Her adam kavgacı/saldırgan olmak zorunda mı? Ya da ne idüğü belirsiz bir tip karşısında canını tehlikeye atmak zorunda mı? Hanginiz garanti verebilirsiniz adamın bıçak/silah çekmeyeceğine? Böyle durduk yere bulaşan bir insan sizce en fazla laf dalaşıyla mı kavga ederdi? Aranmış herif. Ve bir erkek başka bir erkeğe daha kolay saldırır kadına kıyasla. Burada bazıları "E tamam saldırmasın da bir ne diyosun lan deseymiş" diyor ama orada kavga çıkartacak bir cümle değil mi bu?
Konu sahibinin yaptığını doğru bulmadım ben. Kendine güvenmiyorsan adamla polemiğe girmeyeceksin, girmek zorunda değildi annemin bütçesi buna yetti bilmem ne diye. Duymazdan gelip yürüyüp gidebilirdi. Burada onuncu yazışım, benim başımda koca yok, baba yok, abi yok. Ben ne yapayım misal, sokaktaki adamlardan mı medet umayım? Kendine güveniyorsan kavga da edersin cıngar da çıkarırsın, yok güvenmiyorsan bulaşmazsın. Şahsen ben böyle bir tipi muhatap almazdım, o bana bulaşmaya devam ederse de "Şimdi polisi çağırıyorum" diye bağırırdım en kötü. Hem sataşıp hem de "Kocam beni kurtarsın" diye beklemek bana saçma geliyor.