.Ben de mumkun mertebe muhatap olmamaya çalışıyorum eşimi de tembihliyorum.Esim seviyeli tartışır döver gibi laf söyler ama ya karşısındaki?
Bilmiyorum belki saglikli ve düşünce de olmayabilir, birilerine meydan da kalabilir.İnsan önce colugunu çocuğunu düşünüyor.
Erkeklerin çoğu tartışmayı bilmiyor, iş şiddete gidiyor.Bu yüzden bosanilmaz derim ben
Herkes ya eşin bıçaklansaydı diyor da ya kadın kaçamasaydı ve o manyak kadına bıçak saplasaydı?
Aynı riskler konu sahibi ve annesi için de geçerliydi.
Kocası hadi savunmuyor, karımı rahatsız etme, yoksa polis çağırırım niye demiyor da lâl gibi bön bön bakıyor?
Böyle adama elbette saygı duyulmaz, acınır.
Zavallı kadın.Aynen.
Karısı değil, el olsa bile insan uzaktan görür "Noluyor hayırdır, sorun nedir?" diye müdahil olmak ister.
Geçtiğimiz aylarda bir kadın bıçaklanarak öldürüldü hatırlıyor musunuz? Kameralar kaydetti, kadın inleye inleye can çekişe çekişe, onca insanın, onca erkeğin içinde masanın arkasında can verdi.
Bu mudur yani?
Ay bana saplar diye kaçıp sokakta kadını çocuğu ölüme terk edenlere de hak verelim bari.
Ama hep mi boyle olucak hepmi omur boyu susup saygi cercesindede olsa kendinizii savunmucazmi...pisirik kocama nasilsa savunmaz bende onu gibi he deyip geceyimmi deyim
Kahkaha atıyoruummmmm cok fenaaa hemde kocam neye gülüyorsun dedi
Hakikaten ne yazilcak dilekceye
Suan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...
Ya o manyak adam karısına bir şey yapsaydı?
Bana adamın davranışı çok saçma geldi çünkü karısı ve hiç böyle bir insan görmedim daha önce. İnsan karısına birisinin böyle yapmasını ister mi? Adam eğer pasif olmasaydı belki bakkalcı da diklenme cesaretini bulamayacaktı!
Zavallı kadın.
Yaklaşık on tane erkek vardı orada.
Biri sandalyeyi vurup adamı bayıltsa kadın kurtulmuştu.
Polisi bile aramadılar belki de.
O zaman hep beraber "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyelim ve o manyaklardan köşe bucak kaçarak yaşayalım.
Onlar hakim olsun her yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?