Eltımlerın ilgisi yok canım kaynım battı ona yardım etti esım o gerı verecek neysede sımdıde bu cıktı.. Sureklı bıse cıkıyoYemeyenin malını yerler eltin kesin çok rahat yaşıyordur bence iste çünkü o altınlar senin kocanın bile değil nasıl verirsin altınlarını iş kuran adam altina güvenmesin
Kısılmıcak durumumuz yok su an kredı oduyoruz zaten cok bolluk ıcınde buyumedım idareli bı ınsanım ama eşim cok umursamazSizde kısmayın
Demek istediğimi anlamadın sen sürekli para sıkıntısı çekerken kaynın rahat rahat yaşıyordur eside kuruş hesabı yapmıyordur yani olan sana oluyor herkes keyfindeEltımlerın ilgisi yok canım kaynım battı ona yardım etti esım o gerı verecek neysede sımdıde bu cıktı.. Sureklı bıse cıkıyo
Farklı sehırlerde yasıyoruz yılda bi kez goruyorum.. Ya şukur bıseyımiz eksık degıl ama ben indirim takıp edıyorum pazara gıdıp alısverıs yapıyorum marketten almıyorum falan ama bu boyle yapıyor sımdı obur ay eksıden baslıcaz ve her ay batıcaz gelır sabıt cunku.. Yegenıne soylesem mı boyle bı kesinti oldu habern var mı dıyeMadem borcu vs umursamıyor eli açık, siz niye kısıyorsunuz?
Sizde harcayın. Eşinizin laf söz söylemeyeceği zaten belli. Akrabaların yanında bu konular açıldığında söyleyin gitsin.
Evet hepsının durumu bızden iyi ama hep bızden gıdıyor memur dıye sırfDemek istediğimi anlamadın sen sürekli para sıkıntısı çekerken kaynın rahat rahat yaşıyordur eside kuruş hesabı yapmıyordur yani olan sana oluyor herkes keyfinde
Bende bunu dıyorum neden onlar kaza yapıyor cezasını ben oduyorum 1500 lıra kesıldı bır aylık mutfak masrafım benım şimdide eksıye düştük.. Hayır söylese verecek adam durumu var ama soylemıyo 10 gun oldu maaş alalı tükendim bu konulardan artıkkısmayın sizde.
neden çocuğunuzun rızkını abisine yediriyor?
Ya bana sordu mu acaba verebilir mıyım diye ona kalsa yıne alamazdı parayı ben haber gonderdım yegenı ıle sagda solda konustum da oyle verecek geriBanka mısınız siz herkese ver ver. Kimin altınını kime veriyor kocanız? Al altınlarını kimseye de verme. Götür bankaya annenin adına falan yatır. Kocan da kredi mi çekiyo ne zıkkım yapıyorsa yapsın. Siz masradlarınızdan kısmayın ne münasebet.
Bende bunu dıyorum neden onlar kaza yapıyor cezasını ben oduyorum 1500 lıra kesıldı bır aylık mutfak masrafım benım şimdide eksıye düştük.. Hayır söylese verecek adam durumu var ama soylemıyo 10 gun oldu maaş alalı tükendim bu konulardan artık
Ben olsam söylerdim. Parayı da altınları da geri ödemelerini beklerim.Farklı sehırlerde yasıyoruz yılda bi kez goruyorum.. Ya şukur bıseyımiz eksık degıl ama ben indirim takıp edıyorum pazara gıdıp alısverıs yapıyorum marketten almıyorum falan ama bu boyle yapıyor sımdı obur ay eksıden baslıcaz ve her ay batıcaz gelır sabıt cunku.. Yegenıne soylesem mı boyle bı kesinti oldu habern var mı dıye
Onlara hıc demem zaten altınlar onlar yuzunden boyle oldu. Ben dedım acaba haksız mıyım esıme ıste dıye baskı yapmakta fıkır alıyım dedım.. Kazayı yapan yeğenine soyleyecem valla o ıstemıyosa ben soylerımkayınvalidenize söyleyin aranız iyiyse.
anne abim kaza yaptığı için icra geldi eşim ayıp olur diye söylemiyor ama biz baya zordayız deyin.
Hayatım kanunen de dinen de o altınlar senin. Onun değil ki. Neden kullanımını onun tasarrufuna bırakıyorsun? İzin bile istememiş öküzün bayrak tutanı. Acayip sinirlendim. Altınlar geri gelince kaptırma bu defa öküze. Götür bankaya at.Ya bana sordu mu acaba verebilir mıyım diye ona kalsa yıne alamazdı parayı ben haber gonderdım yegenı ıle sagda solda konustum da oyle verecek geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?